De beste kwaliteit en snelheid om uw bedrijf productiever te laten werken.

Multifunctioneel


Kopieer, scan, fax, print dubbelzijdig
en ga naar het web vanaf uw printer.

Print waar u maar wilt


Print op kantoor en onderweg vanaf uw
smartphone, tablet of notebook.
Het werkt simpel en direct, ook zonder
netwerk, met draadloze opties of
NFC touch-to-print technologie.

U kunt ook Microsoft® Word- en
PowerPoint®-bestanden printen via USB.

Veilig, energie-efficiënt, betrouwbaar


U beschikt over krachtige beveiligings- en beheer- functies met beproefde, energie-efficiënte HP PageWide-technologie. Besteed minder tijd en geld aan onderhoud want er zijn minder vervangbare onderdelen dan bij laserprinters.6

Hoogste productiviteit in deze klasse


Met de hoogste printsnelheden en de snelste eerste pagina in zijn klasse, snel dubbelzijdig scannen in één gang en een handig 4,3-inch kleurentouchscreen met bewegingsondersteuning heeft de HP PageWide Pro serie alle tools die uw team nodig heeft en zorgt hij voor professionele documenten.

 
 

© HP Inc. De informatie in dit document kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. De van toepassing zijnde garanties voor HP producten en diensten zijn vastgelegd in de uitdrukkelijke garantiebepalingen die bij dergelijke producten en diensten worden meegeleverd. Niets in dit document mag als een aanvullende garantie worden opgevat. HP is niet aansprakelijk voor technische en/of redactionele fouten of weglatingen in dit materiaal.

1. Gebaseerd op door de fabrikant gepubliceerde specificaties van de snelst beschikbare kleurenmodus voor alle zakelijke A3-kleurenprinters tussen €900 en €2300 en kleuren-MFP's tussen €2000 en €4500 uit augustus 2016, uitgezonderd andere HP PageWide-producten en producten met een marktaandeel van 1% of minder volgens gegevens van IDC uit het 2e kwartaal van 2016. Snelheden van HP PageWide in Algemene kantoormodus en uitgezonderd de eerste pagina. Kijk voor meer informatie op http://www.hp.com/go/printerspeeds.

2. Total cost of ownership is gebaseerd op een combinatie van geprinte pagina's, cartridgeopbrengst, stroomverbruik en de aanschafkosten voor hardware en supplies. Kijk voor meer informatie op hp.com/go/learnaboutsupplies.

3. Gebaseerd op een evaluatie door HP van in 2016 gepubliceerde beveiligingskenmerken van concurrerende printers uit dezelfde klasse. Alleen HP biedt een combinatie van beveiligingskenmerken die kan bewaken om aanvallen te detecteren, deze automatisch te stoppen en daarna bij het opnieuw opstarten de software-integriteit te valideren. Kijk voor een lijst van printers op hp.com/go/PrintersThatProtect. Meer informatie: hp.com/go/printersecurityclaims.

4. De energieclaim is gebaseerd op TEC-gegevens die op energystar.gov zijn gerapporteerd in november 2016. Data zijn genormaliseerd om de energiezuinigheid te bepalen van HP A3-kleurenlaserprinters uit deze klasse met gepubliceerde printsnelheden van 20 tot 80 ppm, uitgezonderd andere HP PageWide-producten. Afhankelijk van de apparaatinstellingen. Werkelijke resultaten kunnen afwijken.

5. High-capacity cartridges zijn niet inbegrepen bij de printeraankoop; ze dienen apart te worden aangeschaft. De vergelijking is gebaseerd op ISO 24711-cartridgeopbrengst van originele HP 990 serie high-capacity PageWide cartridges in vergelijking met originele HP 990 serie PageWide cartridges. Kijk voor meer informatie op hp.com/go/learnaboutsupplies.

6. Claim over minder serviceonderdelen is gebaseerd op een analyse door BLI van toonaangevende A3-MFP's in deze klasse uit augustus 2016; berekeningen op basis van openbaar beschikbare en/of door de fabrikant gepubliceerde geschatte opbrengst van long-life supplies en uitgaande van 600.000 geprinte pagina's (waarvan 60% in zwart, 40% in kleur). Kijk voor meer informatie op http://www.hp.com/go/pagewideclaims.