Klanten ›

Waarom kiezen voor een HP PartnerOne Partner?

Waarom kiezen voor een HP PartnerOne Partner?

HP PartnerOne Partners zijn de bovenste 5% van HP's leveranciers, geselecteerd uit alle bedrijven in Europa, het Midden-Oosten en Afrika..

PartnerOne Partners worden gecertificeerd en gepromoot door HP, en bieden grondige kennis en ervaring om ervoor te zorgen dat u, onze klant, de best mogelijke ervaring in de branche krijgt. U kunt er met een gerust hart op vertrouwen dat zij over de vaardigheden en expertise beschikken om u de beste IT-ervaring en uw bedrijf dat beslissende concurrentievoordeel te bieden.

Waarom kiezen voor een HP PartnerOne Partner?

Als u met een HP PartnerOne Partner werkt, profiteert u van hoogwaardige planning, implementatie, onderhoud en ondersteuning, geruggensteund door HP producten en oplossingen van wereldklasse. Ze zijn gecertificeerd voor de hele productportefeuille van HP. Veel Preferred Partners zijn tevens gespecialiseerd in bepaalde producten en oplossingen.

De kennis van onze HP Preferred Partner Specialists stelt hen in staat oplossingen te ontwerpen en te implementeren die optimaal zijn afgestemd op de eisen die uw bedrijf stelt.

U kunt erop vertrouwen dat uw IT-investering bij een HP PartnerOne Partner in goede handen is. We hebben een zeer goede werkverhouding met onze HP PartnerOne Partners opgebouwd, en we hebben er het volste vertrouwen in dat ze tegen de juiste prijs geavanceerde oplossingen bieden die aan al uw eisen voldoen.

Waarom zou u een HP PartnerOne Specialist kiezen?

Waarom zou u een HP PartnerOne Specialist kiezen?

Met HP Specialists krijgt uw IT-omgeving de beschikking over de meest betrouwbare, gekwalificeerde en technologische toegangsmogelijkheden..

HP Specialists hebben voldaan aan de strengste HP criteria en opleidingseisen om uw bedrijf complete oplossingen op maat te leveren. HP Specialists werken nauw samen met HP om ervoor te zorgen dat u toegang heeft tot de meest geavanceerde technologie en het beste rendement op uw IT-investering.