HP ProBook 400 serie

Focus op groei van uw bedrijf en haal meer uit uw werkdag dankzij de krachtige processors en de zeer lange accuduur op deze lichte en veelzijdige pc.

Vergelijk en kies

Slimme technologie voor optimaal beheer en uitstekende connectiviteit

Snel laden

Profiteer van een accu die lang meegaat en laad snel op met HP Fast Charge.

Overal verbinding

Maak overal verbinding en verbeter de connectiviteit met HP Extended Range Wireless LAN.11

Windows 10 Pro

Wees productief in elke situatie. Ervaar de nieuwe functies van Windows 10 Pro10 en profiteer dubbel met twee opslagopties van HP (solid-state en harde schijf).12,15

Koop dit er ook bij

HP USB-C Dock G5
 

Vergroot uw productiviteit met het veelzijdige, stijlvolle en ruimtebesparende HP USB-C Dock G5. 

HP EliteDisplay E243d 23.8-inch Docking Monitor

Laad uw notebook op en verstuur en ontvang video via driverless USB-C™.

HP USB-C™ Mini Dock¹³
 

Stay connected on the go with this ultra-portable dock.15 

 

HP Business Displays & Accessories

Universele oplossingen voor de moderne werkplek.

Disclaimer

© Copyright 2020 HP Development Company, L.P. De informatie in dit document kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. De van toepassing zijnde garanties voor HP producten en diensten zijn vastgelegd in de uitdrukkelijke garantiebepalingen die bij dergelijke producten en diensten op fysieke en/of elektronische wijze worden meegeleverd of gepubliceerd op website(s) van HP. Niets in dit document mag als een aanvullende garantie worden opgevat. HP is niet aansprakelijk voor technische en/of redactionele fouten c.q. weglatingen in dit document.

 

Intel, het Intel logo, Intel Inside, Intel Core en Core Inside zijn handelsmerken van Intel Corporation in de V.S. en/of andere landen.

 

AMD, AMD Radeon en het AMD-logo zijn geregistreerde handelsmerken van AMD, die met toestemming worden gebruikt.

 

USB Type-C™ en USB-C™ zijn handelsmerken van USB Implementers Forum.

 

1. Multi-core is ontwikkeld om de prestaties van bepaalde softwareproducten te verbeteren. Niet alle klanten of softwaretoepassingen zijn gebaat bij het gebruik van deze technologie. De prestaties en klokfrequentie zijn mede afhankelijk van de applicatieworkload en uw hardware- en softwareconfiguraties. Het nummer, de merknaam en/of de naam van een Intel-product zegt niets over het prestatieniveau.

 

2. Quad-core processor wordt apart of als optie verkocht.

 

3. Multi-core is ontwikkeld om de prestaties van bepaalde softwareproducten te verbeteren. Niet alle klanten of softwaretoepassingen zijn gebaat bij het gebruik van deze technologie. De prestaties en klokfrequentie zijn mede afhankelijk van de applicatieworkload en uw hardware- en softwareconfiguraties. De nummering van AMD verwijst niet naar de kloksnelheid.

 

4. MIL STD 810G-tests worden uitgevoerd, maar zijn niet bedoeld om de geschiktheid voor contractvereisten van het Amerikaanse ministerie van Defensie of defensietoepassingen aan te tonen.  Testresultaten zijn geen garantie voor toekomstige prestaties onder deze testomstandigheden. Voor schade door ongelukken is een optioneel HP Accidental Damage Protection Care Pack vereist. De testresultaten van het HP Total Test Process vormen geen garantie voor toekomstige prestaties onder deze testcondities. Voor schade door ongelukken is een optioneel HP Accidental Damage Protection Care Pack vereist. 

 

5. HP Sure Start Gen5 is beschikbaar op bepaalde HP pc's met Intel-processors. Raadpleeg de productspecificaties voor informatie omtrent de beschikbaarheid.

 

6. HP Sure Sense vereist Windows 10. Raadpleeg de productspecificaties voor informatie omtrent de beschikbaarheid.

 

7. HP Privacy Camera is alleen beschikbaar op pc's met een HD- of IR-camera en moet worden geïnstalleerd in de fabriek.

 

8. Het HP Sure View Gen3 geïntegreerde privacyscherm is een optie die bij aankoop moet worden geconfigureerd. Het is alleen beschikbaar op modellen zonder touchfunctie en is bedoeld voor gebruik in liggende richting.

 

9. Laagste gewicht; het gewicht is afhankelijk van de configuratie.

 

10. Niet alle functies zijn beschikbaar in alle edities of versies van Windows. Voor sommige systemen zijn mogelijk bijgewerkte en/of afzonderlijk aangeschafte hardware, drivers, software of BIOS-updates vereist om optimaal gebruik te kunnen maken van de functionaliteit van Windows. Windows 10 wordt automatisch bijgewerkt en deze functie is altijd ingeschakeld. Uw internetprovider kan kosten in rekening brengen en na verloop van tijd kunnen extra eisen van kracht worden voor updates. Zie http://www.windows.com.

 

11. Draadloze verbinding en Bluetooth® zijn mogelijk optionele functies. Voor een draadloze verbinding zijn een apart aan te schaffen toegangspunt en een internetabonnement vereist. Openbare draadloze toegangspunten zijn beperkt beschikbaar.

 

12. De opslagcapaciteit varieert afhankelijk van het type media en opname-indeling.

 

13. Voor USB-C™-functionaliteit moet de host-pc het DisplayPort™ Alt mode-protocol ondersteunen via de USB-C™-poort. Laptops met Thunderbolt™ zullen werken op USB-C™-snelheid. Opladen en poortreplicatie worden ondersteund op laptops waarop de USB-C™-specificaties zijn geïnstalleerd. De aan-uitknop om het systeem in te schakelen of te activeren, Wake-on LAN vanuit warme en koude docking, Wake-on LAN van S4/S5, en MAC Address Pass-Through in S0, S3, S4, S5 warme en koude dockingfuncties werken enkel op HP of door HP ondersteunde laptops. HP levert geen ethernet- en audiodrivers voor Mac-pc's.

 

14. De dikte is een gemiddelde van de gemeten maten en verschilt per configuratie.

 

15. Wordt apart of als optie verkocht.