Grote ondernemingenThin Client › Hardware Software
Everybody on HP

Thinclientoplossingen

Werken met de computer wordt nooit meer hetzelfde

Hardware- en softwareportfolio voor thinclients van HP

HP Smart Zero
Clients
HP Flexible
Thin Clients
Eigenlijk zijn ze te slim om "zero" te heten, want deze HP Smart Clients zijn unieke, intelligente zero clients die zich aanpassen aan uw omgeving. Gebruik ze in Citrix XenDesktop-omgevingen met ondersteuning voor HDX, of kies ervoor ze te gebruiken met VMware View of Microsoft Session Virtualization via rDesktop -- met de mogelijkheid later alle drie omgevingen te ondersteunen, al naar gelang de ontwikkeling van uw infrastructuur.
Compleet aanbod >
t5325z T5565

HP t5335z Smart Client

HP's eenvoudigste en betaalbaarste zero-client, de HP t5335z Smart Client beschikt over krachtige, energie-efficiënte ARM-processortechnologie en biedt een rijke 1080p multimedia computerervaring in Citrix XenDesktop-omgevingen of snelle en makkelijke implementatie van VMware View of Microsoft Session Virtualization.

Overzicht en functies ›

HP t5565z Smart Client

De kleine, verantwoordelijke HP t5565z combineert de moeiteloze implementatie en het moeiteloze beheer van een zero-client met energie-efficiënte prestaties en een BFR/PVC-vrij ontwerp met verbeterde afspeelmogelijkheden voor multimedia in Citrix HDX-omgevingen, ondersteuning van een tweede monitor en optionele draadloze connectivity2 -- alle met de flexibliteit van een HP Smart Client.

Overzicht en functies ›
200MultiSeat t410ZeroClient

HP t200 Zero Client voor MultiSeat

De uiterst eenvoudige HP t200 Zero Client voor MultiSeat met Microsoft Windows® MultiPoint™ Server 2011 biedt een volledig onafhankelijk, gelicentieerd en ondersteund Windows® besturingssysteemgebruik voor 15 gebruikers – een ideale oplossing voor het delen van pc's.

Présentation et fonctions ›
< br />< br />

HP t410 All-in-One Smart Zero client

HP's energiezuinigste all-in-one smart zero client biedt de prestaties van een pc en slechts één kabel voor stroomvoorziening en aansluiting in het netwerk. Maak uw dektop echt eenvoudig zonder beheer en zonder compromissen.

Présentation et fonctions ›
De HP Flexible Series Thin Clients zijn ideaal voor bedrijfstakken als de gezondheidszorg, financiële dienstverlening, de publieke sector en in de detailhandel, waar werknemers vaak toegang moeten hebben tot gevoelige data. De HP t510 en t610 bieden een in deze branche toonaangevende krachtige identificatiebeveiliging en eenvoudig beheer met een breed scala aan beheerinstrumenten.
Compleet aanbod >
t510

HP t510 Thin Client

Slim, krachtig, simpel. Deze indrukwekkende multimediaoplossing met zijn dual-core processoren en 2GB DDR3-1600 RAM-geheugencapaciteit, biedt een nog robuustere, betrouwbare thin-client ervaring. Sla kritische data en applicaties op een veilige, centrale server met toegangscontrole op. Binnenkort beschikbaar!

Overzicht en functies ›
t610

HP t610 Thin Client

Ontworpen voor beveiliging met baanbrekende prestaties. De krachtigste en meest flexibele thin-client van HP, met meer beveiliging, meer uitbreidingsmogelijkheden en een multimediaervaring die weinig onderdoet voor die op een pc. Deze dual-digital-display oplossing is ontwikkeld met de Fusion APU technologie van AMD, die dual core processoren combineert met een AMD HD 6320-videokaart, en biedt een nog krachtigere flexibele gebruikerservaring. Tot de extra beveiligingseigenschappen behoren een NIST-compliant BIOS en een onboard TPM-module, die hem klaar maakt voor TCG-hardware. Binnenkort beschikbaar!

Overzicht en functies ›
t610 PLUS

HP t610 PLUS Thin Client

De krachtigste en meest flexibele thin-client van HP, met meer beveiliging, meer uitbreidingsmogelijkheden en een multimediaervaring die weinig onderdoet voor die op een pc. Deze oplossing is ontwikkeld met de Fusion APU-technologie van AMD, die dual-core processoren combineert met een AMD HD 6320-videokaart,en biedt een nog krachtigere flexibele gebruikerservaring met ondersteuning voor quad digital-monitoren. Tot de extra beveiligingseigenschappen behoren een NIST-compliant BIOS en een onboard TPM-module, die hem klaar maakt voor TCG-hardware. Binnenkort beschikbaar!

