Veel gestelde vragen

Nu winkelen om supplies te kopen

Bestel hier uw HP inktcartridges, HP tonercartridges en andere printing suppliesSupplies on-line bestellen

Meer informatie

Selecteer een van de onderstaande vragen om meer over dat onderwerp te weten.SureSupply activeren voor mijn printerBij welke leveranciers kan ik supplies kopen?

U kunt printing supplies, zoals HP inkt- of tonercartridges, via SureSupply kopen in de winkel of bij een van de online deelnemende SureSupply leveranciers.Wat is SureSupply?

SureSupply is gemakkelijke gratis software van HP, die proactief de inhoud van uw inkt- of tonercartridges controleert en beheert. Deze software waarschuwt u automatisch wanneer uw inkt- of tonercartridges dreigen leeg te raken. Om het bestelproces makkelijker te maken, biedt SureSupply u daarna direct toegang tot de website van een online HP geautoriseerde leverancier, waar de benodigde supplies reeds voor u in uw digitale winkelwagentje zijn geplaatst, klaar om naar de kassa te gaan!aarschuwt SureSupply ook als de inkt of toner van mijn niet-HP printers bijna op is?

Nee. SureSupply is een oplossing van Hewlett-Packard die alleen aanwezig is op SureSupply-compatibele HP printers.Hoe zit het met internet en mijn privacy? Heeft het gebruik van HP SureSupply ook nadelen?

HP respecteert uw privacy. HP SureSupply is bedoeld om het aanschaffen van originele HP supplies gemakkelijk te maken zonder dat daarvoor persoonlijke informatie nodig is. U bepaalt hoe en wanneer u persoonlijke informatie wilt verstrekken.


HP SureSupply ontvangt productinformatie van uw printer om het bestelproces voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Daarmee wordt een lijst samengesteld van de exacte cartridges die uw printer nodig heeft. De informatie beperkt zich tot het: model- en serienummer van de printer, de geschatte hoeveelheid resterende inkt of toner in de printer, de taal/landinstelling en algemene gebruiksinformatie (aantal geprinte pagina’s, paginaformaat, kleuren/zwart-wit pagina’s). Deze informatie wordt gebruikt om de juiste supplies te kunnen bestellen, om uw voorkeuren op te slaan voor een volgend bezoek aan de SureSupply website en om HP te helpen bij het ontwikkelen van nieuwe producten.


oordat er productinformatie wordt verzonden, vraagt de software of u ermee akkoord gaat om deze informatie te delen. Als u aangeeft dat u geen informatie van uw printer wilt delen, kunt u toch HP SureSupply gebruiken door zelf de vereiste gegevens te zoeken en in te voeren, zoals het modelnummer van uw printer en het land waarin u woont. Met deze informatie kan HP SureSupply de juiste supplies voor uw printer selecteren en u de aanschafmogelijkheden tonen die in uw regio beschikbaar zijn.Zijn de cartridges voor SureSupply-compatibele printers duurder dan de vroegere HP cartridges?

Nee. Alle HP cartridges, inkjet- en tonercartridges, zijn zo gemaakt dat ze zonder extra kosten voor de klant met SureSupply samenwerken. HP streeft er altijd naar om de printervaring als geheel te verbeteren, met handhaving van de prijs die klanten gewend zijn voor hun printing supplies te betalen.