HP EliteOne 1000 All-in-One PC

Maak van uw werkplek de ultieme videoconferencingoplossing met de HP EliteOne 1000 All-in-One pc.

DE EERSTE AIO OM SAMEN TE WERKEN1

Ontdek hoe u productiever samenwerkt met krachtige functies die elke interactie verbeteren.

BLIJF DE CONCURRENTIE EEN STAP VOOR

Het is de eerste AiO ter wereld met een upgradeable pc-basis en scherm voor soepele herimplementatie.2 Dankzij tool-less access is het scherm op elk gewenst moment te vervangen.

KEUZE UIT DRIE SCHERMEN

Kies het ideale scherm voor een optimaal kijkcomfort.

DE VEILIGSTE, BEST TE BEHEREN PC'S TER WERELD5

Zorg voor eersteklas beveiliging en beheer met kenmerken die automatisch bedreigingen detecteren en het systeem herstellen.

HP SURE CLICK

Biedt hardwaregebaseerde beveiliging voor webbrowsers die uw pc beschermt tegen met malware, ransomware of virussen geïnfecteerde websites.5

HP SURE START

Bewaakt het BIOS in het geheugen, herstelt het platform zonder interventie, herstelt het BIOS naar een custom-status en is klaar voor centraal enterprisebeheer.6

HP MANAGEABILITY INTEGRATIEKIT

Versnelt het maken van images en het beheer van hardware, BIOS en de beveiliging via Microsoft System Center Configuration Manager.7

KENMERKEN

Intel, het Intel logo, Intel Inside, Intel Core en Core Inside zijn handelsmerken van Intel Corporation in de V.S. en/of andere landen.

1. Gebaseerd op een interne analyse van HP van 1 september 2017 van AIO's met ingebouwde vergaderknoppen, geluidsafstemming voor spraak, ruisonderdrukkingssoftware, > of = 80 db (te bevestigen) geluid, 1080p webcam.

2. Gebaseerd op een interne analyse van HP van [placeholder: 1 september 2017 van AIO's met ingebouwde vergaderknoppen, geluidsafstemming voor spraak, ruisonderdrukkingssoftware, > of = 80 db (te bevestigen) geluid, 1080p webcam.

3. Voor touchscreenfunctie is Windows 10 Pro nodig.

4. Configureerbaar bij aankoop met keus uit diverse schermformaten. Extra schermen worden apart verkocht.

5. HP Sure Click ondersteunt Microsoft Internet Explorer en Chromium.

6. HP Sure Start Gen 3 is beschikbaar op HP EliteDesk producten die zijn uitgerust met 7e-generatie Intel®-processors.

7. HP Manageability integratiekit kan worden gedownload van.

8. Niet alle functies zijn beschikbaar in alle edities of versies van Windows. Mogelijk zijn een hardware-upgrade en/of apart aangeschafte hardware, drivers en/of software nodig om de functionaliteit van Windows volledig te benutten. Windows 10 wordt automatisch bijgewerkt en deze functie is altijd ingeschakeld. Voor updates kunnen op termijn ISP-kosten en extra vereisten gelden. Kijk op http://www.windows.com.

9. Multi-core is ontwikkeld om de prestaties van bepaalde softwareproducten te verbeteren. Niet alle klanten of softwaretoepassingen zijn noodzakelijkerwijs gebaat bij het gebruik van deze technologie. De prestaties en klokfrequentie zijn mede afhankelijk van de applicatieworkload en de hardware- en softwareconfiguraties. De nummering van Intel zegt niets over het prestatieniveau.

10. Intel® Optane™ wordt apart verkocht. Het vereist een 7e-generatie Intel® Core™-processor, BIOS-versie met Intel® Optane™-ondersteuning, Windows 10 versie 1703 , een Intel® 200-serie chipset, M.2 type 2280-S1-B-M-connector op een PCH Remapped PCIe*-controller en lanes in een x2- of x4-configuratie met B-M-sleutels die voldoen aan de NVMe* Spec 1.1 en een Intel® Rapid Storage Technology (Intel® RST) 15.5-driver.

11. Elite-ondersteuning is alleen beschikbaar in de V.S. en Canada in het Engels.