HP Pavilion x360

Neem hem altijd mee

Deze dunne, lichte laptop met zijn lange batterijlevensduur kun je overal mee naartoe nemen.

Dun is nu nog dunner

Dit is onze dunste en lichtste Pavilion x360 ooit, met een kleiner scharnier. Met een gewicht van nog geen 1,41 kg en een dikte van 19,3 mm is hij bijna 14% dunner dan voorheen.2

Topprestaties

Topprestaties

Het leven is soms onvoorspelbaar, maar je HP laptop niet. Wij hebben een scharnier ontworpen dat de duizendste keer dat je het apparaat opent nog net zo soepel werkt als de eerste keer. Het roestvrijstalen scharnier is tijdens het testen tot 25.000 keer geopend en gesloten en 7000 maal 360 graden rondgedraaid. De metalen behuizing rond het mechanisme houdt vuil en stof buiten, zodat de elementen het scharnier niet kunnen schaden.3

Lange batterijlevensduur

Laat de kabels thuis en ga de hele dag door met een batterijlevensduur tot 9 uur en 15 minuten. Dag stopcontact. Hallo wereld.

Een werkelijk krachtig geluid

HP Audio Boost en samen met de experts van B&O PLAY ontwikkelde audio zorgen voor een rijk, authentiek geluid. Het is geluid dat je raakt.

Diverse poorten

Gemakkelijk aansluitbaar op schermen, printers, apparaten en meer.

Altijd de beste hoek

IPS-technologie zorgt voor een helder beeld onder bijna iedere hoek op het high-definition touchscreen.4 Leverbaar in Full HD.

Opslagruimte voor alles

De vaste schijf van 1 TB5 heeft plaats voor alles waar je aan gehecht bent:

310,000 foto's

310,000 foto's

200,000 songs

200,000 songs

85,899,345 documenten

85,899,345 documenten

250 complete films

250 complete films

Kies zelf de opties

HP Pavilion x360 11 inch

HP Pavilion x360 11 inch

Leverbaar in:

Modern goud

Natuurlijk zilver

HP Pavilion x360 13 inch

HP Pavilion x360 13 inch

Leverbaar in:

Modern goud

Natuurlijk zilver

HP Pavilion x360 15 inch

HP Pavilion x360 15 inch

Leverbaar in:

Natuurlijk zilver

De beste Windows 10-ervaring. Windows 10 em HP. Het is fantastisch.

Windows 10 is beschikbaar en werkt fantastisch op HP pc's. Daar hebben wij samen met Microsoft voor gezorgd, zodat jij je projecten nog beter en leuker kunt maken. Doe iets geweldigs. Zet de regels naar je hand.7

Verdere kenmerken

  • ToetsenbordToetsenbordToetsenbord
  • ProcessorProcessorProcessor
  • RAMRAMRAM
  • Wi-FiWi-FiWi-Fi
  • Solid-state driveSolid-state driveSolid-state drive
  • WebcamWebcamWebcam

Standaard toetsenbord

Werk comfortabel op een full-size toetsenbord met een aanslagdiepte van 1,5 mm. Backlit-toetsenbord is beschikbaar op bepaalde modellen.

6e-generatie Intel-processors

6e-generatie Intel-processors

Je computer werkt sneller met de nieuwste processors van Intel®.8

Tot 16 GB RAM

Met meer geheugen doe je meer. Of je nu wilt gamen, HD-films bekijken of multitasken in diverse applicaties, het Pavilion x360 geheugen maakt het mogelijk.9 Geheugenopties variëren per model.

Solide verbindingen

Met de nieuwste 802.11ac WLAN-adapter werken alle verbindingen uitstekend.10 Beschikbaar op bepaalde modellen.

Met een solid-state schijf tot 128 GB

Laad applicaties sneller met een snelle, efficiënte solid-state schijf.11 Beschikbaar op bepaalde modellen.

Breng iedereen in de kamer in beeld

Dankzij het 88-graden brede beeldveld kun je videochatten10 met het hele gezin. Alle details zijn kristalhelder dankzij de geavanceerde BSI-sensor in deze HP WideVision HD-camera.12

1.Een internetabonnement is vereist, maar niet inbegrepen.

2.Het gewicht is afhankelijk van de configuratie.

3.De testresultaten van het HP Total Test Process vormen geen garantie voor toekomstige prestaties onder deze testcondities. Een optioneel HP Accidental Damage Protection Care Pack biedt dekking tegen schade onder de HP Total Test Proces-testcondities en schade door ongelukken.

4.De batterijlevensduur op Windows 10/ MM14 varieert en is afhankelijk van diverse factoren, zoals het model, de configuratie, geladen applicaties, kenmerken, gebruik, draadloze functionaliteit en de voedingsbeheerinstellingen. De maximale capaciteit van de batterij neemt af met de tijd en met het gebruik. Kijk voor meer informatie op www.bapco.com.

5.High-definition (HD)-content is vereist voor de weergave van HD-beelden. Full high-definition (FHD) content is vereist voor de weergave van FHD-beelden.

6.Bij opslagschijven geldt dat 1 TB = 1 miljard bytes. De geformatteerde capaciteit is kleiner.

7.Niet alle functies zijn beschikbaar in alle edities of versies van Windows. Mogelijk zijn een hardwareupgrade en/of apart aangeschafte hardware, drivers, software of een BIOS-update nodig om de functionaliteit van Windows volledig te benutten. Windows 10 wordt automatisch bijgewerkt en deze functie is altijd ingeschakeld. Voor updates kunnen op termijn ISP-kosten en extra vereisten gelden. Kijk op http://www.microsoft.com.

8.Multi-core is ontwikkeld om de prestaties van bepaalde softwareproducten te verbeteren. Niet alle klanten of softwaretoepassingen zijn noodzakelijkerwijs gebaat bij het gebruik van deze technologie. De performance varieert afhankelijk van uw hardware- en softwareconfiguratie. De nummering van Intel is niet gerelateerd aan het performanceniveau.

9.Een deel van het totale systeemgeheugen (RAM) wordt gebruikt voor grafische/videoprestaties. Systeemgeheugen dat gereserveerd is voor grafische/videoprestaties, is niet beschikbaar voor gebruik door andere programma's.

10.Een wireless access point en een internetverbinding zijn vereist. Openbare wireless access points zijn beperkt beschikbaar. De specificaties voor het 802.11ac WLAN zijn voorlopige specificaties. Indien de definitieve specificaties verschillen van de voorlopige specificaties, kan dit gevolgen hebben voor de communicatie van de notebook met andere 802.11ac WLAN-devices.

11.Voor solid-state schijven, 1 GB = 1 miljard bytes. De geformatteerde capaciteit is kleiner. Tot 35 GB schijfruimte is gereserveerd voor systeemherstelsoftware.

12.Om de beschreven kenmerken te gebruiken is mogelijk software of een andere applicatie van derden vereist.

Bluetooth® is een handelsmerk dat het eigendom is van de houder en dat door HP Inc. in licentie wordt gebruikt.

© 2016 Hewlett-Packard Development Company, L.P. De informatie in dit document kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. De garantie voor HP producten en services is vastgelegd in de garantieverklaringen bij de betreffende producten en services. Niets in deze documentatie kan worden opgevat als rechtgevend op extra garantie. HP is niet aansprakelijk voor technische of andere fouten of weglatingen in dit materiaal.