HP A3 PageWide MFP's en printers

Print radicaal anders met de nieuwe HP A3 PageWide MFP's en printers
 

HP A3 PageWide MFP's en printers

Kies uit een reeks opties de meest geschikte voor uw bedrijf.

HP PageWide-technologie

Ongelofelijk snel. Geweldige prijs-kwaliteitverhouding.
Een totaal nieuwe manier van printen.

Het geheim achter betaalbare kleur en de hoogste printsnelheden in deze klasse3 is een printbalk die de hele breedte van de pagina in één keer print. Deze is nu beschikbaar in HP A3 PageWide Pro MFP's en printers.

Meer informatie

1. Gebaseerd op een evaluatie door HP van in 2019 gepubliceerde beveiligingsfeatures van concurrerende printers uit dezelfde klasse. Alleen HP biedt een combinatie van beveiligingsvoorzieningen die aanvallen kunnen detecteren, deze automatisch kunnen stoppen en daarna bij het opnieuw opstarten de software-integriteit kunnen valideren. Kijk voor een lijst met printers op hp.com/go/PrintersThatProtect. Ga voor meer informatie naar: hp.com/go/printersecurityclaims.

2 Vergelijking van HP PageWide A3-apparaten met de meeste kleureninkt-MFP's/laser-MFP's (€2.820-€10.199) en kleureninktprinters/single-function laserprinters (€1.410-€4.099) uit deze klasse uit april 2018, uitgezonderd andere HP PageWide-producten; concurrerende reeks gebaseerd op gegevens over het marktaandeel, zoals gemeld door IDC vanaf Q4 2017, MSRP gegevens geleverd door gap intelligence en/of Buyers Lab. Snelheden van HP PageWide in Algemene kantoormodus en uitgezonderd de eerste pagina. Kijk voor meer informatie op hp.com/go/printerspeeds.

3. Snelheden van HP PageWide in algemene kantoormodus en met uitzondering van de eerste pagina. Kijk voor meer informatie op hp.com/go/printerspeeds.

4. BLI Reliability Award gebaseerd op apparaten die zijn getest van januari 2012 tot mei 2018