Zoveel kracht en toch zo dun.

Er is dun en er is dunner

Maak kennis met onze dunste laptop ooit.

Deze vederlichte 33-cm (13-inch) diagonale laptop weegt slechts 1,1 kilogram.2

Maak kennis met onze dunste laptop ooit.
Eerder ambachtelijk dan industrieel. Corning® Gorilla® Glass van rand tot rand

Eerder ambachtelijk dan industrieel

De details maken het verschil. Dit met vakmanschap uit koolstofvezel en aluminium vervaardigde apparaat heeft een uitstraling van pure luxe. De twee kleuraccenten op de kopergetinte rug laten zien hoe mooi contrast kan zijn.

Corning® Gorilla® Glass van rand tot rand

Beschikt over een robuust, krasbestendig scherm met Corning® Gorilla® Glass van rand tot rand.

Backlit-toetsenbord en glazen trackpad

Backlit-toetsenbord en glazen trackpad

Elk detail, van het toetsenbord met achtergrondverlichting tot de glazen trackpad, draagt bij aan de uitzonderlijke ervaring.

Video afspelen

Hydraulisch scharnier

Het eenvoudige maar subtiel ontworpen hydraulische scharnier, dat geïnspireerd is op luxe meubelscharnieren, is volstrekt vlak en vrijwel onzichtbaar.

Meer kracht in elke millimeter

HP's unieke koelsysteem ondersteunt Intel® Core™ i-prestaties

Om een zo dunne laptop zo krachtig te maken is een bijzonder type koeling nodig. Baanbrekende hyperbarische koeltechnologie van Intel® voert niet alleen warme lucht af, maar zuigt ook actief koele lucht naar binnen. Daardoor raakt zelfs de krachtigste processor niet oververhit. Mede dankzij dynamische voedingsinstellingen die zich aan uw taken aanpassen, blijft deze laptop ook als hij topprestaties levert koel.

Hyperbarische koeling

Ons revolutionaire hyperbarische koelsysteem voert niet alleen warme lucht uit de machine af, maar zuigt ook koude lucht aan en leidt die langs de processor, zodat deze topprestaties kan leveren.

Performancespecificaties

  • Windows 10Windows 10Windows 10
  • PCIe SSDPCIe SSDPCIe SSD
  • ProcessorsProcessorsProcessors
  • 8 GB RAM-geheugen8 GB RAM-geheugen8 GB geheugen
  • DraadloosDraadloosDraadloos
  • USB type CUSB type CUSB type C

Windows 10

Windows 10 is beschikbaar. Doe fantastische dingen.3

PCIE-gebaseerde flashstorage tot 512 GB

Met tot 512 GB PCIe-gebaseerde flashstorage gaat alles razendsnel: door fotobibliotheken bladeren, gamebestanden laden en al uw documenten openen.4

6e generatie Intel® Core™ i-processor

De 6e-generatie Intel® Core™ i-processors zorgen voor een radicaal nieuwe computerervaring.

Tot 8 GB RAM

Tot 8 GB geheugen houdt u moeiteloos bij.

2 x 2 Wi-Fi-antenne

Wij kozen voor de nieuwste 802.11 ac 2 x 2 Wi-Fi-antenne om u sneller draadloos toegang te geven en plaatsten deze zo dat de ontvangst optimaal is.6

Multifunctionele poorten

De drie multifunctionele USB-C Type-C™-poorten ondersteunen opladen, snelle dataoverdracht en externe schermen.

Plezier voor uw ogen en oren

Uw favoriete films, muziek, foto's en belangrijke projecten. Deze laptop zit boordevol entertainmentkenmerken om optimaal te genieten van elk beeld, iedere noot en elke pixel.

HP Audio Boost

HP Audio Boost levert het maximale volume dat nodig is voor entertainment met een optimale helderheid en een dynamisch geluid.

Full HD IPS-scherm

Het briljante Full HD IPS-scherm biedt een overrompelend kijkplezier. Dankzij de scherpe weergave en de brede inkijkhoeken mist u niets.5

Bang & Olufsen audio

Twee HP luidsprekers en samen met de experts van Bang & Olufsen ontworpen audio brengen entertainment tot leven. Prikkel uw zintuigen met een perfect pc-geluid.

Intelligente voeding

Lange batterijlevensduur

Lange batterijlevensduur

De Spectre laptop is onze eerste laptop met een hybride batterij. Vier prismatische batterijcellen zijn over de ultradunne laptop verdeeld om deze een optimale batterijcapaciteit te geven en u langer te laten werken.

Intel, het logo van Intel, Intel Inside, Intel Core en Core Inside zijn handelsmerken van Intel Corporation in de Verenigde Staten en andere landen.

1.Multi-core is ontwikkeld om de prestaties van bepaalde softwareproducten te verbeteren. Niet alle klanten of softwaretoepassingen zijn gebaat bij het gebruik van deze technologie. De performance varieert afhankelijk van uw hardware- en softwareconfiguratie. De nummering van Intel is niet gerelateerd aan het performanceniveau.

2.Het gewicht is afhankelijk van de configuratie.

3.Niet alle functies zijn beschikbaar in alle edities of versies van Windows. Mogelijk zijn een hardwareupgrade en/of apart aangeschafte hardware, drivers, software of een BIOS-update nodig om de functionaliteit van Windows volledig te benutten. Windows 10 wordt automatisch bijgewerkt en deze functie is altijd ingeschakeld. Voor updates kunnen op termijn ISP-kosten en extra vereisten gelden. Zie http://www.microsoft.com.

4.Voor vaste schijven, 1 GB = 1 miljard bytes. De geformatteerde capaciteit is kleiner. Tot 35 GB schijfruimte is gereserveerd voor systeemherstelsoftware.

5.Full high-definition (FHD) content is vereist voor de weergave van FHD-beelden.

6.Een wireless access point en een internetverbinding zijn vereist. Openbare wireless access points zijn beperkt beschikbaar. De specificaties voor het 802.11ac WLAN zijn voorlopige specificaties. Indien de definitieve specificaties verschillen van de voorlopige specificaties, kan dit gevolgen hebben voor de communicatie van de notebook met andere 802.11ac WLAN-devices.