HP Connected Backup

kop tot het uiterste getest

HP LTO-6 Ultrium storagemedia

Prelabeled media

HP LTO Ultrium, de beste keuze

Het LTO Ultrium formaat, dat gezamenlijk door HP, IBM en Quantum is ontwikkeld, blijft 's werelds toonaangevende tapetechnologie. HP LTO Ultrium cartridges bieden maximale betrouwbaarheid bij dataherstel, een hoge capaciteit, eenvoudig beheer en schaalbare backupprestaties die met uw bedrijf meegroeien. De poducten zijn verkrijgbaar in capaciteiten tot maximaal 6,25 TB met LTO-6 en omvatten zowel RW- als WORM-opties. HP's LTO Ultrium portfolio omvat custom en standaard gelabelde cartridges voor optimale verwerking en precisie in automatische library's, RFID en milieuvriendelijke Eco Case en Eco Pack opties.

LTO Ultrium-gegevensblad
PDF 413,02 KB

Dit zijn de tien redenen waarom HP LTO Ultrium tapes de beste keus zijn om uw data te beschermen

1. Lage totale gebruikskosten – LTO is de meest economische en energiezuinige oplossing om grote hoeveelheden data te beschermen. Volgens marktonderzoek van Enterprise Strategy Group (ESG) zijn veel meer digitaal gearchiveerde petabytes (PB) op tape opgeslagen dan op schijf of in de cloud. ESG verwacht tot en met 2015 een samengesteld groeipercentage van 45% per jaar voor de totale digitale archiefcapaciteit op tape.

2. Een groene storageoplossing - Clipper Group berekende de total cost of ownership (TCO) voor schijf- en tapearchivering van grote binaire bestanden met een groei van 45% op jaarbasis over een periode van 12 jaar. De Clipper Group concludeerde dat archivering op schijf ruim vijftien maal duurder is dan archivering op tape. Bovendien verbruikt schijfopslag 238 maal meer energie, wat meer kost dan de totale prijs van de tapeoplossing.

3. Eenvoudig bestandsbeheer op de desktop – Linear Tape File System (LTFS) technologie verhoogt het gebruiksgemak en de productiviteit doordat bestanden op tape net zo eenvoudig te delen en te bewerken zijn als bestanden op schijf.

4. Storageconsolidatie – LTO Ultrium archiveert meer data bij een gelijkblijvend ruimtebeslag en is daardoor een compacte, economische storageoplossing voor automatische tapelibrary's, lange-termijn archivering en offsite storage. De huidige LTO-6 cartridge heeft dezelfde fysieke afmetingen als zijn LTO-1 voorganger, maar biedt plaats aan negentien maal zoveel data.

5. Eén standaardoplossing – met high-performance media voor backup, disaster recovery en archivering.

6. Extra beveiliging – data worden veilig offline bewaard en LTO-4, LTO-5 en LTO-6 Ultrium bieden een nog betere bescherming door toepassing van WORM en hardware-gebaseerde dataencryptie.

7. Verwisselbaar – eenvoudig en veilig te transporten, met name bij gebruik van RFID-media en kosteneffectieve offsite storage voor disaster recovery en archiefdoeleinden.

8. De langste bewaartijd – met een levensduur van meer dan 30 jaar volgens de specificaties van de fabrikant.

9. Betrouwbaar – LTO Ultrium is een vertrouwd, beproefd formaat dat alom gebruikt wordt en breed ondersteund wordt door systemen en software.

10. Schaalbaar – tapeoplossingen groeien mee met uw data zonder extra investeringen in de infrastructuur.

Tape Talk