HP Education Edition notebooks
De HP Education Edition notebook is ontwikkeld en gebouwd voor mobiele, gemengde lesomgevingen en heeft tot doel om altijd en overal creativiteit, samenwerking en een kritische zienswijze te bevorderen. Om als EE-device te kwalificeren, moeten apparaten op vier aspecten aan strenge testcriteria voldoen: robuuste behuizing, een lange batterijlevensduur, optioneel premium 2x2 wireless1 en ingebouwde les- en leerhulpmiddelen
HP School Pack 2.5. Ontworpen voor het onderwijs
  •  

    Meer zien

     

    Meer zien

Producten met Learning in the Cloud
 
 
 

1. Wireless 2x2 is een optioneel kenmerk op de HP ProBook 11 EE G1 en G2 en de HP Pro x360 310 EE. Een wireless access point en een internetabonnement zijn vereist, maar niet inbegrepen. Openbare wireless access points zijn beperkt beschikbaar. De specificaties voor het 802.11ac WLAN zijn voorlopige specificaties. Indien de definitieve specificaties verschillen van de voorlopige specificaties, kan dit gevolgen hebben voor de communicatie van de notebook met andere 802.11ac WLAN-devices.

2. HP Classroom Manager voor docenten, dat nodig is om devices vanaf de desktopconsole van de docent te besturen en toegang te beperken, moet apart worden aangeschaft; HP Classroom Manager voor studenten heeft geen besturings- en toegangsbeperkingsfunctionaliteit. Bediening en vergrendeling van het apparaat vinden plaats op de desktopconsole van de docent.

3. Abonnement voor een jaar is inbegrepen bij accounts met 60 leerlingen of meer. Na één jaar is aankoop vereist.

4. Testversie omvat 30 objecten, extra objecten kunnen worden aangeschaft.

5. Het account moet worden geregistreerd bij Codeacademy.

6. De batterijlevensduur op Windows 10 MM14 varieert en is afhankelijk van diverse factoren, zoals het model, de configuratie, geladen applicaties, kenmerken, gebruik, draadloze functionaliteit en de voedingsbeheerinstellingen. De maximale capaciteit van de batterij neemt af met de tijd en met het gebruik. Kijk voor meer informatie op www.bapco.comexterne link.

7. Getest door HP op het continu afspelen van HD-video's met 720p (1280 x 720) resolutie, 150 nits helderheid, geluidsniveau van het systeem op 50%, geluidsniveau speler op 100%, afspelen uit lokale opslag, hoofdtelefoon aangesloten, draadloos uit, automatisch dimmen uit. De werkelijke batterijlevensduur varieert afhankelijk van de configuratie en de maximale capaciteit neemt af met de tijd en met het gebruik.

8. Tests uitgevoerd door HP met Google Chrome OS power_LoadTest. De levensduur van de batterij varieert en de maximumcapaciteit neemt mettertijd en door herhaald gebruik af. Kijk op www.chromium.org/chromium-os/testing/power-testing externe link voor testgegevens.

9. Getest door HP op het continu afspelen van HD-video's met 720p (1280 x 720) resolutie, 150 nits helderheid, geluidsniveau van het systeem op 50%, afspelen van externe SD-kaart, hoofdtelefoon aangesloten, draadloos uit, 'PRISM stroombesparing' uitgeschakeld in 'Instellingen -> Scherm -> Automatische helderheid'. De werkelijke batterijlevensduur varieert afhankelijk van de configuratie en de maximale capaciteit neemt af met de tijd en met het gebruik.

10. MIL-STD 810G tests zijn niet bedoeld om geschiktheid voor contractvereisten van het Amerikaanse Department of Defense of defensiedoeleinden aan te tonen. De testresultaten vormen geen garantie voor toekomstige prestaties onder deze testcondities. Een optioneel HP Accidental Damage Protection Care Pack biedt dekking tegen schade onder de MIL-STD-testcondities en schade door ongelukken.

11. MIL-STD tests worden uitgevoerd, maar zijn niet bedoeld om geschiktheid voor contractvereisten van het Amerikaanse Department of Defense of defensiedoeleinden aan te tonen. De testresultaten vormen geen garantie voor toekomstige prestaties onder deze testcondities. Een optioneel HP Accidental Damage Protection Care Pack biedt dekking tegen schade onder de MIL-STD-testcondities en schade door ongelukken.

12. Bepaalde scholen kwalificeren voor gratis Office 365 Education A2 rechtstreeks van Microsoft.  Neem voor informatie contact op met uw Microsoft accountmanager.  Niet vooraf geïnstalleerd of geladen op de pc.

13. Het gewicht varieert naar gelang de configuratie.

14. Abonnement van een jaar op TouchPoint Manager Basic is inbegrepen. Na één jaar is aankoop vereist.
Niet in alle landen beschikbaar, kijk op www.hp.com/touchpoint externe link voor informatie over de beschikbaarheid.

15. Abonnement voor één jaar is inbegrepen. Na een jaar is aankoop vereist.

16. Onbeperkte toegang tot 3500 content-items met de mogelijkheid om de volledige versie aan te schaffen na 90 dagen.

17. De HP Print for Chrome-app wordt ondersteund op Chrome™-devices en HP printers die met hetzelfde lokale wifinetwerk verbonden zijn. De app is gratis te downloaden. Werkt op Chromebook/Chrome OS™-devices met Chrome OS™ v45 en later. © 2012 Google Inc. Alle rechten voorbehouden. Chrome OS is een handelsmerk van Google Inc.

18. Optionele, op bepaalde configuraties beschikbare, camera aan de achterzijde is vereist. Camera aan de voorzijde is standaard op alle modellen.

19. Touchscreen is standaard; een versie zonder touch is beschikbaar.

20. Actieve pen wordt apart verkocht.

21. Touchscreen is standaard; een versie zonder touchfunctionaliteit is beschikbaar.

22. Abonnement voor een jaar is inbegrepen bij accounts met 60 leerlingen of meer. Na één jaar is aankoop vereist.

© 2017 HP Development Company, L.P. De informatie in dit document kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. De van toepassing zijnde garanties voor HP producten en diensten zijn vastgelegd in de uitdrukkelijke garantiebepalingen die bij dergelijke producten en diensten op fysieke en/of elektronische wijze worden meegeleverd of gepubliceerd op website(s) van HP. Niets in dit document mag als een aanvullende garantie worden opgevat. HP is niet aansprakelijk voor technische en/of redactionele fouten c.q. weglatingen in dit document.

Intel, het Intel-logo, Intel Inside, Intel Core en Core Inside zijn handelsmerken van Intel Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.

Microsoft, Windows en het Windows-logo zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Microsoft Corporation in de V.S. en/of andere landen.

Niet alle functies zijn beschikbaar in alle edities of versies van Windows. Mogelijk zijn een hardware-upgrade en/of apart aangeschafte hardware, drivers, software of BIOS-updates nodig om de functionaliteit van Windows volledig te benutten. Windows 10 wordt automatisch bijgewerkt en deze functie is altijd ingeschakeld. Voor updates kunnen op termijn ISP-kosten en extra vereisten gelden. Kijk op microsoft.com externe link.

Voor bepaalde functies, zoals Cortana met spraakondersteuning, digitale inkt en Continuum is meer geavanceerde hardware nodig. Kijk op microsoft.com/en-us/windows/features externe link. Gesimuleerd scherm, het product kan veranderen. Apps uit de Windows Store moeten apart worden aangeschaft. De beschikbaarheid en de mogelijkheden van apps kunnen per regio verschillen.