Ontworpen door Creators voor Creators

HP ENVY laptops en
2-in-1-pc's

Modellen bekijken

Koop nu


Intel® Core™ i7
processor

Geef je creativiteit een boost

Ervaar de kracht
om altijd en overal te creëren

Met een krachtige, snelle processor en videokaart kan de ENVY-pc alles aan. Dankzij het flexibele 360° design kun je hem gebruiken als laptop, omdraaien om op te schetsen of in tentmodus zetten om te streamen.

Snelle processor

Krachtige videokaart

Flexibel 360° design

Geniet van je werk in prachtige kleuren

Met een resolutie tot 4K2 heb je een haarscherp en helder beeld. Met het optionele OLED-scherm3 krijg je rijke, diepe kleuren en dankzij de kleurkalibratie zie je je ideeën precies zoals je ze voor ogen hebt.

Tot 4K-resolutie2

OLED-scherm3

Kleurgekalibreerd3

Maak je dagelijkse leven eenvoudiger met Windows 11

Windows 11-pc's halen het beste uit jezelf en je werk.

Meer info

Omdat kleine dingen een groot verschil maken

HP zet zich actief in voor het bevorderen van een duurzame toekomst en voor verantwoorde keuzes voor het milieu en onze klanten.  Onze ENVY-pc's bevatten duurzame materialen zoals gerecycled plastic dat in zee dreigt te belanden en gerecycled aluminium4.  Samen kunnen we een verschil maken.

Meer info

Creëer wat je maar wilt. Op elke manier.

Zo licht dat je hem overal mee naartoe kunt nemen en kunt creëren wanneer je maar inspiratie krijgt.

Sluit al je apparaten aan

    

    

 1. Superspeed USB Type-A
 2. Thunderbolt™ 4 met USB4™ Type C® met 40 gb/s
 3. Thunderbolt™ 4 met USB4™ Type C® met 40 gb/s
 1. Hoofdtelefoon/microfoon-combinatie
 2. SD-mediakaartlezer
 3. SuperSpeed USB Type-A

Creëer overal en altijd

Een scherm dat groot genoeg is om je ideeën tot leven te zien komen op een 2-in-1 laptop die klein genoeg is om mee te kunnen nemen.

Sluit al je apparaten aan

    

    

 1. SuperSpeed USB Type-C® 
 2. SuperSpeed USB Type-C® 
 3. HDMI 2.1
 4. SuperSpeed USB Type-A
 1. SuperSpeed USB Type-A
 2. Hoofdtelefoon/microfoon-combinatie
 3. SD-mediakaartlezer

Creëer overal en altijd

Een scherm dat groot genoeg is om je ideeën tot leven te zien komen op een 2-in-1 laptop die klein genoeg is om mee te kunnen nemen.

Sluit al je apparaten aan

    

    

 1. SuperSpeed USB Type-C® 
 2. SuperSpeed USB Type-C® 
 3. HDMI 2.1
 4. SuperSpeed USB Type-A
 1. SuperSpeed USB Type-A
 2. Hoofdtelefoon/microfoon-combinatie
 3. SD-mediakaartlezer

Breng je ideeën overal tot leven

De kracht die je nodig hebt in een laptop die klein genoeg is om overal mee naartoe te nemen.

Sluit al je apparaten aan

    

    

 1. Thunderbolt™ 4 met USB4TM Type C®
 2. Thunderbolt™ 4 met USB4TM Type C®
 3. HDMI 2.1
 4. SuperSpeed USB Type-A 
 5. AC-smartpin
 1. SuperSpeed USB Type-A
 2. Hoofdtelefoon/microfoon-combinatie
 3. MicroSD-mediakaartlezer

Creatief vermogen. Meer bewegingsvrijheid.

Met dit grote scherm lijkt het net alsof je je desktop meeneemt.

