HP A3 PageWide Managed Color MFP printers

 

Een nieuw tijdperk met voordelige kleurenprints en hoge productiviteit.

HP A3 PageWide Managed Color MFP's en printers

Misschien zijn deze opties ook interessant voor u

1. Gebaseerd op een evaluatie door HP van in 2019 gepubliceerde beveiligingsfeatures van concurrerende printers uit dezelfde klasse. Alleen HP biedt een combinatie van beveiligingsfeatures die aanvallen kunnen detecteren, deze automatisch kunnen stoppen en daarna bij het opnieuw opstarten de software-integriteit kunnen valideren. Kijk voor een lijst met printers op https://www.hp.com/go/PrintersThatProtect. Kijk voor meer informatie op: https://www.hp.com/go/printersecurityclaims.

2. Energieclaim is gebaseerd op gegevens van TEC, zoals gerapporteerd op energystar.gov Externe koppeling in februari 2018. Gegevens zijn genormaliseerd om de energiezuinigheid te bepalen van A3-kleurenlaserprinters en MFP's in deze klasse met een gepubliceerde snelheid van 20 tot 80 ppm, exclusief andere HP PageWide producten. Afhankelijk van de apparaatinstellingen. De werkelijke resultaten kunnen variëren.

3. Claim over minder serviceonderdelen is gebaseerd op een analyse door HP van toonaangevende A3-kleurenlaserprinters en MFP’s in deze klasse uit februari 2018; berekeningen op basis van openbaar beschikbare en/of door de fabrikant gepubliceerde geschatte opbrengst van supplies met lange levensduur en uitgaande van 600.000 geprinte pagina’s (waarvan 60% in zwart, 40% in kleur). Meer informatie op hp.com/go/pagewideclaims.

4. Vergelijking van HP PageWide A3 apparaten met toonaangevende kleureninkt/laser-MFP's ($ 3000–11.299 en € 2820–11.199) en kleureninktprinters/single-function laserprinters ($ 1500–4799 en € 1410–4599) uit deze klasse uit februari 2018; marktgegevens van IDC uit het derde kwartaal van 2017, uitgezonderd andere HP PageWide producten. Snelheden van HP PageWide in Algemene kantoormodus en uitgezonderd de eerste pagina. Kijk voor meer informatie op hp.com/go/printerspeeds.

5. Bepaalde functionaliteit moet apart worden aangeschaft. Om beveiligingskenmerken te activeren kan een FutureSmart-servicepackupdate nodig zijn. Meer informatie op hp.com/go/printsecurity.

6. BLI Reliability Award gebaseerd op devices die zijn getest tussen januari 2012 en mei 2018

7. https://www.hp.com/go/learnaboutsupplies.