HP'S BEST BEVEILIGDE ZAKELIJKE COMPUTERS

maak kennis met Windows 10

maak kennis met Windows 10

ELITE LAPTOPS

Een verfijnde keuze, een combinatie van toonaangevende beveiliging met stijl, duurzaamheid en functionaliteit.

MEER INFONU KOPEN

ELITE CONVERTIBLES EN DETACHABLES

Krachtige, nauwkeurig ontworpen en veelzijdige pc's die zich aanpassen aan uw manier van leven.

MEER INFONU KOPEN

ELITE DESKTOPS

Krachtige en uitbreidbare pc's met toonaangevende beveiliging in vele flexibele vormfactoren.

MEER INFONU KOPEN

ELITE ALL-IN-ONES

Serieuze prestaties en aantrekkelijke samenwerkingsfuncties in elegante, gestroomlijnde designs.

MEER INFONU KOPEN

ELITE DISPLAYS

Een portfolio van meeslepende en aanpasbare schermen om uw visuele ervaring uit te breiden en uw werkstijl te verbeteren.

MEER INFONU KOPEN

UITSTEKEND VAKMANSCHAP, ONTEGENZEGGELIJK DUURZAAM

Ervaar een modern ontwerp, innovatieve techniek en hoogwaardige materialen met geavanceerde en duurzame HP Elite pc's. Deze ondergaan het veeleisende testproces van HP om te voldoen aan strenge MIL-STD 810G-tests.2

MISSCHIEN IS DIT OOK INTERESSANT VOOR U

1. Gebaseerd op de unieke, uitgebreide gratis beveiligingsfuncties van HP en beheer met de HP Manageability integratiekit van alle pc-aspecten, inclusief hardware-, BIOS- en softwarebeheer met Microsoft System Center Configuration Manager onder fabrikanten met > één miljoen verkochte units per jaar in november 2016 op HP Elite pc's met 7e-generatie en hogere Intel® Core®-processors, Intel® geïntegreerde graphics en Intel® WLAN.

2. MIL-STD 810G-tests worden uitgevoerd maar zijn niet bedoeld om de geschiktheid voor contractvereisten van het Amerikaanse ministerie van Defensie of militaire doeleinden aan te tonen. Testresultaten zijn geen garantie voor toekomstige prestaties onder deze testomstandigheden. Een optioneel HP Accidental Damage Protection Care Pack biedt dekking tegen schade onder de MIL-STD-testcondities en schade door ongelukken.

3. HP Sure Start Gen4 is beschikbaar op HP EliteBook producten die zijn uitgerust met 8e generatie Intel®-processors.

4. Het HP Sure View geïntegreerde privacyscherm is een optionele functie die bij aankoop moet worden geselecteerd.

5. Biometrische beveiliging is een optionele functie en is verkrijgbaar op bepaalde Elite-producten.

6. Gebaseerd op HP's unieke, uitgebreide, gratis beveiligingsfuncties en beheer met de HP Manageability Integration Kit van alle pc-aspecten, waaronder hardware-, BIOS- en softwarebeheer met Microsoft System Center Configuration Manager onder verkopers van desktopworkstations uit juni. 2017 op HP desktopworkstation met 7e generatie Intel®-processors.

© Copyright 2018 HP Development Company, L.P. De informatie in dit document kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. De van toepassing zijnde garanties voor HP producten en diensten zijn vastgelegd in de uitdrukkelijke garantiebepalingen die bij dergelijke producten en diensten op fysieke en/of elektronische wijze worden meegeleverd of gepubliceerd op website(s) van HP. Niets in dit document mag als een aanvullende garantie worden opgevat. HP is niet aansprakelijk voor technische en/of redactionele fouten c.q. weglatingen in dit document.