Leer van thuis uit

Wij helpen jou en je kinderen om thuisleren makkelijker te maken

PRODUCTEN

Kies voor onbeperkt leren

Pc's

Printers

Monitors

BLIJF VERBONDEN

Wij maken thuisonderwijs voor je kinderen mogelijk

Onze apparaten zijn gebouwd voor creativiteit en kritisch denken, altijd en overal. Ze beschikken over webcamfuncties die contactonderwijs buiten het klaslokaal mogelijk maken.1 

EENVOUDIGE INSTALLATIE

Laten we thuisonderwijs zo gemakkelijk mogelijk maken

Dit apparaat neem je overal mee naartoe

Onze robuuste laptops met een lange accuduur zijn overal mee naartoe te nemen en kunnen eenvoudig worden omgeklapt en opgevouwen, zodat kinderen moeiteloos kunnen schakelen tussen schrijven, lezen en leren.

Sluit iedereen aan

Elk gezinslid maakt probleemloos verbinding en print vanaf elk apparaat met de HP Smart-app.2

Maak van elke ruimte een klaslokaal

Laat je kinderen slagen met onze draadloze muizen en toetsenborden en geef je kinderen meer ruimte om te leren met onze monitoren. 

LEUKE ACTIVITEITEN

Print, speel en leer

De eenvoudigste manier om gratis toegang te krijgen tot de beste speel- en leercontent voor ouders die kan worden geprint.

ONTDEK

OPLOSSINGEN

Tools waarmee je je kunt concentreren op wat belangrijk is

Scan en deel eenvoudig je huiswerk met de HP Smart-app.2

Bespaar op je inktkosten en kom nooit meer zonder inkt te zitten. Met HP Instant Ink wordt de inkt automatisch thuisbezorgd.3,4,5

Krijg de hulp die je nodig hebt met de klantenondersteuning van HP.

Werk vanuit huis

Wij helpen je je workflow thuis te vinden

Disclaimers

  1. Internettoegang is vereist. Deze is apart verkrijgbaar.
  2. De HP Smart app moet worden gedownload. Kijk voor informatie over printen vanaf overal op hp.com/go/mobileprinting. Bepaalde software of functies zijn alleen beschikbaar in het Engels. 
  3. Een plan, een internetverbinding naar een geschikte HP printer, een geldige betaalmethode, een e-mailadres en levering in je regio zijn vereist.
  4. Op basis van de kosten voor een maandelijks plan bij gebruik van alle pagina's vergeleken met de kosten per pagina van de meeste kleureninkjetprinters onder de 400 euro. Marktaandeel van verzendingen van nieuwe inkjetunits (onder de 400 euro) voor het eerste kwartaal van 2018 in de VS uit IDC 2018Q1 Final Release. Kosten per pagina voor standaardcartridge van gap intelligence 24-7-2018.
  5. Printers moeten rechtstreeks met internet verbonden zijn om aan het programma te kunnen deelnemen. Internettoegang wordt apart verkocht.

    Intel, het Intel-logo, Intel Inside, Intel Core en Core Inside zijn handelsmerken van Intel Corporation en haar dochterondernemingen in de VS en/of andere landen.

    Microsoft, Windows en het Windows-logo zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Microsoft Corporation in de VS en andere landen.