KRACHTIGSTE CONVERTIBLE PC VAN HP1

Geef uw creatieve proces opnieuw vorm met een veelzijdige laptop die u het nieuwste convertible design biedt en de professionele prestaties die u nodig hebt.

MAKERS

ARCHITECTEN

PRODUCTONTWERPERS

PROFESSIONELE PERFORMANCE IN 360 GRADEN

Gebruik een convertible laptop die is ontworpen om meerdere apps tegelijk snel en responsief uit te voeren. Bewerk probleemloos en zonder vertragingen afbeeldingen met een hoge resolutie met de NVIDIA®-videokaart en Intel® Xeon®-processors.

NAUWKEURIG EN VEELZIJDIG

Met ons innovatieve scharnier dat 360 graden kan draaien, beschikt u over het comfort van een laptop, het gemak van een tablet en de luxe van extra standen om uw ontwerpen te presenteren.

TOOL TOT OP DE PIXEL NAUWKEURIG

Behaal uitzonderlijke precisie met de Wacom AES-pen3, ontworpen om aan te voelen alsof u met potlood op papier werkt: natuurlijk en intuïtief.

TOOL TOT OP DE PIXEL NAUWKEURIG

Behaal uitzonderlijke precisie met de Wacom AES-pen3, ontworpen om aan te voelen alsof u met potlood op papier werkt: natuurlijk en intuïtief.

DE HELDERSTE 4K LAPTOP TER WERELD4

Ervaar één miljard levendige kleuren op het HP DreamColor ontspiegeld 4K-display, dat 20% helderder is dan de Apple MacBook Pro en 50% helderder dan de Dell XPS5.

KENMERKEN

Intel, het Intel-logo, Intel Inside, Intel Xeon en Xeon Inside zijn handelsmerken van Intel Corporation en haar dochterondernemingen in de Verenigde Staten en/of andere landen.

1. Gebaseerd op een interne analyse van HP uit februari 2018 van niet-verwijderbare convertibles en prestaties gebaseerd op maximale processor, videokaart en geheugen.

2. Voor vaste schijven geldt dat 1 GB = 1 miljard bytes. 1 TB = 1 biljoen bytes. De geformatteerde capaciteit is kleiner. Tot 30 GB (voor Windows 10) is gereserveerd voor systeemherstelsoftware.

3. Wacom AES-pen is optioneel en alleen verkrijgbaar bij bepaalde configuraties.

4. DreamColor-display is optioneel en alleen verkrijgbaar bij bepaalde configuraties. DreamColor-display vereist voor één miljard kleuren.

5. Op basis van vergelijking van display-nits vanaf 26 maart 2018.

6. Omgevingslichtsensor alleen beschikbaar op bepaalde modellen met standaard en volledige UHD (niet beschikbaar met HP DreamColor of modellen met privacydisplay).

7. Niet alle functies zijn beschikbaar in alle edities of versies van Windows. Mogelijk zijn een hardware-upgrade en/of apart aangeschafte hardware, drivers en/of software nodig om de functionaliteit van Windows volledig te benutten. Windows 10 wordt automatisch bijgewerkt en deze functie is altijd ingeschakeld. Voor updates kunnen op termijn ISP-kosten en extra vereisten gelden. Zie http://www.windows.com Pictogram externe link

8. De batterijlevensduur op Windows 10 MM14 varieert en is afhankelijk van diverse factoren, zoals het model, de configuratie, geladen applicaties, kenmerken, gebruik, draadloze functionaliteit en de voedingsbeheerinstellingen. De maximumcapaciteit van de accu neemt in de loop van de tijd en door herhaaldelijk gebruik af. Kijk op http://www.bapco.comPictogram externe link voor meer informatie.

9. Laadt de batterij binnen 30 minuten op tot 50% als het systeem uit is of in standbymodus staat. Poweradapter met een minimumcapaciteit van 65 watt is vereist. Nadat de accu tot 50% is opgeladen, gaat het opladen door op normale snelheid. De oplaadtijd kan ongeveer 10% afwijken, afhankelijk van de tolerantie van het systeem.

10. Gebaseerd op HP's unieke en uitgebreide beveiligingsvoorzieningen waarvoor geen extra kosten in rekening worden gebracht voor verkopers van desktopworkstations vanaf september 2017 op HP mobiele workstations met Intel®-processors van de 7e generatie en hoger.

11. Het HP Sure View geïntegreerde privacyscherm is een optionele functie die bij aankoop moet worden geselecteerd.

12. WWAN-module is optioneel, vereist FHD, moet in de fabriek worden geconfigureerd en vereist een apart aan te schaffen servicecontract. Informeer bij uw serviceprovider naar de dekking en beschikbaarheid in uw omgeving. De verbindingssnelheden kunnen variëren afhankelijk van de locatie, de omgeving, de netwerkcapaciteit en andere factoren. 4G LTE is niet op alle producten en in alle regio's beschikbaar.

© Copyright 2018 HP Development Company, L.P. De informatie in dit document kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. De van toepassing zijnde garanties voor HP producten en diensten zijn vastgelegd in de uitdrukkelijke garantiebepalingen die bij dergelijke producten en diensten op fysieke en/of elektronische wijze worden meegeleverd of gepubliceerd op website(s) van HP. Niets in dit document mag als een aanvullende garantie worden opgevat. HP is niet aansprakelijk voor technische en/of redactionele fouten c.q. weglatingen in dit document.