Meer dan alleen een laptop of een tablet
De Pavilion x2 heeft een magnetisch scharnier. Daarmee kiest u gewoon de stand die u op dat moment het beste uitkomt!

Tentmodus, om te ontspannen

Handig voor foto's, apps en games.

Presentatiemodus, om te kijken

Perfect voor films en videoconferenties.

Laptopmodus, om te werken

Rekeningen betalen, agenda updaten, flink doorwerken.

Tabletmodus, om op pad te gaan

Van boeken tot blogs, handig internetten onderweg.1

Verbluffende details in elke pixel
Draagbaarheid en productiviteit die naadloos samensmelten
De veelzijdige Pavilion x2 combineert de draagbaarheid van een dunne, metalen tablet met de productiviteit van een stevig, volwaardig toetsenbord zodat u comfortabel kunt typen op momenten wanneer u dat nodig heeft.

HP Imagepad met multitouch-bewegingen

Deze touchpad met ware multitouch-bewegingen ondersteunt bewegingen met vier vingers. U kunt met eenvoudige aanrakingen scrollen, zoomen en navigeren.

Volwaardig toetsenbord. Inbegrepen.

Met het volwaardige eiland-stijl afneembare toetsenbord kunt u overal werken en dankzij de indrukdiepte van 1,5 mm geniet u van volledig typcomfort voor optimale productiviteit.

Lange batterijduur

Laat het snoer maar liggen. Met de lange batterijduur kunt u de hele dag vooruit. Geen stopcontact nodig. Begroet de buitenwereld.

Tablet volledig van metaal

Totale connectiviteit

Talloze poorten
Beeldschermen, printers, andere apparaten... u sluit alles met het grootste gemak aan.

USB-C™

Opladen en gegevens doorsturen via dezelfde omkeerbare poort.

1,47 kg

Micro-HDMI

Micro-HDMI-poort voor eenvoudige videoweergave op een los scherm.

USB 2.0-connector

Sluit gemakkelijk al uw USB-randapparatuur aan zonder dat u daar allerlei adapters bij nodig heeft.

HP met Audio by B&O PLAY
Beleef een authentieke audio-ervaring. Dit is meer dan luisteren...
Laat u ontroeren door HP met Audio by B&O PLAY.

Krachtig, naar voren gericht geluid

Volop genieten van uw favoriete muziek, film of game met de intense geluidservaring van deze tweevoudige, naar voren gerichte luidsprekers.

Extra kenmerken

1. Internetverbinding is vereist en wordt apart verkocht.

2. Full High-Definition+ (FHD+) content is vereist om FHD+-beelden te bekijken.

3. Niet alle functies zijn beschikbaar in alle edities of versies van Windows. Systemen hebben mogelijk een hardware-upgrade en/of apart aangeschafte hardware, drivers, software of BIOS-updates nodig om de functionaliteit van Windows volledig te benutten. Windows 10 wordt automatisch bijgewerkt en dit is altijd ingeschakeld. Uw internetprovider kan kosten in rekening brengen en na verloop van tijd kunnen extra eisen van kracht worden voor updates. Zie http://www.microsoft.com External link icon.

4. Alle specificaties met betrekking tot de prestaties zijn een voorstelling van de gemiddelde specificaties van de fabrikanten van de door HP gebruikte componenten. De werkelijke prestaties kunnen hoger of lager liggen.

5. Multi-core is ontworpen om de prestaties van bepaalde softwareproducten te verbeteren. Mogelijk zullen niet alle klanten of softwareapplicaties profiteren van het gebruik van deze technologie. Prestaties en klokfrequentie zullen variëren afhankelijk van het applicatiegebruik en uw hardware- en softwareconfiguraties. De nummering van Intel is geen schaal voor hogere prestaties.

6. Voor Solid State Drives: GB = 1 miljard bytes. De daadwerkelijk geformatteerde capaciteit is lager. Tot 35 GB van de harde schijf is gereserveerd voor systeemherstelsoftware.

Ultrabook, Celeron, Celeron Inside, Core Inside, Intel, Intel Logo, Intel Atom, Intel Atom Inside, Intel Core, Intel Inside, Intel Inside Logo, Intel vPro, Itanium, Itanium Inside, Pentium, Pentium Inside, vPro Inside, Xeon, and Xeon Inside are trademarks of Intel Corporation in the U.S. and/or other countries.

USB Type-C™ and USB-C™ are trademarks of USB Implementers Forum.

© 2015 HP Development Company, L.P.

De informatie in dit document kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. De van toepassing zijnde garanties voor HP producten en diensten zijn vastgelegd in de uitdrukkelijke garantiebepalingen die bij dergelijke producten en diensten op fysieke en/of elektronische wijze worden meegeleverd of gepubliceerd op website(s) van HP. Niets in dit document mag als een aanvullende garantie worden opgevat. HP is niet aansprakelijk voor technische en/of redactionele fouten c.q. weglatingen in dit document.