Kopen

HP EliteDesk 800 G6 serie

Ontwikkeld voor prestaties en multitasking die nodig zijn door de huidige toenemende workload in open ruimtes.

Intel® Core™ i7 vPro®-processor

Toonaangevend in kracht en prestaties

Standaard wordt apart verkocht

Windows 10 Pro

Werk productief in elke omgeving met Windows 10 Pro11 en profiteer van de krachtige beveiligings-, samenwerkings- en aansluitmogelijkheden van HP.

Optimale beveiliging en beheer

's Werelds veiligste en optimaal te beheren pc's bieden krachtige bescherming en eenvoudig beheer.4

Duurzaamheid

Een pc die gebouwd is met oceaanplastic5 en een 90% recyclebare verpakking heeft die recyclingfaciliteiten eenvoudig kunnen accepteren.

De veiligste en best te beheren pc's ter wereld4

Veiligheidsfuncties zorgen samen voor een permanente, altijd werkende en optimale beveiliging.

Meer info

Kijken

Vergelijk modules

HP EliteDesk 800 G6 Desktop Mini-pc

Creëer weer ruimte op uw bureau met een pc die u achter uw monitor of in het HP Mini-in-One 24 inch display6kunt installeren, waardoor u slechts ruimte voor één apparaat nodig heeft.

 

Processor: tot 10e gen Intel® Core™-processor1.

Afmetingen: 6,97 x 6,89 x 1,35 inch.

Graphics: Optionele discrete graphics7, tot 7 displays8.

Poorten: Configureerbare poorten voor interfacemogelijkheden.

Uitbreiding: 2 flex optiesleuven voor optimale configureerbaarheid.

Kopen

HP EliteDesk 800 G6 small form factor-pc

Het nieuwe ontwerp van de HP EliteDesk 800 small form factor-pc biedt krachtige prestaties en ruime uitbreidingsmogelijkheden in een eersteklas compacte SFF-pc.

 

Processor: tot 10e gen Intel® Core™-processors1.

Afmetingen: 13,3 x 12,13 x 3,94 inch.

Graphics: optionele discrete graphics7, tot 7 displays8.

Poorten: Configureerbare poorten voor interfacemogelijkheden.

Uitbreiding: 4 posities en 4 sleuven op halve hoogte.

Kopen

HP EliteDesk 800 G6 Tower-pc

Het nieuwe ontwerp van de HP EliteDesk 800 Tower is de nieuwe standaard voor prestaties en uitbreidingsmogelijkheden in een eersteklas tower-pc.

 

Processor: tot 10e gen Intel® Core™-processors1.

Afmetingen: 6,61 x 14,57 x 12,13 inch.

Graphics: optionele discrete graphics7, tot 7 displays8.

Poorten: configureerbare poorten voor interfacemogelijkheden.

Uitbreiding: 5 posities en 4 sleuven van volledige lengte, op volledige hoogte.

Kopen

HP EliteDesk 805 G6 Desktop Mini-pc

Deze pc is compact en krachtig, en past gemakkelijk in een open kantoor met de akoestiek van het HP Run Quiet-ontwerp om u te helpen focussen.

 

Processor: AMD Ryzen™ PRO 4000  processor13.

Afmetingen: 6,97 x 6,89 x 1,35 inch.

Graphics: Optionele discrete graphics7, tot 7 displays14.

Poorten: Configureerbare poorten voor interfacemogelijkheden.

Uitbreiding: 2 flex optiesleuven voor optimale configureerbaarheid.

Kopen

HP EliteDesk 805 G6 small form factor-pc

Deze stijlvolle pc met een nieuw ontwerp beantwoordt aan de vraag naar robuuste kracht en uitbreiding in een zeer veilige small form factor-pc.

 

Processor: AMD Ryzen™ PRO 4000  processor13.

Afmetingen: 3,84 x 10,63 x 11,93 inch.

Graphics: optionele discrete graphics7, tot 6 displays14.

Poorten: Configureerbare poorten voor interfacemogelijkheden.

Uitbreiding: 2 posities en 2 sleuven op halve hoogte.

Kopen

De creatieve mogelijkheden zijn onbeperkt

Werk de hele dag door aan VRprojecten met tot 10e gen Intel® Core™-processor1

standaard Intel® vPro®10 en optionele hoogwaardige discrete graphics7.

Meer info

Kenmerken

HP Sure Sense

Voorkom aanvallen door onbekende malware door de kracht te benutten van AI deep learning15.

HP Run Quiet-ontwerp

Helpt u concentreren terwijl u geniet van een muisstille werking.

HP Extended Range Wireless LAN

Maak overal verbinding en verbeter de connectiviteit met HP Extended Range Wireless LAN.12

Elk bedrijf heeft een technologiepartner nodig

Profiteer van de expertise van HP Services om uw IT-omgeving te ontwerpen, beheren en ondersteunen, zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijfsactiviteiten.

Meer info

Misschien is dit ook interessant voor u

HP Mini-in-One 24 inch monitor

Het display is speciaal ontworpen voor uw Mini-pc.6

Meer info

HP EliteBook 800 serie

Duurzame pc's die gebruikers in elke omgeving verbonden en productief houden.

Meer info

HP EliteOne 800 G6 AiO-pc

Elite pc-prestaties in een schitterende en uitzonderlijk dunne all-in-one.

 
HP EliteDesk 800 G6 serie

Ervaar een productiviteit van enterprise-klasse en betrouwbaarheid, beveiliging en optimaal beheer in de formfactor van uw keuze.

