HP DesignJet XL 3600 multifunctionele printerserie

Ervaar de nieuwe standaard voor betrouwbaarheid met de snelste en krachtigste MFP op de markt.2

HP DesignJet XL 3600 multifunctionele printerserie

Ervaar de nieuwe standaard voor betrouwbaarheid met de snelste en krachtigste MFP op de markt.2

 1. HP Click software

  Free up your time with radically simple and fast batch PDF printing.
 2. Touchscreen

  Quickly access your personal and group folders from the touchscreen, so you can print and share right away.4
 3. Compact

  Fits your office with up to 30% smaller footprint and the quietest operation.1
 4. Easy to use

  Easily digitize your projects with automated scanning, user-centric quicksets, and post-editing capabilities.

HP DesignJet XL 3600 MFP serieportfolio

Een XL-printer die aan al uw behoeften voldoet

Kies uit een breed portfolio voor technische productie al naargelang uw behoeften.

HP oplossingen

Meer informatie over HP DesignJet printers

1. 30% kleinere voetafdruk is gebaseerd op vergelijkbare printers met ledtechnologie die printen met 4–6 D/A1 pagina's per minuut, die volgens IDC in november 2018 meer dan 40% van het totale marktaandeel van ledprinters voor lage volumes in de VS en Europa vertegenwoordigen. Meting uitgevoerd met betrekking tot operationele voetafdruk (met medialade geopend). Stilste werking is gebaseerd op vergelijkbare printers met ledtechnologie die printen met 4–6 D/A1 pagina's per minuut, die volgens IDC in november 2018 meer dan 40% van het totale marktaandeel van ledprinters voor lage volumes in de VS en Europa vertegenwoordigen. Stilste volgens interne tests van HP van de geluidsdruk van de operationele modus en en de modus gereed/geluid (gewoon papier, lijntekening, normale modus) in vergelijking met de gepubliceerde specificaties van concurrerende printers. Testcriteria zijn beschikbaar op http://www.hp.com/go/designjetxlclaims.

2. Gebaseerd op vergelijkbare printers met ledtechnologie die printen met 4–6 D/A1 pagina's per minuut, die volgens IDC in november 2018 meer dan 70% van het totale marktaandeel van ledprinters voor lage volumes in de VS en Europa vertegenwoordigen. Snelste eerste pagina gereed is gebaseerd op interne tests van HP voor specifieke gebruiksscenario's. Operationale kosten zijn gebaseerd op producten met ledtechnologie voor kleine volumes onder USD 17.000 die per november 2018 verkrijgbaar waren. De operationele kosten omvatten supplies en servicekosten. Testcriteria zijn beschikbaar op http://www.hp.com/go/designjetxlclaims.

3. Geavanceerde ingebouwde beveiligingskenmerken zijn gebaseerd op een evaluatie door HP van in 2019 gepubliceerde ingebouwde beveiligingskenmerken van concurrerende printers die beschikbaar waren in februari 2019.

4. Gebruikt het LDAP-protocol (Lightweight Directory Access Protocol).

5. Operationale kosten zijn gebaseerd op producten met ledtechnologie voor kleine volumes onder USD 20.000 die per januari 2019 verkrijgbaar waren. De operationele kosten omvatten benodigdheden en servicekosten. Testcriteria zijn beschikbaar op http://www.hp.com/go/pagewidexlclaims.