ELKE BESLISSING OVER EEN PRINTER
IS EEN BESLISSING OVER VEILIGHEID

Beveilig uw netwerk tegen nieuwe dreigingen met de veiligste printers ter wereld1

ELKE BESLISSING OVER EEN PRINTER
IS EEN BESLISSING OVER VEILIGHEID

Beveilig uw netwerk tegen nieuwe dreigingen met de veiligste printers ter wereld1

REKEN OP DE EXPERTS

Spaar uw resources uit met HP Secure Managed Print Services. HP kan een uitgebreid beveiligingsbeleid voor uw printers en scanners plannen, implementeren en onderhouden.

MEER INFO

SELF-MANAGE PRINTER FLEET SECURITY

GRATIS ASSESSMENT VOOR APPARAATBEVEILIGING

Controleer uw printerbeveiligingsconfiguraties met deze gratis één uur durende sessie met een technisch adviseur en ontvang een rapport over de kwetsbaarheid van een aantal apparaatbeveiligingsinstellingen.

GRATIS ASSESSMENT

1. De meest geavanceerde ingebouwde HP beveiligingskenmerken zijn beschikbaar op HP apparaten van Enterprise-klasse met FutureSmart-firmware 4.5 of hoger; claim is gebaseerd op een evaluatie door HP van in 2018 gepubliceerde ingebouwde beveiligingskenmerken van concurrerende printers uit dezelfde klasse. Alleen HP biedt een dergelijke combinatie van beveiligingskenmerken: van integriteitscontrole tot zelfherstellend BIOS. Meer informatie is beschikbaar op: hp.com/go/printersecurityclaims.

2. Sommige printerbeveiligingsfuncties die beschikbaar komen bij toekomstige HP FutureSmart-firmware-upgrades zijn mogelijk niet beschikbaar op oudere apparaten, als het fysieke product de nieuwe functionaliteit niet ondersteunt.

3. Van toepassing op de HP DesignJet T1700-printerserie, HP DesignJet Z9⁺ PostScript®-printerserie en HP DesignJet Z6 PostScript®-printerserie. Op basis van vergelijkbare grootformaat inkjetprinters onder €15.000 (EUR) vanaf augustus 2018. IDC-cijfers tonen aan dat Canon, Epson, HP en Ricoh in 2017 wereldwijd samen een aandeel van 98% hadden in deze printercategorie.

4. Claim over "De veiligste scanner ter wereld" is gebaseerd op een evaluatie door HP van in 2017 gepubliceerde beveiligingskenmerken van concurrerende enterprisescanners uit dezelfde klasse. Alleen HP biedt een combinatie van beveiligingskenmerken die kan bewaken om aanvallen te detecteren, deze automatisch te stoppen en daarna bij het opnieuw opstarten de software-integriteit te valideren. Kijk voor meer informatie op hp.com/go/scannersecurity.

5. HP JetAdvantage Security Manager moet apart worden aangeschaft. Kijk voor meer informatie op hp.com/go/securitymanager.