Disclaimers

 

De informatie in dit document kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. De van toepassing zijnde garanties voor HP producten en diensten zijn vastgelegd in de uitdrukkelijke garantiebepalingen die bij dergelijke producten en diensten op fysieke en/of elektronische wijze worden meegeleverd of gepubliceerd op website(s) van HP. Niets in dit document mag als een aanvullende garantie worden opgevat. HP is niet aansprakelijk voor technische en/of redactionele fouten c.q. weglatingen in dit document. 

 

Intel, the Intel logo, Intel Core, Intel vPro, Core Inside and vPro Inside are trademarks of Intel Corporation or its subsidiaries.

 

AMD en Radeon zijn handelsmerken van Advanced Micro Devices, Inc. Chrome OS en Chromium zijn geregistreerde handelsmerken van Google LLC.

 1. Multi-core is ontwikkeld om de prestaties van bepaalde softwareproducten te verbeteren. Niet alle klanten of softwaretoepassingen zijn gebaat bij het gebruik van deze technologie. De prestaties en klokfrequentie zijn mede afhankelijk van de applicatieworkload en uw hardware- en softwareconfiguraties. Het nummer, de merknaam en/of de naam van een Intel-product zegt niets over het prestatieniveau.
 2. 125 W processor is alleen beschikbaar op HP EliteDesk 800 G6 small form factor-pc en HP EliteDesk 800 G6 Tower-pc. Multi-core is ontwikkeld om de prestaties van bepaalde softwareproducten te verbeteren. Niet alle klanten of softwaretoepassingen zijn gebaat bij het gebruik van deze technologie. De prestaties en klokfrequentie zijn mede afhankelijk van de applicatieworkload en uw hardware- en softwareconfiguraties. Het nummer, de merknaam en/of de naam van een Intel-product zegt niets over het prestatieniveau.
 3. Alleen beschikbaar met Intel® Core™ i7- of i9-processors.
 4. Op basis van HP's unieke uitgebreide en gratis beveiligingsfuncties en beheer met de HP Manageability Integration Kit van alle pc-aspecten, waaronder hardware-, BIOS- en softwarebeheer met Microsoft System Center Configuration Manager op HP Elite pc's met Windows en 8e generatie of hoger Intel®-processors of AMD Ryzen™ 4000-processors of hoger; HP ProDesk 600 G6 met Intel®-processors van de 10e generatie of hoger; en HP ProBook 600 met AMD Ryzen™ 4000 of Intel®-processors van de 11e generatie of hoger.
 5. De speakerbehuizing is gemaakt met 5% oceaanplastic.
 6. HP Mini-in-One 24 display wordt apart verkocht. De pc moet geconfigureerd zijn met optionele USB-C®-kaart met een stroomvoorziening van 100 W om de pc vanaf de monitor te voeden.
 7. Wordt afzonderlijk of als optie verkocht.
 8. Zeven displays worden apart verkocht. Voor pc-support van de HP EliteDesk 800 G6 DM voor 7 displays is een processor van 35 W vereist en moet de NVIDIA GTX 1660Ti videokaart bij aanschaf worden geconfigureerd.
  Voor pc-support van de HP EliteDesk 800 G6 SFF voor 7 displays moet de NVIDIA® Quadro® P620 videokaart bij aanschaf worden geconfigureerd.
  Voor pc-support van de HP EliteDesk 800 G6 Tower voor 7 displays moet de NVIDIA® Quadro® P620, NVIDIA® Quadro® P1000, NVIDIA® Quadro® P2200, NVIDIA® GeForce RTX® 2060 Super™, NVIDIA® GeForce RTX® 2060 Super™ videokaart bij aanschaf worden geconfigureerd.
 9. VR-functies zijn alleen beschikbaar op HP EliteDesk 800 G6 DM-pc, HP EliteDesk 805 G6 DM-pc en HP EliteDesk 800 G6 Tower-pc.
 10. Voor sommige functies van de vPro®-technologie, zoals Intel Active-beheertechnologie en Intel-virtualisatietechnologie, is aanvullende software van derden vereist. De beschikbaarheid van toekomstige toepassingen voor “virtuele apparaten” voor Intel vPro®-technologie is afhankelijk van de externe softwareleveranciers. De compatibiliteit met toekomstige ’virtuele apparaten’ moet nog worden vastgesteld.
 11. Niet alle functies zijn beschikbaar in alle edities of versies van Windows. Voor sommige systemen zijn mogelijk bijgewerkte en/of afzonderlijk aangeschafte hardware, drivers, software of BIOS-updates vereist om optimaal gebruik te kunnen maken van de functionaliteit van Windows.
  Windows 10 wordt automatisch bijgewerkt en deze functie is altijd ingeschakeld. Uw internetprovider kan kosten in rekening brengen en na verloop van tijd kunnen extra eisen van kracht worden voor updates. Kijk op http://www.windows.com .
 12. Gebaseerd op interne testen ten opzichte van producten van de vorige generatie met 802.11ac draadloze LAN-module.
 13. Multi-core is ontwikkeld om de prestaties van bepaalde softwareproducten te verbeteren. Niet alle klanten of softwaretoepassingen zijn gebaat bij het gebruik van deze technologie. De prestaties en klokfrequentie zijn mede afhankelijk van de applicatieworkload en uw hardware- en softwareconfiguraties. De nummering van AMD verwijst niet naar de kloksnelheid.
 14. Displays worden apart verkocht. Voor pc-support van de HP EliteDesk 805 G6 DM voor 7 displays is de NVIDIA® GeForce®GTX 1660 Ti videokaart vereist.  Voor pc-support van de HP EliteDesk 805 G6 SFF voor 6 displays is de NVIDIA® Quadro P400 videokaart vereist.
 15. Voor HP Sure Sense is Windows 10 vereist.