HP ZBOOK x2

HP introduceert de krachtigste detachable pc ter wereld1, die indrukwekkende prestaties combineert met veelzijdigheid om alles uit uw favoriete Adobe-applicaties te halen.

BENUT DE KRACHT VAN ADOBE CREATIVE CLOUD

Creatieve professionals kunnen met de krachtige HP ZBook x2 en Adobe Creative Cloud-applicaties tot het uiterste gaan om hun ideeën te realiseren.

Illustraties zijn gemaakt met:
alt-damon-ai-icon
alt-damon-ps-icon
Illustraties zijn gemaakt met:
alt-damon-ai-icon
alt-damon-ps-icon
alt-damon-lr-icon
Illustraties zijn gemaakt met:
alt-damon-ai-icon
alt-damon-ps-icon

'S WERELDS ALLERKRACHTIGSTE DETACHABLE PC1

Meerdere standen en ultieme veelzijdigheid zorgen voor flexibiliteit en een afneembaar Bluetooth®-toetsenbord maakt van de laptop een tablet als u inspiratie krijgt.

ELKE PENNENSTREEK TELT

Teken onafgebroken met een Wacom EMR-pen die direct reageert op elke nuance in uw handbeweging en waarmee u net zo fijn kunt tekenen als met een potlood.

ELKE PENNENSTREEK TELT

Teken onafgebroken met een Wacom EMR-pen die direct reageert op elke nuance in uw handbeweging en waarmee u net zo fijn kunt tekenen als met een potlood.

VOOR DE CREATIVE DIE ALTIJD VERBONDEN IS

Extra poorten zoals twee Thunderbolt™ 3-poorten, een USB 3.0-oplaadpoort en een Smart Card-slot, bieden alle aansluitmogelijkheden die u nodig hebt.

1. Netvoedingsconnector met LED
2. (2) Thunderbolt™ 3-poorten
3. HDMI 1.4-poort

4. USB 3.0-(oplaad)poort
5. SD-kaartslot
6. Vingerafdruklezer

7. Combipoort voor headset
8. Aan-uitknop
9. Volume hoger/lager

GECONFIGUREERD VOOR CREATIVITEIT

We hebben aangepaste SKU's zelf voor u uitgezocht, omdat we weten hoeveel kracht en prestaties u nodig hebt om het meeste te halen uit de applicaties die u elke dag gebruikt.

FOTOGRAAF

DIGITAAL KUNSTENAAR

VIDEO-EDITOR

PROFESSIONEEL DIGITAAL KUNSTENAAR EN FOTOGRAAF

KENMERKEN

Intel, het Intel-logo, Intel Core, nVMe en Optane zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Intel Corporation of haar dochterondernemingen in de Verenigde Staten en andere landen.

Microsoft, Windows en het Windows-logo zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Microsoft Corporation in de V.S. en andere landen.

Bluetooth is een handelsmerk dat eigendom is van de houder en dat door HP Inc. in licentie wordt gebruikt. USB Type-C™ en USB-C™ zijn handelsmerken van USB Implementers Forum. ENERGY STAR is een geregistreerd handelsmerk van de United States Environmental Protection Agency. DisplayPort™ en het DisplayPort™-logo zijn handelsmerken die het eigendom zijn van de Video Electronics Standards Association (VESA®) in de Verenigde Staten en andere landen. Alle overige handelsmerken zijn het eigendom van de betreffende ondernemingen. NVIDIA en het NVIDIA-logo zijn handelsmerken en/of geregistreerde handelsmerken van NVIDIA Corporation in de V.S. en andere landen.

1. Gebaseerd op detachables van leveranciers van 3 oktober 2017 en kracht gebaseerd op processor, grafisch systeem en geheugen.

2. DreamColor-display vereist voor 1 miljard kleuren en is optioneel of extra onderdeel.

3. Gebaseerd op detachables van leveranciers van 5 oktober 2017 waarbij displayresolutie, kleurbereik en ondersteund maximumaantal kleuren worden vergeleken.

4. Niet alle functies zijn beschikbaar in alle edities of versies van Windows. Mogelijk zijn een hardware-upgrade en/of apart aangeschafte hardware, drivers en/of software nodig om de functionaliteit van Windows volledig te benutten. Windows 10 wordt automatisch bijgewerkt en deze functie is altijd ingeschakeld. Voor updates kunnen op termijn ISP-kosten en extra vereisten gelden. Kijk op http://www.windows.com Externe link.

5. Multi-core is ontwikkeld om de prestaties van bepaalde softwareproducten te verbeteren. Niet alle klanten of softwareapplicaties zijn noodzakelijkerwijs gebaat bij het gebruik van deze technologie. De prestaties en klokfrequentie zijn mede afhankelijk van de applicatieworkload en de hardware- en softwareconfiguraties. Het nummer, de merknaam en/of de naam van een Intel-product zegt niets over het prestatieniveau.

6. Gebaseerd op de geheugencapaciteit van detachables van leveranciers van 5 oktober 2017.

7. Voor vaste schijven geldt dat 1 GB = 1 miljard bytes. 1 TB = 1 biljoen bytes. De geformatteerde capaciteit is kleiner. Tot 30 GB (voor Windows 10) is gereserveerd voor systeemherstelsoftware.

8. Laadt de batterij binnen 30 minuten op tot 50% als het systeem uit is of in standby-modus staat. Poweradapter met een minimumcapaciteit van 65 watt is vereist. Nadat de accu tot 50% is opgeladen, gaat het opladen door op normale snelheid. De oplaadtijd kan ongeveer 10% afwijken, afhankelijk van de tolerantie van het systeem.