De kracht achter industriële oplossingen voor professionals

HP workstations helpen u om de meest complexe data, ontwerpen, 3D-modellen, analyses en informatie aan te pakken. Maar het houdt niet op bij de hardware – wij weten dat om toonaangevend in de industrie te zijn, prestaties, betrouwbaarheid en stabiliteit een vereiste zijn. Daarom werkt HP samen met toonaangevende software- en hardwarepartners om u de professionele voorsprong te kunnen bieden die uw bedrijf nodig heeft.

Act of Valor

1:46

HP partnership-ecosysteem

HP heeft geïnvesteerd in de ontwikkeling van een uitgebreid partner-ecosysteem om zeker te zijn dat onze workstations worden getest en ze zich bewijzen en veelal worden gecertificeerd voor de applicaties waar uw werk op berust – inclusief vakgebieden zoals techniek, architectuur, professionele videobewerking, 3D-animatie, de gezondheidszorg en geospatial mapping. HP werkt samen met zijn partners om ervoor te zorgen dat uw workstation, applicaties en andere kritieke oplossingscomponenten naadloos samenwerken – direct uit de doos. Dit zijn enkele van onze partners:

Adobe
ANSYS
Autodesk
Avid
Bentley Systems
Dassault Systèmes
PTC
Siemens
Customer advisory council

Adviesbesprekingen met klanten

Voordat onze workstations helpen om oplossingen te creëren, helpen onze klanten ons om onze workstations te creëren. Bekroonde ontwerpen, zoals onze behuizingen met geïntegreerde handvatten en die zonder gereedschap gemonteerd kunnen worden, zijn een direct resultaat van voorstellen die van onze klanten kwamen tijdens ons adviesproces.

ISV

Rigoureus test- en certificeringsproces

HP investeert in mensen, apparatuur, relaties met partners, tests en in het ISV-(Independent Software Vendor)-certificeringsproces om er zeker van te zijn dat HP Workstations naar verwachting werken met professionele applicaties van 's werelds toonaangevende softwarebedrijven. Voordat HP Workstations een ISV-certificering krijgen, worden zij aan rigoureuze tests onderworpen. Deze mate van inspanning van HP betekent dat uw investering in software en HP hardware beschermd is – een verplichting die wij voor de kwaliteit en ondersteuning van uw oplossing aangaan.

© Hewlett-Packard Development Company, L.P. De informatie in dit document kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. De van toepassing zijnde garanties voor HP producten en diensten zijn vastgelegd in de uitdrukkelijke garantiebepalingen die bij dergelijke producten en diensten op fysieke en/of elektronische wijze worden meegeleverd of gepubliceerd op website(s) van HP. Niets in dit document mag als een aanvullende garantie worden opgevat. HP is niet aansprakelijk voor technische en/of redactionele fouten c.q. weglatingen in dit document.