© Copyright 2019 HP Development Company, L.P. De informatie in dit document kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. De van toepassing zijnde garanties voor HP producten en diensten zijn vastgelegd in de uitdrukkelijke garantiebepalingen die bij dergelijke producten en diensten op fysieke en/of elektronische wijze worden meegeleverd of gepubliceerd op website(s) van HP. Niets in dit document mag als een aanvullende garantie worden opgevat. HP is niet aansprakelijk voor technische en/of redactionele fouten c.q. weglatingen in dit document.

Ultrabook, Celeron, Celeron Inside, Core Inside, Intel, het Intel-logo, Intel Atom, Intel Atom Inside, Intel Core, Intel Inside, het Intel Inside-logo, Intel vPro, Itanium, Itanium Inside, Pentium, Pentium Inside, vPro Inside, Xeon, Xeon Phi en Xeon Inside zijn handelsmerken van Intel Corporation in de VS en/of andere landen.

USB Type-C™ en USB-C™ zijn handelsmerken van USB Implementers Forum.

1. MIL STD 810G-tests worden uitgevoerd, maar zijn niet bedoeld om de geschiktheid voor contractvereisten van het Amerikaanse ministerie van Defensie of defensietoepassingen aan te tonen. Testresultaten zijn geen garantie voor toekomstige prestaties onder deze testomstandigheden. Een optioneel HP Accidental Damage Protection Care Pack biedt dekking tegen schade onder de MIL-STD-testcondities en schade door ongelukken.

2. Superhelder display is een optie die in de fabriek moet worden geïnstalleerd.

3. Gebaseerd op HP's unieke, uitgebreide gratis beveiligingsfuncties en beheer met de HP Manageability integratiekit van alle pc-aspecten, inclusief hardware-, BIOS- en softwarebeheer met Microsoft System Center Configuration Manager in november 2016 op HP Elite pc's met 7e-generatie en hogere Intel® Core®-processors, Intel® geïntegreerde graphics en Intel® WLAN.

4. Wordt apart verkocht als optie.

5. Laagste gewicht, het gewicht is afhankelijk van de configuratie.

6. Gemeten bij het scharnier.

7. HP Sure Sense vereist Windows 10. Zie productspecificaties voor beschikbaarheid.

8. Op basis van Thunderbolt™-docks die via USB-C™ kunnen worden opgeladen, video ondersteunen en stroom kunnen leveren aan notebooks die per 17 januari 2018 maximaal 200 watt stroom nodig hebben.

9. Displays worden apart verkocht.

10. HP TB Dock Audio Module wordt apart verkocht en is vereist voor audio.

11. Niet alle functies zijn beschikbaar in alle edities of versies van Windows. Mogelijk zijn een hardware-upgrade en/of apart aangeschafte hardware, drivers en/of software nodig om de functionaliteit van Windows volledig te benutten. Windows 10 wordt automatisch bijgewerkt en deze functie is altijd ingeschakeld. Uw internetprovider kan kosten in rekening brengen en na verloop van tijd kunnen extra eisen van kracht worden voor updates. Kijk op https://www.windows.comPictogram voor externe koppeling.

12. Intel® Quad Core™-processors zijn optioneel. Multi-core is ontwikkeld om de prestaties van bepaalde softwareproducten te verbeteren. Niet alle klanten of softwareapplicaties zijn noodzakelijkerwijs gebaat bij het gebruik van deze technologie. De prestaties en klokfrequentie zijn mede afhankelijk van de applicatieworkload en de hardware- en softwareconfiguraties. Het nummer, de merknaam en/of de naam van een Intel-product zegt niets over het prestatieniveau.

13. Laadt de batterij binnen 30 minuten op tot 50% als het systeem uit is of in stand-bystand staat. Poweradapter met een minimumcapaciteit van 65 watt is vereist. Nadat de accu tot 50% is opgeladen, gaat het opladen door op normale snelheid. De oplaadtijd kan ongeveer 10% afwijken, afhankelijk van de tolerantie van het systeem.

14. Cat 16 4G LTE-module is optioneel en moet in de fabriek worden geconfigureerd. Deze module ondersteunt snelheden van Gigabit-klasse voor bepaalde netwerken. Momenteel alleen beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk. Het volledige gebruik van de functionaliteit van deze module is afhankelijk van de technische mogelijkheden van netwerkproviders om dit netwerk en deze snelheid te ondersteunen. Neerwaarts compatibel met HSPA 3G-technologie. Module vereist activering en een afzonderlijk aan te schaffen servicecontract. Vraag uw serviceprovider naar de dekking en beschikbaarheid in uw regio. Downloadsnelheden tot één gigabit per seconde. De verbindings-, upload- en downloadsnelheden kunnen variëren afhankelijk van het netwerk, de omgeving, de netwerkcapaciteit en andere factoren.

15. Gigabit-snelheden met Wi-Fi®-ondersteuning zijn haalbaar met Wi-Fi 6 (802.11ax) bij de overdracht van bestanden tussen twee apparaten die verbonden zijn met dezelfde router. Vereist een draadloze router, afzonderlijk aan te schaffen, met ondersteuning voor 160 MHz-kanalen.

16. HP Privacy Camera is alleen beschikbaar op pc's die zijn uitgerust met een HD- of IR-camera en moet in de fabriek worden geïnstalleerd.

17. USB-C™ notebooks moeten voeding en video ondersteunen.

18. Slot wordt afzonderlijk verkocht.