Model|Color

Maximale kracht in een laptop die je overal mee naartoe neemt

Slimme technologie. Ontworpen voor jouw veiligheid.

Kill switch voor de webcam

Staat de webcam aan of uit? Soms wil je zeker weten dat hij uit staat. Dankzij de fysieke aan-uitschakelaar op je laptop kan de webcam niet gehackt worden. Nu kun je helemaal losgaan op je favoriete muziek. Er kijkt toch niemand.

Genoeg kracht voor de hele dag

Slimme technologie waarmee je verbonden blijft en de regie houdt

Prachtig display voor een geweldige kijkervaring

Groot aantal poorten

Deze dunne en lichte convertible pc heeft elke poort die je nodig hebt.

1. Micro SD-kaartlezer
2. USB Type-C™
3. Gecombineerde audioaansluiting
4. USB 3.1 Type-A

Alle accessoires die je nodig hebt

  • 1. Tot 22.5 uur op een correct geconfigureerde HP Spectre x360 13" met Intel® Core™ i5-processor, 8 GB LPDDR4-3200 SDRAM, 256 GB PCIe® NVMe™ M.2 SSD, 13.3” diagonal FHD (1920x1080) 1W display, Windows 10 Home RS4. De accuwerktijd op Windows 10 MM14 varieert en is afhankelijk van diverse factoren, zoals het model, de configuratie, geladen applicaties, kenmerken, gebruik, draadloze functionaliteit en de energiebeheerinstellingen. De maximumcapaciteit van de accu neemt in de loop van de tijd en door herhaaldelijk gebruik af. Kijk op www.bapco.com voor meer informatie.
  • 2. Ingebouwd HP Sure View privacyscherm dat liggend kan worden gebruikt. Alleen beschikbaar op bepaalde HP modellen en moet in de fabriek worden geconfigureerd. Helderheid van deel- en privacystand verschilt.
  • 3. Based on all convertible PCs defined as the 2-in-1 laptop category as of Sept 2019. Small is defined by the laptop foot print, length x width. Screen-to-body measurement is percent of active plus nonactive viewing area compared to active viewing area plus border. Measure with lid vertical to the desk.
  • 4. Voor harde schijven geldt dat 1 GB = 1 miljard bytes. TB = 1 biljoen bytes. De geformatteerde capaciteit is kleiner. Tot 35 GB van de systeemschijf (voor Windows 10) is gereserveerd voor systeemherstelsoftware.
  • 5. 4K-content is vereist voor de weergave van 4K-beelden.
  • 6. De batterijlevensduur op Windows 10 MM14 varieert en is afhankelijk van diverse factoren, zoals het model, de configuratie, geladen applicaties, kenmerken, gebruik, draadloze functionaliteit en de voedingsbeheerinstellingen. De maximumcapaciteit van de batterij neemt in de loop van de tijd en door herhaaldelijk gebruik af. Kijk op www.bapco.com voor meer informatie.
  • 7. 4G-module is ontworpen voor downloadsnelheden van maximaal 1 Gbps bij gebruik van 5-carrier aggregation en 100Mhz-kanaalbandbreedte door de provider. Vereist activering en apart aan te schaffen servicecontract. Vraag je serviceprovider naar de dekking en beschikbaarheid in je omgeving. De verbindingssnelheden kunnen variëren en zijn afhankelijk van de locatie, de omgeving, de netwerkcapaciteit en andere factoren. 4G LTE is niet in alle regio's beschikbaar.
  • 8. Een draadloos toegangspunt en internetservice zijn vereist en moeten apart worden aangeschaft. Openbare draadloze toegangspunten zijn beperkt beschikbaar. Wi-Fi 6 (802.11ax) is achterwaarts compatibel met oudere 802.11-specificaties. De specificaties voor Wi-Fi 6 zijn voorlopige specificaties en zijn nog niet definitief. Indien de definitieve specificaties verschillen van de voorlopige specificaties, kan dit gevolgen hebben voor de communicatie van de notebook met andere Wi-Fi 6-apparaten. Alleen beschikbaar in landen waar 802.11ax wordt ondersteund.
  • 9. Optioneel kenmerk.

Bluetooth is een handelsmerk dat eigendom is van de houder en dat door HP Inc. in licentie wordt gebruikt.

USB Type-C™ en USB-C™ zijn handelsmerken van USB Implementers Forum.

Microsoft, Windows en het Windows-logo zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Microsoft Corporation in de VS en andere landen
Intel, het Intel logo, Intel Inside, Intel Core en Core Inside zijn handelsmerken van Intel Corporation of zijn dochterondernemingen in de Verenigde Staten en/of andere landen.

© Copyright 2019 HP Development Company, L.P. De informatie in dit document kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. De van toepassing zijnde garanties voor HP producten en diensten zijn vastgelegd in de uitdrukkelijke garantiebepalingen die bij dergelijke producten en diensten worden meegeleverd. Niets in dit document mag als een aanvullende garantie worden opgevat. HP is niet aansprakelijk voor technische en/of redactionele fouten of weglatingen in dit document.