Video

 

Gesprek van de dag

Om het beste van de fysieke en de digitale wereld te combineren, installeren retailers met hulp van betrouwbare technologieleveranciers oplossingen waarmee zij in de winkel dezelfde uitstekende, gepersonaliseerde ervaring kunnen bieden die klanten online krijgen en bovendien efficiënter werken.

Cory McElroy, directeur productmanagement, HP Retail SolutionsLees het persbericht

De community

Ik vind dit leuk

 
© Hewlett-Packard Development Company, L.P. De informatie in dit document kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. De garantie voor HP producten en services is vastgelegd in de garantieverklaringen bij de betreffende producten en services. Niets in deze documentatie kan worden opgevat als rechtgevend op extra garantie. HP is niet aansprakelijk voor technische of andere fouten of weglatingen in dit materiaal.

1Internettoegang is vereist.

2Niet alle functies zijn beschikbaar in alle edities van Windows 8. Mogelijk zijn een hardware-upgrade en/of apart aangeschafte hardware, drivers en/of software nodig om de functionaliteit van Windows 8 volledig te benutten http://www.microsoft.com. De geïntegreerde schermresolutie van de HP ElitePad is lager dan de drempelwaarde voor snapping-apps, een nieuwe functie waarmee twee Windows-apps tegelijkertijd naast elkaar kunnen worden bekeken. Deze functie kan ingeschakeld worden door een extern scherm met een schermresolutie van 1366 x 768 of hoger aan te sluiten.

3De HP Retail Jacket wordt apart of als optie verkocht.

4De HP Retail Case wordt apart of als optie verkocht.

5Het HP Retail Expansion dock wordt apart of als optie verkocht.