Overzicht en functies ›
t5550

HP t5550 Thin Client

De HP t5550 combineert een slim ontwerp met ingebouwde efficiency om als een tradtionele pc op het bureaublad te presteren -- inclusief vooraf geïnstalleerde Windows CE 6.0 voor bekende bestandsapplicaties.

Overzicht en functies ›
t5550

HP t5565 Thin Client

De t5565, met het vooraf geïnstalleerde besturingssysteem HP ThinPro is een all-in toegangsapparaat, dat werd ontworpen voor een interface van één enkele console om toegang te krijgen tot alle lokale bronnen, zodat de installatie eenvoudig en vlot verloopt.

Overzicht en functies ›
t5570

HP t5570 Thin Client

Met het Windows® Embedded Standard 2009 besturingssysteem, gecombineerd met een complete browser, de nieuwste protocolondersteuning, een verbeterd schrijffilter, firewallbescherming en ondersteuning voor terminalemulatie vormt de HP t5570 een ideale keuze voor eenvoudige, verantwoordelijke virtuele computeromgevingen.

Overzicht en functies ›
t5570e

HP t5570e Thin Client

Efficiënt ontwerp, eenvoudige installatie. De HP t5570e combineert een slim ontwerp met ingebouwde efficiency en biedt een productief desktopgebruik. Hij bevat eenvoudige beheertools die zorgen voor een probleemloze installatie en implementatie en jarenlang betrouwbaar gebruik.

Overzicht en functies ›
t5740

HP t5740 Thin Client

De eerste thin client van HP die is ontwikkeld om een volledige desktopervaring te bieden.

Overzicht en functies ›
t5745

HP t5745 Thin Client

Volwaardige pc-prestaties met de betrouwbaarheid van een thin client.

Overzicht en functies ›
t5745

HP t5740e Thin Client

De HP t5740e beschikt over Windows Embedded Standard 7 en ondersteunt Microsoft RemoteFX, Citrix HDX en VMware PCoIP. Flexibele, uitbreidbare geheugen- en connectiviteitsopties als hardwareacceleratie voor HD video en ondersteuning voor quad digital monitoren zorgen voor geavanceerde multimediaprestaties en gebruikerservaringen in cloudomgevingen en remote omgevingen.

Overzicht en functies ›

Portfolio voor HP Virtual Client Essentials Software

Dit softwareportfolio, ontwikkeld voor het verbeteren van HP's thincomputingoplossingen, omvat geavanceerde software voor beheerbaarheid, multimedia, brokering en streaming die een uitbreiding vormt op de toonaangevende software van VMware, Citrix en Microsoft.

Beste beheertools in hun klasse

HP levert, zonder extra kosten, bij alle thinclients tools voor configuratie en beheer op afstand om zo installatie- en beheeractiviteten gedurende de hele levenscyclus makkelijker te maken.
 • HP Easy Tools is een eenvoudige console met wizard waarmee het installatie- en configuratieproces wordt teruggebracht tot slechts enkele minuten en een paar klikken met de muis. Dankzij snelle naslagtips die u door het proces leiden is er minder behoefte aan opleiding of aan het raadplegen van handleidingen.
 • HP ThinState Tools zijn ideaal voor kleinere thincomputingomgevingen en stellen u in staat uw image moeiteloos aan te passen en te implementeren op al uw thinclients met behulp van een USB-flashstation of via uw netwerk.
 • HP Device Manager maakt de implementatie van apparaten, het automatiseren van taken, compliantiebeheer en beveiligingsbeheer op basis van beleidsregels een stuk eenvoudiger, zodat u met gemak tot wel duizenden thinclientapparaten kunt beheren.
  Meer info ›
 • HP Client Automation bedient een breed scala aan klanten van uiteenlopende IT-rijpheid, grootte en complexiteit, zodat u de manier waarop u uw thinclients, pc's en andere computerapparatuur beheert gedurende de levenscyclus steeds verder kunt verbeteren.
  Meer info ›

Veilige connectiviteit

Met Virtual Client Essentials Connection en Security Tools kunt u de thinclients van HP veilig aansluiten op een breed arsenaal aan virtuele computerinfrastructuren.
 • HP TeemTalk Terminal Emulator maakt krachtige, flexibele aansluiting aan applicaties op mainframes en middelgrote systemen mogelijk, zoals servers met bedrijfsspecifieke besturingssystemen, UNIX en Linux.
  Meer info ›