HP Business Monitoren

Stijlvol en praktisch met een nieuw dun profiel. HP Business Monitoren zijn flexibel inzetbaar en bieden een groot aantal ergonomische functies.

Werk comfortabel

Instelbaar op 4 manieren: kantelen, draaien, verhogen of verlagen.

Ontworpen voor kijkhoeken van 178 graden, zodat je goed zicht hebt op je werk.

Vergelijken en kiezen

Vergelijken en kiezen

Vergelijken en kiezen

© Copyright 2020 HP Development Company, L.P. De informatie in dit document kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. De van toepassing zijnde garanties voor HP producten en diensten zijn vastgelegd in de uitdrukkelijke garantiebepalingen die bij dergelijke producten en diensten op fysieke en/of elektronische wijze worden meegeleverd of gepubliceerd op website(s) van HP. Niets in dit document mag als een aanvullende garantie worden opgevat. HP is niet aansprakelijk voor technische en/of redactionele fouten c.q. weglatingen in dit document.

1. Elk display wordt apart verkocht.

2. Kenmerken verschillen per product. Zie de QuickSpecs van het product voor exacte informatie over de mogelijkheden.

3. HP Sure View werkt in liggende richting (landscape).

4. Op basis van actueel op de markt beschikbare displays van 23,8 inch, met vanaf januari 2019 een fysiek hardware-based geïntegreerd privacyscherm dat voor de privacystand kan worden uitgeschakeld en voor de deelstand kan worden ingeschakeld.

5. Desktop Mini wordt apart verkocht.

6. Twee pc's of een pc en een Android™-apparaat. Compatibel met de besturingssystemen Windows 10, MacOS, Linux® Ubuntu en Android™ 10. Het kopiëren van bestanden en gegevens met Android™ 10 wordt slechts in één richting ondersteund: van een Android™-apparaat naar een ander besturingssysteem, maar niet naar een Android™-apparaat.