Denk groter. Werk eenvoudiger.

HP PageWide XL voor ondernemingen

HP PageWide XL-printers zijn tijdbesparend, eenvoudig te gebruiken, voorkomen technische knelpunten en houden uw werk veilig. 

Hoogwaardige technische afdrukken met een high-speed productieproces

Hoogwaardige technische afdrukken met een high-speed productieproces

 • + CAD-tekeningen

  Lever essentiële gegevens voor AEC-projecten en maximaliseer de impact op uw klanten.

 • + GIS-kaarten

  Communiceer helder met tekeningen, kaarten en satelliet- en luchtfoto's waarop alle afbeeldingen en lijnen perfect zichtbaar zijn.

Bekijk het HP PageWide XL-portfolio

HP PageWide XL 4200-printerserie

Verbeterde efficiëntie met snelle afdrukken en intuïtieve workflows.

 • Tot 10 D/A1-pagina's/min
 • Tot 4 rollen
 • 500 ml HP Eco-Carton inktbenodigdheden

Meer info

Boek een demo

HP PageWide XL 3920 multifunctionele printer

Doe het werk van twee printers met één printer tegen lagere kosten dan met led.3

 • Tot 6 D/A1 pagina's/min
 • Tot 4 rollen
 • 500 ml HP Eco-Carton inktbenodigdheden

Meer info

Boek een demo

HP PageWide XL-softwareoplossingen

Optimaliseer uw workflow

We hebben geavanceerde softwareapplicaties voor HP PageWide XL Pro-printers ontwikkeld waarmee u uw productiviteit kunt verhogen en uw workflow op een eenvoudige en intuïtieve manier kunt optimaliseren.

Meer info

Snelle kleurenafdrukken, uitstekende kwaliteit

HP grootformaat printmateriaal

HP biedt een breed scala aan printmateriaal dat speciaal ontworpen is voor HP PageWide XL-inkt en waarmee u keer op keer ongeëvenaarde kwaliteit kunt leveren.

Meer info

ColorPRO Technology

Materiaal met het handelsmerk ColorPRO Technology is speciaal ontworpen voor HP PageWide XL-inkt voor een zichtbaar betere printkwaliteit.

Meer info

Gecertificeerde media

Maak uw bedrijf winstgevender met media gecertificeerd voor HP PageWide XL-inkt en bespaar aanlooptijd door de media zelf te testen.

Meer info

Neem contact op met een HP PageWide XL-expert

Facebook

LinkedIn

Twitter

YouTube

Disclaimers

 1. Printsnelheden voor zwart-wit en kleur tot XX D/A1-pagina's per minuut. 4200: de HP PageWide XL 4200-printerserie levert 10 D/A1-afdrukken met CAD-uitvoer in 1 minuut. Het aantal pagina's is afhankelijk van de printmodus en de geprinte toepassing.  4700: de HP PageWide XL 4700-printerserie levert 15 D/A1-afdrukken met CAD-uitvoer in 1 minuut. Het aantal pagina's is afhankelijk van de printmodus en de geprinte toepassing.
 2. Ultieme beveiliging/'s werelds veiligste grootformaat printer/beste netwerkbeveiliging. Gebaseerd op vergelijking van gepubliceerde beveiligingsspecificaties in opdracht van HP en uitgevoerd door Sogeti in september 2020. Vergelijking van het HP PageWide XL-portfolio en concurrenten die volgens IDC vanaf 2019 wereldwijd het grootste marktaandeel vertegenwoordigen van LED- en UV-gelprinters. Vergelijkingsmatrix en verdere details op aanvraag verkrijgbaar.
 3. Tot 10 keer lager energieverbruik. Gebaseerd op intern door HP uitgevoerde tests op basis van ISO 20690 en uitgevoerd in september 2020. Vergelijkbare printers die LED-technologie gebruiken op basis van LED-printers die 4-6 D/A1-pagina's per minuut kunnen afdrukken en die het grootste marktaandeel vertegenwoordigen van middelgrote volumes LED-printers in de VS en Europa volgens IDC per oktober 2020.