HP Education Editions
Ontwerp voor het onderwijs
HP Education Editions bevatten het nieuwe HP School Pack1 met digitale tools en content om innovatief onderwijs en actieve studie te bevorderen
 

1. HP School Pack is inbegrepen bij de HP Pro Slate 10 EE. HP School Pack voor de HP Pro Tablet 10 EE is vanaf maart 2015 beschikbaar als voorgeïnstalleerde software. Het zal niet leverbaar zijn als OTA-update of upload voor producten die vóór deze datum zijn verkocht.

2. HP Classroom Manager voor docenten, dat nodig is om devices vanaf de Windows-desktopconsole van de docent te besturen en toegang te beperken, moet apart worden aangeschaft; HP Classroom Manager voor studenten heeft geen besturings- en toegangsbeperkingsfunctionaliteit.

3. Een licentie van een jaar voor Computrace Data Protection Basic om een verloren of gestolen apparaat op afstand te blokkeren en de daarop aanwezige persoonlijke gegevens te verwijderen is inbegrepen. De licentie moet door de klant worden geactiveerd. Kijk voor meer informatie op http://www.absolute.com/hpschoolpack. Service is beperkt, informeer bij Absolute voor beschikbaarheid buiten de V.S.

4. Kwalificerende scholen kunnen Office 365 Education gratis (E1 plan) rechtstreeks van Microsoft ontvangen, alleen bij Windows 8.1 Pro for Education. Neem voor informatie contact op met uw Microsoft accountmanager. Niet voorgeïnstalleerd of voorgeladen op de pc.

5. De batterijlevensduur is getest door HP met het continu afspelen van HD-video's, 720p (1280 x 720) resolutie, 150 nits helderheid, geluidsniveau van het systeem op 50%, geluidsniveau speler op 100%, afspelen uit lokale opslag, hoofdtelefoon aangesloten, draadloos uit, automatisch dimmen uit. De werkelijke batterijlevensduur varieert afhankelijk van configuratie en de maximale capaciteit neemt af met de tijd en met het gebruik.


© 2015 Hewlett-Packard Development Company, L.P. De informatie in dit document kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. De van toepassing zijnde garanties voor HP producten en diensten zijn vastgelegd in de uitdrukkelijke garantiebepalingen die bij dergelijke producten en diensten op fysieke en/of elektronische wijze worden meegeleverd of gepubliceerd op website(s) van HP. Niets in dit document mag als een aanvullende garantie worden opgevat. HP is niet aansprakelijk voor technische en/of redactionele fouten c.q. weglatingen in dit document.

Niet alle functies zijn beschikbaar in alle edities van Windows 8. Mogelijk zijn een hardwareupgrade en/of apart aangeschafte hardware nodig om de functionaliteit van Windows 8 volledig te benutten. Kijk voor meer informatie op www.microsoft.com/windows/.