ColorPRO Technology

ColorPRO Technology

ColorPRO Technology is een kwaliteitsstandaard voor perfecte kleuren bij digitaal printen.

Het ColorPRO Technology licentieprogramma

ColorPRO Technology breidt het merk uit tot een breder assortiment van mediaproducten, technologieën en applicaties. ColorPRO Technology is nu uitgebreid zodat de voordelen van sprankelende kleuren, dieper zwart en scherpere lijnen nu ook gelden voor zowel gecoate als ongecoate media voor de HP PageWide Web Press-persen en voor HP PageWide XL Pro-printers.

ColorPRO Technology

Papier met ColorPRO Technology voldoet aan een aantal strikte specificaties van de belangrijkste prestatiestandaarden in de branche. Hoewel de specifieke technologie achter media met ColorPRO Technology per product verschilt, maken alle producten met ColorPRO Technology gebruik van geavanceerde technologieën die zijn ontworpen in combinatie met originele HP inkt, HP persen en HP PageWide XL Pro-printers. Zo worden de prestaties van het printsysteem geoptimaliseerd.

ColorPRO Technology voor HP PageWide Web Press

Het voordeel van ColorPRO voor publicaties, reclamemateriaal en verpakkingsapplicaties¹

Afdrukken die met ColorPRO-media op een HP PageWide Web Press zijn geproduceerd, leveren een uitstekende beeldkwaliteit voor een breed scala aan snelle productieprinterapplicaties, waaronder direct mail, reclamemateriaal, transactie-applicaties, het drukken van boeken en verpakkingen.¹

ColorPRO media voor snelle productieprinters zorgen voor:

 • Dieper zwart voor in het oog springende tekst en effen opvullingen.
 • Kleurenbereik groter dan SWOP-inkt op standaard ongecoat offset-papier.²
 • Heldere tekst-over-kleur plaatsing voor onbeperkte fullcolor opties.
 • Scherpe lijnen.
 • Hoge kwaliteit bij volledige snelheid van de pers.

ColorPRO partners—Snelle gecoate media

BillerudKorsnäs is een toonaangevende leverancier van sterk, licht, herbruikbaar en recyclebaar verpakkingsmateriaal. Samen met merkeigenaren, verwerkers en verpakkingspartners over de hele wereld creëren wij slimmere verpakkingsoplossingen. Deze zorgen voor meer winstgevendheid, sluiten aan bij de wensen van miljoenen consumenten en dragen bij aan een duurzame toekomst voor de komende generaties. BillerudKorsnäs zet zich in voor de ontwikkeling van nieuwe en innovatieve linerproducten met ColorPRO Technology.

Meer info

UPM Communication Papers is de grootste producent van grafisch papier ter wereld. Het hoogwaardige papier en de serviceconcepten van UPM zorgen voor toegevoegde waarde voor de activiteiten van onze klanten. Tegelijkertijd voldoen ze aan alle veeleisende criteria op het gebied van milieu en MVO.

Meer info

ColorPRO partners—Ongecoate media

De Nederlandse papierfabriek Crown Van Gelder staat wereldwijd bekend om de kwaliteit die ze leveren en de technische knowhow die ze in huis hebben. De zeer flexibele fabriek legt zich toe op de snelle productie van inkjetpapier voor uitgeverijen en de reclamewereld, papier voor zelfklevende etikettering, technische specialisaties en verpakkingen.

Meer info

International Paper Company is een ideale match voor inkjetklanten die op zoek zijn naar oplossingen op het gebied van afwerking, workflowmanagement en materiaalkennis. Dankzij de end-to-end opties voor direct mail, commercieel, transactioneel en reclamemateriaal helpen onze Merchant Partners en Digital Printing Expert om te voldoen aan de eisen die worden gesteld op het gebied van productieprinters.

Meer info

Mondi is een internationaal verpakkings- en papierbedrijf met meer dan 100 vestigingen in 31 landen en ongeveer 26.000 werknemers. Binnen onze divisie Uncoated Fine Paper bedienen wij klanten wereldwijd vanuit vier fabrieken. Duurzaamheid staat bij ons voorop: alle papiersoorten maken deel uit van Mondi's Green Range, wat betekent dat ze FSC® of PEFC™ gecertificeerd zijn, 100% gerecycled of TCF-gebleekt.

Meer info

De Burgo Groep is een toonaangevende Europese fabrikant van papier voor communicatie, speciaal papier en papier voor golfkarton.

Meer info

Disclaimers:

 1. In sommige gevallen worden oplossingen voor het HP PageWide Web Press-platform geleverd door een geautoriseerde HP reseller of systeemintegrator.
 2. Vergelijking van kleurenbereik in de CIELab-kleurruimte.

ColorPRO Technology voor HP PageWide XL Pro-printer

Afdrukken die zijn geproduceerd op HP PageWide XP Pro-printers met foamboard met HP ColorPRO-technologie geven event-bewegwijzering en displays in de detailhandel een hoogwaardige uitstraling. Ideaal voor presentaties, marketingdisplays en bewegwijzering voor opvallende resultaten.

Foamboards en cut-sheets met HP ColorPRO Technology zorgen voor:

 • Sprankelende kleuren, diep zwart.
 • Afgewerkt in mat wit en verkrijgbaar in verschillende diktes.
 • Precieze lijnen en details.
 • Efficiënte en probleemloze resultaten bij productieprinters.

ColorPRO partners—Foamboardsubstraten

3A Composites is wereldmarktleider op het gebied van harde substraten voor de display- en visuele-communicatie-industrie. Vanuit productiefaciliteiten over de hele wereld bieden wij een breed scala aan producten voor grootformaat printtechnologieën.  3A Composites produceert diverse ColorPRO Technology gecertificeerde oplossingen voor de HP PageWide XL Pro-printerserie, alsmede gecertificeerde oplossingen voor de HP Latex R printerserie.

Meer info

ColorPRO partners – Cut-sheet substraten

Crown Letsgo Universal 3e Gen 120 gr/m², Crown Letsgo Silk 3e Gen 170 gr/m² en Crown Letsgo Matte 3e Gen 235 gr/m², allemaal met ColorPRO Technology, zijn allemaal grondig getest en worden geadviseerd voor de HP PageWide XL Pro-serie met Sheet Feeder-accessoire. Nu in B1- en B2-formaat, maar de papierkwaliteit en -maat kan in de loop der tijd worden uitgebreid. Neem voor meer informatie contact op met sheets@cvg.nl.

Meer info

Profiteer nu zelf van ColorPRO Technology

 • De ColorPRO-prestatiestandaard wordt concreet ingevuld door middel van een aantal producten van de licentiepartners die zich hebben aangemeld voor   het ColorPRO Partnership-programma.
 • Partnerschap met HP, wereldwijd toonaangevend op het gebied van inkjettechnologie. Partners in ColorPRO Technology krijgen toegang tot de intellectuele eigendom en technische knowhow van HP die gedurende vele jaren van inkjetontwikkeling is ontwikkeld.
 • Toegang tot HP's uitgebreide institutionele kennis van de ontwikkeling van inkjetmedia om de ontwikkeling van nieuwe producten te versnellen.
 • 'Preferred' status in HP marketingprogramma's. 
 • Gebruik van het merk ColorPRO Technology zodat eindgebruikers weten welke mediaproducten optimale resultaten geven met HP printersystemen.