Persbericht: 02. juni 2011

Ever-Art'-Design versterkt digitaal printaanbod met HP Scitex FB500 printer

Nieuwe UV-flatbedprinter vult HP Indigo 7000 Digital Press aan voor machineparkbrede printmogelijkheden

Nieuwe UV-flatbedprinter vult HP Indigo 7000 Digital Press aan voor machineparkbrede printmogelijkheden

BARCELONA, Spanje, 02 Juni 2011 - HP maakt bekend dat Ever-Art'-Design uit Sint-Genesius-Rode, België, een HP Scitex FB500 printer heeft geïnstalleerd om zijn bestaande printmogelijkheden op het gebied van signproductie te versterken en innovatieve printdiensten aan te bieden op een breed scala aan harde materialen.

De installatie van de HP Scitex FB500 printer is een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van Ever-Art'-Design. Het bedrijf werd eind jaren 1980 opgericht als Mac georiënteerd prepressbureau en is uitgegroeid tot een moderne printserviceprovider met een uitgebreid aanbod van diensten, waaronder prepress, proofing, productie van signs en displays, commercieel drukwerk, drukwerkbeheer met web-to-print mogelijkheden, en inhouse afwerking.

"Er werken hier nu veertien mensen", zegt Willy Everaerts, oprichter en algemeen directeur, Ever-Art'-Design. "We hebben een zeer flexibel team, wat ideaal is gezien onze veelzijdige productiemogelijkheden. Momenteel zijn we een brede waaier aan substraten aan het testen op de FB500 printer. We zijn vooral geïnteresseerd in de mogelijkheid van de FB500 om met witte inkt(1) te printen. Hiermee is de printer de perfecte aanvulling op onze bestaande HP Indigo 7000 Digital Press en andere printapparatuur voor de productie van signs waarmee we ook met witte inkt kunnen printen."

Ever-Art'-Design organiseerde onlangs een opendeurdag die in het teken stond van het thema "Wit is een kleur". Op deze dag demonstreerde het bedrijf hoe witte inkt kan worden gebruikt om nieuwe effecten te produceren en om de impact te vergroten van commercieel drukwerk en signs en displays.

Met zijn web-to-print mogelijkheden, zijn geautomatiseerde workflow en zijn digitale drukmogelijkheden heeft Ever-Art'-Design al meermaals productieniveaus van meer dan 15.000 opdrachten gehaald op twee maanden tijd. Deze opdrachten omvatten het drukken en afwerken van fotoboeken, wenskaarten, kalenders en notitieboekjes voor klanten in heel Europa.

"We maakten de overstap naar de productie van signs en displays om onze bestaande klanten meer diensten aan te bieden", legt Everaerts uit. "Uiteraard bood dit ons ook extra mogelijkheden om nieuwe klanten aan te trekken."

"We kozen voor de HP Scitex FB500 printer vanwege zijn afdrukkwaliteit en veelzijdigheid en ook vanwege onze uitstekende ervaring met HP", zegt Everaerts. "We denken dat ons een mooie toekomst te wachten staat met onze toonaangevende HP technologieën."

De HP Scitex FB500 printer is een veelzijdige printer die ontworpen is voor de productie van prints voor binnen en buiten op vrijwel alle harde substraten tot 122 x 160cm groot en 64mm dik. Met zijn onderhoudsvriendelijke piëzo-elektrische printkoppen biedt de FB500 printer een niveau van veelzijdigheid dat bedrijven kan helpen te groeien. Deze zeskleurenprinter biedt een aantal opties, waaronder witte inkt, een roll-to-roll upgradekit en ruimtebesparende opklapbare tafels voor grotere substraten.

Het Ever-Art'-Design team heeft op zijn HP Scitex FB500 printer al geprint op canvas, karton, kurk, vloermaterialen en minder conventionele substraten zoals toiletdeksels.

"Mijn zoon heeft een computerwinkel en stuurt zijn klanten naar ons om afbeeldingen op hun laptop door ons te laten printen. In onze sector wordt vandaag op meer dan alleen maar papier en conventionele substraten geprint. Wij bereiden ons voor op de toekomst", besluit Everaerts.

Voor meer informatie gaat u naar www.youtube.com/hpgraphicarts of volgt u HP op www.twitter.com/hpgraphicarts.
 
(1) Om witte inkt te kunnen gebruiken, moet de optionele HP Scitex FB500 upgradekit voor witte inkt worden aangeschaft.

Over HP

HP biedt nieuwe mogelijkheden die mensen, bedrijven, overheden en gemeenschappen in staat stellen technologie op zinvolle wijze te gebruiken. HP is 's werelds grootste technologiebedrijf en heeft een portfolio van oplossingen die variëren van printing- en personal computing-producten tot software, services en IT-infrastructuur, en dit met convergentie van cloud computing en connectiviteit om naadloze, veilige en contextgevoelige ervaringen te creëren voor een onderling verbonden wereld. Meer informatie over HP (NYSE: HPQ) is te vinden op http://www.hp.com.

Redactioneel contact:

Jonathan Graham, HP
+49 (162) 263 3046

Jonathan Wake
Bespoke voor HP
+33 4 79 34 87 71 or
+44 (0)1737 215 200
jonathanw@bespoke.co.uk

HP Sant Cugat
HP Española S. L
Cami de Can Graells, 1-21
08174, Sant Cugat del Valles
Barcelona
Spain
www.hp.com

About HP Inc.

HP Inc. creates technology that makes life better for everyone, everywhere. Through our portfolio of printers, PCs, mobile devices, solutions, and services, we engineer experiences that amaze. More information about HP Inc. is available at http://www.hp.com.

© 2016 HP Inc. The information contained herein is subject to change without notice. The only warranties for HP Inc. products and services are set forth in the express warranty statements accompanying such products and services. Nothing herein should be construed as constituting an additional warranty. HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.