Gemakkelijker afdrukken vanaf uw smartphone of tablet

Multifunctioneel


Kopiëren, scannen, faxen, dubbelzijdig
afdrukken en toegang tot het
web vanaf uw printer.

Mobiel afdrukgemak
overal in uw bedrijf


Maak verbinding met bekende apparaten
en druk snel vanaf uw smartphone, tablet,
of notebook-pc af.

Innovatief ontwerp voor
superieure productiviteit


Bespaar ruimte en bereik een hoge snelheid voor dubbelzijdige scan- en kopieertaken met innovatief HP Print Forward design.

Distributed enterprise
oplossingen


Met functies zoals HP Web Jetadmin,5 dubbelzijdig afdrukken en een uitgebreide maandelijkse werkcyclus is de HP Officejet Pro 8700 serie voorzien van alle middelen die u nodig hebt om uw productiviteit te verbeteren terwijl u afdrukt met professionele kwaliteit.

HP OfficeJet Pro 8700 serie
1. In vergelijking met de meeste kleurenlaser-AiO's tot € 500 uit augustus 2015; op basis van marktgegevens van IDC uit Q2 2015. Kostenvergelijkingen (CPP) voor lasersupplies op basis van specificaties van de fabrikant voor cartridges met de hoogste capaciteit en supplies met een lange levensduur. Vergelijkingen van CPP voor high-capacity HP inktsupplies zijn gebaseerd op specificaties van de fabrikant voor cartridges met de hoogste capaciteit. De paginaprijs is gebaseerd op de verkoopadviesprijs en de paginaopbrengst van high-capacity inktcartridges. ISO-opbrengst bij continu afdrukken in standaardmodus. Kijk voor meer informatie op http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies.

2. Gebaseerd op opbrengst van HP 956/957/958/959XL inktcartridges in vergelijking met HP 952/953/954/955A inktcartridges. Kijk voor meer informatie op http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies.

3. Water-, veeg-, licht- en markeerpenbestendigheid zijn gebaseerd op interne tests van HP volgens ISO 11798. Kijk voor meer informatie op http://www.hp.com/go/printpermanences.

4. Uitgezonderd de eerste serie ISO-testpagina's. Kijk voor meer informatie op http://www.hp.com/go/printerclaims.

5. U hebt een compatibel mobiel apparaat nodig dat afdrukken via NFC ondersteunt. Kijk voor een lijst van mobiele apparaten die afdrukken via NFC ondersteunen op http://www.hp.com/go/nfcprinting.

6. Om te afdrukken moet het mobiele apparaat verbonden zijn met het Wi-Fi Direct®-signaal van een AiO of printer die afdrukken via Wi-Fi Direct ondersteunt. Afhankelijk van het mobiele apparaat kan een app of driver nodig zijn. Kijk voor meer informatie op http://www.hp.com/go/mobileprinting. Wi-Fi Direct is een geregistreerd handelsmerk van Wi-Fi Alliance®.

7. Draadloos gebruik is alleen mogelijk via een 2,4-GHz verbinding. Mogelijk heeft u een app of software nodig en moet het HP ePrint-account worden aangemeld. Voor sommige functies dient een optioneel accessoire te worden aangeschaft. Kijk voor meer informatie op http://www.hp.com/go/mobileprinting.

8. HP JetAdvantage Private Print is gratis beschikbaar, de printer moet verbinding hebben met internet en webservices moeten ingeschakeld zijn. Niet in alle landen beschikbaar. Kijk voor meer informatie op http://www.hpjetadvantage.com.

9. Een internetverbinding met de printer is vereist. Voor het gebruik van services kan registratie vereist zijn. Apps zijn niet in alle landen en talen onder alle overeenkomsten beschikbaar. Kijk voor meer informatie op http://www.hpconnected.com.

10. Controlefunctionaliteit voor het kleurgebruik varieert per apparaat.

11. Een internetverbinding naar een printer die HP ePrint ondersteunt is vereist. Registratie van een ePrint-account voor de printer is vereist. Mogelijk heeft u een app of software nodig. Draadloos gebruik is alleen mogelijk via een 2,4-GHz verbinding. De afdruktijden en verbindingssnelheden kunnen variëren. Voor draadloos breedbandgebruik is een afzonderlijk aan te schaffen providercontract vereist. Raadpleeg uw serviceprovider voor dekking en beschikbaarheid in uw omgeving. Kijk voor meer informatie op hp.com/go/mobileprinting.

12. Afdruksnelheid is tot 22 ppm voor het 8710 model, tot 24 ppm voor 8720, 8730 en 8740 modellen. Gemeten met ISO/IEC 24734, uitgezonderd de eerste set testdocumenten. Kijk voor meer informatie op http://www.hp.com/go/printerclaims. De exacte snelheid is mede afhankelijk van de systeemconfiguratie, de gebruikte software, de driver en de complexiteit van het document.

* BLI Reliability Award gebaseerd op devices die zijn getest tussen januari 2012 en mei 2018.


© Copyright 2016 HP Development Company, L.P. De informatie in dit document kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.