Bekijk hoe uw beveiligingsstrategieën ervoor staan in Printer Security: The New IT Imperative, op basis van onderzoek uitgevoerd in 2018 door Spiceworks.

Meld u aan om toegang te krijgen tot dit rapport met onderzoeksresultaten en deskundig advies over de beveiliging van uw printinfrastructuur.

CTA

Slechts 30% meent dat printers een hoog risico vormen voor een inbreuk op de beveiliging1. Het is tijd om serieus werk te maken van het beveiligen van uw printers.

Vul het formulier hieronder in en verzend het om toegang te krijgen tot de whitepaper.

Verplicht *

Ja Nee

Mag HP na deze enquête contact met u opnemen voor gepersonaliseerde aanbiedingen, supportupdates en nieuws over evenementen? Geef hier aan of en hoe HP contact met u mag opnemen: *
Ja Nee
Ja Nee
HP respecteert uw privacy

Zodra de registratie is verzonden, krijgt u van HP nadere informatie. Als u de volledige privacyverklaring van HP wilt lezen, klikt u hier. Lees hoe automatische gegevensverzamelprogramma's uw ervaring met HP kunnen personaliseren.

1. Enquête van Spiceworks onder 501 IT-professionals in bedrijven met 250 of meer werknemers in Noord-Amerika, Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Pacific Azië en China, die op verzoek van HP werd uitgevoerd in mei-juni 2018.

© Copyright 2018 HP Development Company, L.P. De informatie in dit document kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. De van toepassing zijnde garanties voor HP producten en diensten zijn vastgelegd in de uitdrukkelijke garantiebepalingen die bij dergelijke producten en diensten op fysieke en/of elektronische wijze worden meegeleverd of gepubliceerd op website(s) van HP. Niets in dit document mag als een aanvullende garantie worden opgevat. HP is niet aansprakelijk voor technische en/of redactionele fouten c.q. weglatingen in dit document.