HP PageWide štampači i multifunkcionalni uređaji

Štampanje u boji na dohvat ruke.

Pronađite svoj štampač

HP PageWide štampači i multifunkcionalni uređaji

Radni timovi i odseci sa 5 do 10 ili više korisnika kojima je potrebno štampanje u boji.

HP PageWide Pro A4 serija

Najbolji za štampanje velikih količina kancelarijskih dokumenata u boji sa najvećim brzinama i najnaprednijom bezbednošću u svojoj klasi.

 

  • Preporučeni mesečni broj stranica od 2.500 do 7.500
  • Broj korisnika: 5–10

Kupovina

HP PageWide Enterprise A4 serija

Najbolji za štampanje velikih količina kancelarijskih dokumenata u boji najvećim brzinama, uz profesionalni nivo bezbednosti i upravljanja.

 

  • Preporučeni mesečni broj stranica od 2.500 do 7.500
  • Broj korisnika: 5–15

Kupovina

HP PageWide Pro A3 serija

Najbolji za štampanje velikih količina kancelarijskih dokumenata u boji najvećim brzinama i uz najbolju bezbednost na svetu.1

 

  • Preporučeni mesečni broj stranica od 2.500 do 15.000
  • Broj korisnika: 5–15

Obratite nam se

HP PageWide Enterprise A3 serija

Ističe se u odnosu na ostale na svakom nivou: nižim troškovima boje, maksimalnim vremenom rada i najnaprednijim bezbednosnim funkcijama u industriji.

 

  • Preporučeni mesečni broj stranica do 25.000
  • Broj korisnika: 5–20

Obratite nam se

HP PageWide Managed serija

Najbolji za kompanije kojima su potrebne upravljane usluge štampanja za fleksibilne modele rada ili koje traže usluge i rešenja za bezbedno upravljanje digitalnom transformacijom.

Saznajte više

Tražite originalne HP kertridže?

1. Najnaprednije integrisane bezbednosne funkcije kompanije HP su dostupne na uređajima HP Enterprise i HP Managed sa verzijom HP FutureSmart firmvera 4.5 ili novijom. Tvrdnja zasnovana na pregledu funkcija konkurentskih štampača iste klase koje su objavljene tokom 2019. godine, koji je napravila kompanija HP. Samo HP pruža kombinaciju bezbednosnih funkcija za automatsko otkrivanje, zaustavljanje i oporavak od napada uz ponovno pokretanje za samostalni oporavak, u skladu sa NIST SP 800-193 smernicama za sajber otpornost uređaja. Listu kompatibilnih proizvoda možete da pronađete na lokaciji hp.com/go/PrintersThatProtect. Dodatne informacije potražite na lokaciji hp.com/go/PrinterSecurityClaims.

 

2. Poređenja brzine pogledajte na hp.com/go/printerspeeds.

 

3. Tvrdnja o potrošnji energije zasniva se na TEC podacima koji su navedeni na lokaciji energystar.gov od februara 2018. Podaci su normalizovani radi utvrđivanja energetske efikasnosti laserskih štampača u boji i multifunkcionalnih uređaja u odgovarajućoj klasi sa brzinama štampanja između 20 i 80 str./min. od februara 2018. Zavisi od postavki uređaja. Stvarni rezultati se mogu razlikovati.