Enterpriseproductiviteit met weergaloze mogelijkheden

Meer mogelijkheden


Geef uw teamleden alles wat ze
nodig hebben. Kies en installeer eenvoudig
meer dan 180 oplossingen van HP en derde partijen.

Meer pagina's,
minder interventie


Met originele HP PageWide extra-high-capacity
cartridges print u 20.000
pagina's in zwart-wit en 16.000
pagina's in kleur. U besteedt veel minder tijd en
geld aan onderhoud want er zijn
minder vervangbare onderdelen dan bij laserprinters.5

Onovertroffen printerparkbeveiliging en -beheer2


De meest grondige ingebouwde beveiliging van HP2 biedt krachtige bescherming voor apparaten, data en documenten en centraal beheer van uw hele printerpark.

Hoogste productiviteit in deze klasse


Met de hoogste printsnelheden en de snelste eerste pagina in zijn klasse, snel dubbelzijdig scannen in één gang en een handig 8-inch kleurentouchscreen met bewegingsondersteuning heeft de HP PageWide Enterprise serie alle tools die uw team nodig heeft en zorgt hij voor professionele documenten.

1. Total cost of ownership is gebaseerd op een combinatie van geprinte pagina's, cartridgeopbrengst, stroomverbruik en de aanschafkosten voor hardware en supplies. Kijk voor meer informatie op hp.com/go/learnaboutsupplies.

2. Gebaseerd op een inventarisatie door HP van in 2016 gepubliceerde beveiligingskenmerken van concurrerende printers uit dezelfde klasse. Alleen HP biedt een combinatie van beveiligingskenmerken die kan bewaken om aanvallen te detecteren, deze automatisch te stoppen en daarna bij het opnieuw opstarten de software-integriteit te valideren. Kijk voor een lijst van printers op hp.com/go/PrintersThatProtect. Meer informatie: hp.com/go/printersecurityclaims.

3. Gebaseerd op door de fabrikant gepubliceerde specificaties van de snelst beschikbare kleurenmodus voor alle zakelijke A3-kleurenprinters tussen €900 en €2300 en kleuren-MFP's tussen €2000 en €4500 uit augustus 2016, uitgezonderd andere HP PageWide-producten en producten met een marktaandeel van 1% of minder volgens gegevens van IDC uit het 2e kwartaal van 2016. Snelheden van HP PageWide in Algemene kantoormodus en uitgezonderd de eerste pagina. Kijk voor meer informatie op http://www.hp.com/go/printerspeeds.

4. High-capacity cartridges zijn niet inbegrepen bij de printeraankoop; deze moeten apart worden aangeschaft. De vergelijking is gebaseerd op ISO 24711-cartridgeopbrengst van originele HP 981 serie high-capacity PageWide cartridges in vergelijking met originele HP 981 serie PageWide cartridges.  Kijk voor meer informatie op hp.com/go/learnaboutsupplies.

5. Claim over minder serviceonderdelen is gebaseerd op een analyse door BLI van toonaangevende A3-MFP's in deze klasse uit augustus 2016; berekeningen op basis van openbaar beschikbare en/of door de fabrikant gepubliceerde geschatte opbrengst van long-life supplies en uitgaande van 600.000 geprinte pagina's (waarvan 60% in zwart-wit, 40% in kleur). Kijk voor meer informatie op http://www.hp.com/go/pagewideclaims.