HP Premium kenmerken

HP Premium kenmerken

Een perfecte oplossing voor iedereen.

1. Tot 20 uur indien de laptop is geconfigureerd met Intel® Core™ i5-8565U- of i7-8265U-processors met 8 GB RAM, 256 GB SSD, energiezuinig FHD-scherm, Windows 10 Home RS4. De accuwerktijd met Windows 10/MM14 varieert en is afhankelijk van diverse factoren, zoals het model, de configuratie, geladen applicaties, kenmerken, gebruik, draadloze functionaliteit en de voedingsbeheerinstellingen. De maximumcapaciteit van de accu neemt in de loop van de tijd en door herhaaldelijk gebruik af. Kijk op www.bapco.com voor meer informatie.

2. De meegeleverde digitale pen kan per regio en retailer verschillen.

3. Het gewicht varieert naar gelang de configuratie.

4. Gebaseerd op detachables van leveranciers (op 3 oktober 2017) en kracht gebaseerd op de processor, het grafisch systeem en het geheugen.

5. Gebaseerd op een interne analyse van HP (op 26 maart 2018) van convertible non-detachables en vermogen gebaseerd op de processor, het grafisch systeem en het geheugen.

6. Gebaseerd op detachables van leveranciers (op 5 oktober 2017) waarbij displayresolutie, kleurbereik en het maximum aantal ondersteunde kleuren worden vergeleken.

7. Ingebouwd HP Sure View privacyscherm in liggende richting (landscape). Beschikbaar op bepaalde HP modellen en wordt in de fabriek geconfigureerd. De helderheid van de deel- en privacymodus verschilt.

8. De buitenkant van het product en het buitenste toetsenbord zijn 100% echt leder.

9. De Gigabit-klasse categorie 16 4G LTE-module is optioneel en moet in de fabriek worden geconfigureerd. De module is ontworpen voor downloadsnelheden tot 1 Gbps dankzij 5-carrier aggregatie en een kanaalbandbreedte van 100 MHz. Activering en een afzonderlijk aangeschaft servicecontract zijn vereist. Achterwaarts compatibel met HSPA 3G-technologie. Raadpleeg uw serviceprovider voor dekking en beschikbaarheid in uw omgeving. De verbindings-, upload- en downloadsnelheden kunnen variëren en zijn afhankelijk van het netwerk, de locatie, de omgeving, de netwerkcapaciteit en andere factoren. 4G LTE is niet op alle producten en in alle regio's beschikbaar.

10. Het geïntegreerde HP Sure View Gen3 privacyscherm is een optionele voorziening die bij aankoop moet worden geconfigureerd en die bedoeld is voor gebruik in liggende richting (landscape).

11. Pen is optioneel en wordt afzonderlijk verkocht.


Intel, het Intel logo, Intel Inside, Intel Core en Core Inside zijn handelsmerken van Intel Corporation of zijn dochterondernemingen in de Verenigde Staten en/of andere landen.

Ultrabook, Celeron, Celeron Inside, Core Inside, Intel, het Intel-logo, Intel Atom, Intel Atom Inside, Intel Core, Intel Inside, het Intel Inside-logo, Intel vPro, Itanium, Itanium Inside, Pentium, Pentium Inside, vPro Inside, Xeon, Xeon Phi, Xeon Inside en Intel Optane zijn handelsmerken van Intel Corporation en haar dochterondernemingen in de VS en/of andere landen.

Bluetooth is een handelsmerk dat eigendom is van de houder en dat door HP Inc. in licentie wordt gebruikt.

USB Type-C™ en USB-C™ zijn handelsmerken van USB Implementers Forum.

Microsoft, Windows en het Windows-logo zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Microsoft Corporation in de VS en andere landen.

© Copyright 2019 HP Development Company, L.P. De informatie in dit document kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. De van toepassing zijnde garanties voor HP producten en diensten zijn vastgelegd in de uitdrukkelijke garantiebepalingen die bij dergelijke producten en diensten op fysieke en/of elektronische wijze worden meegeleverd of gepubliceerd op de website(s) van HP. Niets in dit document mag als een aanvullende garantie worden opgevat. HP is niet aansprakelijk voor technische en/of redactionele fouten c.q. weglatingen in dit document.