Persbericht: 11. december 2009

Nieuwste HP Deskjet All-in-One-printers bundelen productiviteit en betaalbaarheid

Brussel, 17 september 2009– HP kondigt vandaag de uitbreiding aan van het HP Deskjet-assortiment met twee nieuwe All-in-One-printers – de HP Deskjet F2480 en de HP Deskjet F4580 – voor een betere afdrukproductiviteit tegen betaalbare prijzen.
De eerste nieuwkomer in dit assortiment, de HP Deskjet F2480 All-in-One Series, biedt het ideale pakket voor thuisgebruikers die willen afdrukken en af en toe kopiëren en scannen zonder hun budget te overschrijden, met het befaamde gebruiksgemak waarvoor het HP Deskjet-assortiment bekendstaat. De handige bediening met vier knoppen maakt afdrukken en kopiëren eenvoudig, en dankzij een inktindicatorlampje en een verbeterde cartridgetoegang wordt het vervangen van een cartridge kinderspel. De papierbesparende afdruksnelkoppeling zet de puntjes op i bij dit pakket dat zijn gelijke niet kent qua functies en prijs.
Het meest betaalbare draadloze all-in-onetoestel van HP, de HP Deskjet F4580, biedt bewezen betrouwbaarheid voor een uiterst scherpe prijs, zonder in te boeten aan functionaliteit. Dit nieuwe toestel is ideaal voor prijsbewuste consumenten die willen afdrukken, kopiëren en scannen, maar voegt hier ook draadloze functionaliteit aan toe, zodat thuis op elke locatie kwalitatief hoogstaande documenten kunnen worden afgedrukt.(1) Een hoge afdruksnelheid van maximaal 28 pagina's per minuut (ppm) in zwart-wit en 22 ppm in kleur(2) wordt gecombineerd met optionele hoogrendementscartridges voor een maximale productiviteit.
Beide nieuwe toestellen voldoen aan de ENERGY STAR®-normen, maken gebruik van functies als HP Smart Web Printing(3) en afdruksnelkoppelingen om inkt- en papierverspilling zo klein mogelijk te maken en bieden bovendien gratis recyclagediensten voor cartridges via het programma HP Planet Partners(4). De HP Deskjet F4580 bestaat ook voor 20 procent uit gerecycleerd materiaal, waardoor de printer niet alleen goed is voor de portemonnee van de klant, maar ook voor het milieu.
Topprestaties en hoogstaande afdrukken
De voor de prijsbewuste gebruiker ontwikkelde HP Deskjet F2480 en HP Deskjet F4580 ondersteunen de HP 300/300XL Black en Tri-Colour Ink Cartridges (cyaan, magenta en geel) voor de productie van kwalitatief hoogstaande, duurzame documenten. De HP 300XL-inktcartridges met grote capaciteit zijn goed voor tot 2,5 keer meer pagina's(5) en bieden de klanten zo meer waar voor hun geld.
Nieuwe verpakking
De HP Deskjet All-in-One Series en de ondersteunde HP-benodigdheden maken gebruik van de nieuwe HP-verpaking met 'slick black design', levendige beelden en duidelijke referentiepictogrammen als aanvulling op de bestaande notebook- en desktopverpakking. Op deze manier kunnen klanten de HP-producten in de winkel gemakkelijk herkennen.
Prijs en beschikbaarheid(6)
De geschatte verkoopprijs voor de HP Deskjet F2480 bedraagt € 59. Het toestel is beschikbaar vanaf september 2009 in de EMEA-zone.
De geschatte verkoopprijs voor de HP Deskjet F4580 bedraagt € 79. Dit toestel is beschikbaar vanaf oktober 2009 in de EMEA-zone.
De geschatte verkoopprijs voor de inktcartridges, die nu verkrijgbaar zijn in de EMEA-zone, ziet er als volgt uit:
·        HP 300 Black Ink Cartridge: € 14,49
·        HP 300 Tri-Colour Ink Cartridge: € 17,49
·        HP 300XL Black Ink Cartridge: € 29,49
·        HP 300XL Tri-Colour Ink Cartridge: € 34,49
Over HP
HP, de grootste technologische onderneming ter wereld, vereenvoudigt het gebruik van technologie voor gebruikers en ondernemingen dankzij een portefeuille die producten omvat op het vlak van afdrukken, personal computing, software, diensten en IT-infrastructuur. Meer informatie over HP (NYSE: HPQ) vindt u op http://www.hp.com.
 
(1) WPS-router vereist met geïntegreerde drukknop, zie www.hp.com/go/onebuttonwireless voor meer informatie. Draadloze prestaties hangen af van de fysieke omgeving en de afstand tot het toegangspunt.
(2) Na de eerste pagina; zie www.hp.com/go/inkjetprinter voor meer informatie.
(3) Enkel voor Windows. Vereist Internet Explorer 6.0 – 8.0. 
(4) Teruggave en recyclage van HP-inktcartridges is wereldwijd mogelijk in 41 landen en gebieden; zie www.hp.com/recycle voor meer informatie.
(5) In vergelijking met de HP 300 Black en Tri-Colour Ink Cartridges.
(6) Geschatte verkoopprijs in de EMEA-zone, incl. btw. Prijzen zijn onderhevig aan veranderingen en kunnen verschillen per land.

About HP Inc.

HP Inc. creates technology that makes life better for everyone, everywhere. Through our portfolio of printers, PCs, mobile devices, solutions, and services, we engineer experiences that amaze. More information about HP Inc. is available at http://www.hp.com.

© 2016 HP Inc. The information contained herein is subject to change without notice. The only warranties for HP Inc. products and services are set forth in the express warranty statements accompanying such products and services. Nothing herein should be construed as constituting an additional warranty. HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.