HP PageWide Managed kleurenprinter

 

Ontworpen voor een maximale werking

Tot 50% sneller dan concurrenten – snelheden tot 70 ppm3

De hoogste kwaliteit voor een lage prijs

Print schitterende documenten van professionele kwaliteit met opvallend scherpe tekst en afbeeldingen voor concurrerend lage kosten

Managed Print Services

Doe meer dan alleen printen

HP MPS helpt u meetbare bedrijfsresultaten te behalen.
Ontdek hoeveel u kunt besparen.

Meer informatie

HP PageWide Managed kleurenprinter

Misschien is dit ook interessant voor u

1 Gebaseerd op een evaluatie door HP van in 2019 gepubliceerde beveiligingsfeatures van concurrerende printers uit dezelfde klasse. Alleen HP biedt een combinatie van beveiligingsfeatures die aanvallen kunnen detecteren, deze automatisch kunnen stoppen en daarna bij het opnieuw opstarten de software-integriteit kunnen valideren. Kijk voor een lijst met printers op https://www.hp.com/go/PrintersThatProtect. Kijk voor meer informatie op: https://www.hp.com/go/printersecurityclaims.

2 Energieclaim is gebaseerd op gegevens van TEC, zoals gerapporteerd op energystar.govExterne link vanaf februari 2018. Gegevens zijn genormaliseerd om de energiezuinigheid te bepalen van A3-kleurenlaserprinters en MFP's in deze klasse met een gepubliceerde snelheid van 20 tot 80 ppm, exclusief andere HP PageWide producten. Afhankelijk van de apparaatinstellingen. Werkelijke resultaten kunnen afwijken.

3 Vergelijking van HP PageWide A3-apparaten met toonaangevende kleureninkt/laser-MFP's ($3.000-$11.299 en €2.820-€11.199) en kleureninkt/laser een-functieprinters ($1.500-$4.799 en €1.410-€4.599) uit deze klasse uit februari 2018; marktgegevens van IDC uit het derde kwartaal van 2017, uitgezonderd andere HP PageWide-producten. Snelheden van HP PageWide in Algemene kantoormodus en uitgezonderd de eerste pagina. Kijk voor meer informatie op hp.com/go/printerspeeds.

4 BLI Reliability Award gebaseerd op devices die zijn getest tussen januari 2012 en mei 2018

5 https://www.hp.com/go/learnaboutsupplies.