HP veiligheidsclaims over zakelijke printers, scanners en HP Elite pc's

Deze website bevat documentatie ter onderbouwing van veiligheidsclaims voor HP producten en diensten.

Voor de films rond de Wolf:

  • De stelling "Minder dan 2% van de printers is goed beveiligd" is gebaseerd op interne wereldwijde marktgegevens van HP, gedeeld door de HP verkoop uit december 2016 van enterpriseprinters en MFP's van €599 en meer, die een unieke combinatie bevatten van (of kunnen worden geüpgraded met) beveiligingskenmerken van integriteitscontrole tot zelfherstellend BIOS. Selecteer voor meer informatie over HP's unieke printbeveiliging een link aan de rechterzijde
  • Claim over "De veiligste printers ter wereld" is gebaseerd op een evaluatie door HP van in 2017 gepubliceerde beveiligingskenmerken van concurrerende printers uit dezelfde klasse. Alleen HP biedt een combinatie van beveiligingskenmerken die kan bewaken om aanvallen te detecteren, deze automatisch te stoppen en daarna bij het opnieuw opstarten de software-integriteit te valideren. Kijk voor een lijst van printers op: www.hp.com/go/PrintersThatProtect. Meer informatie: selecteer een link aan de rechterzijde.
  • Claim over "De veiligste pc's ter wereld" is gebaseerd op de unieke, uitgebreide gratis HP beveiligingsfuncties zonder extra kosten onder fabrikanten met > één miljoen verkochte units per jaar uit november 2016 op HP Elite pc's met 7e-generatie en hogere Intel® Core®-processors, Intel® geïntegreerde graphics en Intel® WLAN.
  • Claim over "De veiligste scanners ter wereld" is gebaseerd op een evaluatie door HP van in 2017 gepubliceerde beveiligingskenmerken van concurrerende enterprisescanners uit dezelfde klasse. Alleen HP biedt een combinatie van beveiligingskenmerken die kan bewaken om aanvallen te detecteren, deze automatisch te stoppen en daarna bij het opnieuw opstarten de software-integriteit te valideren.
  • De bewering "In het afgelopen jaar werden wereldwijd meer dan 4 miljard gegevensrecords geschonden" is gebaseerd op The 2016 Year End Data Breach QuickView report door RiskBased Security, januari 2017.

Raadpleeg de pdf-bestanden rechts op deze pagina voor het overzicht van claims en onderbouwing.

Kijk voor meer informatie over veilig printen met HP op www.hp.com/go/ReinventSecurity

Kijk voor meer informatie over veilige pc's op www.hp.com/go/ComputerSecurity