HP PageWide

$$list_links_tagline$$

Laagste total cost of ownership.
Met andere woorden: hogere besparingen.

HP PageWide versterkt in alle opzichten uw concurrentiepositie. Reken op compromisloze hoge prestaties, ongeëvenaarde beveiliging4 en de laagste total cost of ownership in deze klasse3

HP PageWide zakelijke printers

HP PageWide printers bieden de beste total cost of ownership3, de hoogste snelheden2, de beste printerbeveiliging4 en de beste energie-efficiëntie1 in hun klasse.

 
HP PageWide printers voor bedrijven 

Higher speed. Higher quality.

The secret to record-breaking speed and professional quality at lower cost is a print bar that prints across any width, however great, in a single pass.

Download PDF

 

1. De energieclaim is gebaseerd op TEC-gegevens die in november 2016 op energystar.gov zijn gerapporteerd. Data zijn genormaliseerd om de energiezuinigheid te bepalen van A3-kleurenlaserprinters uit deze klasse met gepubliceerde printsnelheden van 20 tot 80 ppm, uitgezonderd andere HP PageWide-producten. Afhankelijk van de apparaatinstellingen. De werkelijke resultaten kunnen variëren.

2. Gebaseerd op door de fabrikant gepubliceerde specificaties van de snelst beschikbare kleurenmodus voor alle zakelijke A3-kleurenprinters tussen € 900 en € 2300 en kleuren-MFP's tussen € 2000 en € 4500 uit augustus 2016, uitgezonderd andere HP PageWide-producten en producten met een marktaandeel van 1% of minder volgens gegevens van IDC uit het 2e kwartaal van 2016. Snelheden van HP PageWide in Algemene kantoormodus en uitgezonderd de eerste pagina. Kijk voor meer informatie op hp.com/go/printerspeeds.

3. Total cost of ownership is gebaseerd op een combinatie van geprinte pagina's, cartridgeopbrengst, stroomverbruik en de aanschafkosten voor hardware en supplies. Kijk voor meer informatie op hp.com/go/learnaboutsupplies.

4. Gebaseerd op een evaluatie door HP van in 2016 gepubliceerde beveiligingskenmerken van concurrerende printers uit dezelfde klasse. Alleen HP biedt een combinatie van beveiligingskenmerken die kan bewaken om aanvallen te detecteren, deze automatisch te stoppen en daarna bij het opnieuw opstarten de software-integriteit te valideren. Kijk voor een lijst met printers op hp.com/go/PrintersThatProtect. Meer informatie: hp.com/go/printersecurityclaims.

5. Gemeten met ISO/IEC 24734, uitgezonderd de eerste serie testdocumenten. Kijk voor meer informatie op hp.com/go/printerclaims. De exacte snelheid is mede afhankelijk van de systeemconfiguratie, de gebruikte software, de driver en de complexiteit van het document.

6. BLI Reliability Award gebaseerd op devices die zijn getest tussen januari 2012 en mei 2018.