HP A3 PageWide-printers

1. Total cost of ownership is gebaseerd op een combinatie van geprinte pagina's, cartridgeopbrengst, stroomverbruik en de aanschafkosten voor hardware en supplies. Kijk voor meer informatie op hp.com/go/learnaboutsupplies.

2. De claim over minder serviceonderdelen is gebaseerd op een analyse door HP van toonaangevende A3-kleurenlaserprinters en MFP’s in deze klasse uit februari 2018; berekeningen op basis van openbaar beschikbare en/of door de fabrikant gepubliceerd geschat rendement van supplies met lange levensduur en uitgaande van 600.000 geprinte pagina’s (waarvan 60% in zwart, 40% in kleur). Kijk voor meer informatie op hp.com/go/pagewideclaims.

3. Gebaseerd op een evaluatie door HP van in 2019 gepubliceerde beveiligingsfeatures van concurrerende printers uit dezelfde klasse. Alleen HP biedt een combinatie van beveiligingsvoorzieningen die aanvallen kunnen detecteren, deze automatisch kunnen stoppen en daarna bij het opnieuw opstarten de software-integriteit kunnen valideren. Kijk voor een lijst met printers op hp.com/go/PrintersThatProtect. Ga voor meer informatie naar: hp.com/go/printersecurityclaims.

4. Claim van laagste kosten per kleurenpagina is van toepassing op apparaten die niet volgens contract worden verkocht: Vergelijking van HP PageWide A3-apparaten met de meeste kleureninkt//laser-MFP's (€ 2820 - € 7049) en kleureninkt/laser-één-functieprinters (€ 1410 - € 2819) uit deze klasse uit januari/februari 2017; marktgegevens van IDC uit het 4e kwartaal van 2016. Kostenvergelijkingen per pagina (CPP) gerapporteerd door 'Pricing & Promotions Report' van 'gap intelligence' van januari/februari 2017, voor apparaten/supplies die niet volgens contract zijn verkocht, zijn gebaseerd op de gepubliceerde specificaties van de fabrikant voor cartridges met de hoogste capaciteit, inclusief supplies met een lange levensduur, en de paginaopbrengst. HP opbrengst volgens ISO/IEC 24711 bij continu printen in de standaardmodus. De werkelijke opbrengst varieert, afhankelijk van de inhoud van de geprinte pagina's en andere factoren. Kijk voor meer informatie op http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies en http://www.hp.com/go/PageWideClaims.

5. Energieclaim is gebaseerd op gegevens van TEC, zoals gerapporteerd op energystar.gov vanaf februari 2018. Gegevens zijn genormaliseerd om de energiezuinigheid te bepalen van kleurenlaserprinters en MFP's in deze klasse met printsnelheden tussen 20 en 80 ppm vanaf februari 2018. Afhankelijk van de apparaatinstellingen. De werkelijke resultaten kunnen variëren.

6. De vergelijking is gebaseerd op afdrukken in de professionele modus.

7. BLI Reliability Award gebaseerd op apparaten die zijn getest van januari 2012 t/m mei 2018.

8. www.hp.com/go/learnaboutsupplies.