HP DeskJet 3700 printer

$$list_links_tagline$$

Maak kennis met
's werelds kleinste All-In-One printer*

Nu kopen

Deze betaalbare printer, die compact en draadloos is, past in elke ruimte en bij elke levensstijl.

Nieuwe innovaties
 

© 2016 HP Development Company, L.P. De informatie in dit document kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. De van toepassing zijnde garanties voor HP producten en diensten zijn vastgelegd in de uitdrukkelijke garantiebepalingen die bij dergelijke producten en diensten op fysieke en/of elektronische wijze worden meegeleverd of gepubliceerd op website(s) van HP. Niets in dit document mag als een aanvullende garantie worden opgevat. HP is niet aansprakelijk voor technische en/of redactionele fouten c.q. weglatingen in dit document.


Werelds kleinste voetafdruk in haar klasse, alleen vergeleken met afmetingen van de meerderheid van wereldwijde alles-in-een printers < $ 250 USD; Intern onderzoek van HP van door printerfabrikanten gepubliceerde specificaties vanaf 1 juli 2018 en onderzoek van Keypoint Intelligence-Buyers Lab in juli 2018 in opdracht van HP. Marktaandeel zoals gerapporteerd door IDC CYQ1 2018 Hardcopy Peripherals Tracker. De gemeten afmetingen van de HP DeskJet 3700 printerserie zijn 403 mm x 177 mm x 141 mm (B x D x H) en het volume is 10.057.671 kubieke millimeter. Voor meer info, raadpleeg http://www.hp.com/go/smallestAiOclaims or http://www.keypointintelligence.com/HPDeskJetSmallest.


De eenvoudigste manier om af te drukken vanaf je smartphone of tablet. Algemeen mobiel printen: Om lokaal af te drukken moeten het mobiele device en de printer op hetzelfde netwerk zijn aangesloten of is een Wireless Direct-verbinding met de printer nodig. Voor extern afdrukken is een internetverbinding naar een HP webprinter nodig. Informatie over hoe je moet printen en of daarbij een app nodig is, vind je op hp.com/go/mobileprinting.


Print levendige kleurenfoto's en algemene documenten met voordelige originele HP inktcartridges. De eenvoudigste manier om af te drukken: In vergelijking met de meeste All-in-One inkjetprinters voor consumenten/thuiskantoor tot € 399 uit Q3 2015, op basis van marktgegevens van IDC. Voor de printerconfiguratie moet een app worden gedownload. Registratie van een HP ePrint account kan vereist zijn. Draadloos gebruik is alleen mogelijk via een 2,4-GHz verbinding. Kijk voor meer informatie op www.hp.com/go/mobileprinting.


De eenvoudigste manier om af te drukken vanaf je smartphone of tablet: In vergelijking met de meeste All-in-One inkjetprinters voor consumenten/kantoor tot €399 uit november 2014, op basis van marktgegevens van IDC uit Q3 2014 en de gemiddelde installatietijd en/of de aanwezigheid van een voorgeladen plug-in. Voor printerconfiguratie moet een app worden gedownload. Om lokaal te printen moeten het mobiele device en de printer op hetzelfde netwerk zijn aangesloten of is een Wireless Direct-verbinding met de printer nodig. De draadloze communicatie is afhankelijk van de fysieke omgeving en de afstand tot het access point. Draadloos gebruik is alleen mogelijk via een 2,4-GHz verbinding. Voor extern afdrukken is een internetverbinding naar een HP webprinter nodig. Mogelijk heb je een app of software nodig en moet het HP ePrint-account worden aangemeld. Voor draadloos breedbandgebruik is een afzonderlijk aan te schaffen providercontract vereist. Raadpleeg je serviceprovider voor dekking en beschikbaarheid bij jou in de buurt. Kijk voor meer informatie op www.hp.com/go/mobileprinting (Bron: HP Store)


MOOBE: HP Smart App moet worden gedownload. Volledige lijst van ondersteunde besturingssystemen en printers is beschikbaar op http://support.hp.com/us-en/document/c03561640?openCLC=true.


Afdrukken met Wi-Fi Direct: Om te printen moet het mobiele device verbonden zijn met het Wi-Fi Direct®-signaal van een AiO of printer die afdrukken via Wi-Fi Direct ondersteunt. Details via hp.com/go/mobileprinting. Wi-Fi Direct® is een geregistreerd handelsmerk van Wi-Fi Alliance®


HP Smart App Beschikbare functionaliteit varieert per mobiel besturingssysteem. Volledige lijst van ondersteunde besturingssystemen en printers is beschikbaar op http://support.hp.com/us-en/document/c03561640.


Algemeen mobiel printen, In-OS mobiel printen & printen vanaf verscheidene mobiele devices: Ga voor meer informatie over de eisen voor lokaal printen naar hp.com/go/mobileprinting.


HP Smart App Beschikbare functionaliteit varieert per mobiel besturingssysteem. Volledige lijst van ondersteunde besturingssystemen en printers is beschikbaar op http://support.hp.com/us-en/document/c03561640. Algemeen mobiel printen, In-OS mobiel printen & printen vanaf verscheidene mobiele devices: Ga voor meer informatie over de eisen voor lokaal printen naar hp.com/go/mobileprinting.


HP Smart App moet worden gedownload. Volledige lijst van ondersteunde besturingssystemen en printers is beschikbaar op http://support.hp.com/gb-en/document/c03561640?openCLC=true. Beschikbare functionaliteit varieert per mobiel besturingssysteem. Volledige lijst van ondersteunde besturingssystemen en printers is beschikbaar op http://support.hp.com/gb-en/document/c03561640


Kleurenfoto is alleen ter illustratie. Randloos afdrukken is niet beschikbaar op deze printer.


AirPrint is een handelsmerk van Apple, Inc.