Sluit al je apparaten aan

    

    

 1. SD-mediakaartlezer
 2. Thunderbolt™ 4 met USB4TM Type C®
 3. Thunderbolt™ 4 met USB4TM Type C®
 4. SuperSpeed USB Type-A
 1. SuperSpeed USB Type-A
 2. SuperSpeed USB Type-A
 3. HDMI
 4. Hoofdtelefoon/microfoon-combinatie

Vergelijk onze HP ENVY x360 2-in-1's en laptops

Voetnoten en disclaimers

**Niet alle functies zijn beschikbaar in alle edities of versies van Windows. Voor sommige systemen zijn mogelijk bijgewerkte en/of afzonderlijk aangeschafte hardware, drivers, software of BIOS-updates vereist om optimaal gebruik te kunnen maken van de functionaliteit van Windows. Windows wordt automatisch bijgewerkt en geactiveerd. Een internetverbinding met hoge snelheid en een Microsoft-account zijn vereist. Je internetprovider kan kosten in rekening brengen. Voor latere updates kunnen mogelijk aanvullende vereisten gelden. Kijk op http://www.windows.com Pictogram van externe link.

 1. HP QuickDrop is vooraf geïnstalleerd op deze pc. Gebruik het ook op andere apparaten door de app te downloaden in de iOS appstore of Google Play Store en maak verbinding met je pc. Beperkt tot het delen naar één apparaat per keer. Moet gekoppeld zijn aan een HP pc. Niet van toepassing op het delen van content tussen twee mobiele apparaten.
 2. 4K-content is vereist voor de weergave van 4K-beelden.
 3. Bepaalde modellen.
 4. De speakerbehuizing van deze laptops is gemaakt met gerecycled plastic dat in zee dreigt te belanden. De laptops zijn tevens vervaardigd met gerecycled aluminium in de klep en gerecycled plastic dat uit consumentenproducten afkomstig is in de toetsen van het toetsenbord. Het gehalte aan gerecycled materiaal in elk onderdeel varieert per product.
 5. Gewicht en systeemafmetingen variëren afhankelijk van de configuratie en productieverschillen.
 6. Multicore is ontworpen voor het verbeteren van de prestaties van bepaalde softwareproducten. Niet alle klanten of softwaretoepassingen kunnen van deze technologie profiteren. De prestaties en klokfrequentie zijn mede afhankelijk van de applicatieworkload en de hardware- en softwareconfiguraties. De nummering van Intel zegt niets over het prestatieniveau.
 7. De batterijduur op Windows MobileMark 18 varieert en is afhankelijk van diverse factoren, zoals het model, de configuratie, geladen applicaties, kenmerken, gebruik, draadloze functionaliteit en de voedingsbeheerinstellingen.  De maximale capaciteit van de batterij neemt af met de tijd en met het gebruik. Kijk op https://bapco.com/products/mobilemark-2018/Pictogram van externe link voor meer informatie.
 8. Duet for HP is vooraf geïnstalleerd op deze pc. Gebruik het ook op andere apparaten door de app te downloaden in de iOS appstore of Google Play Store en maak verbinding met je pc. Voor pen-/touchinvoer van een ander apparaat is een upgrade naar de Duet Pro-versie vereist. Deze is verkrijgbaar via de Duet for HP-app.

Ultrabook, Celeron, Celeron Inside, Core Inside, Intel, het Intel-logo, Intel Atom, Intel Atom Inside, Intel Core, Intel Inside, het Intel Inside-logo, Intel vPro, Itanium, Itanium Inside, Pentium, Pentium Inside, vPro Inside, Xeon, Xeon Phi, Xeon Inside en Intel Optane zijn handelsmerken van Intel Corporation of zijn dochterondernemingen in de VS en/of andere landen.

 

Bluetooth is een handelsmerk dat eigendom is van de houder en dat door HP Inc. in licentie wordt gebruikt.

 

USB Type-C™ en USB-C™ zijn handelsmerken van het USB Implementers Forum.

 

Microsoft, Windows en het Windows-logo zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Microsoft Corporation in de VS en andere landen.

 

De informatie in dit document kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. De van toepassing zijnde garanties voor HP producten en diensten zijn vastgelegd in de uitdrukkelijke garantiebepalingen die bij dergelijke producten en diensten op fysieke en/of elektronische wijze worden meegeleverd of gepubliceerd op website(s) van HP. Niets in dit document mag als een aanvullende garantie worden opgevat. HP is niet aansprakelijk voor technische en/of redactionele fouten c.q. weglatingen in dit document.