Vier flexibele standen.
Eén onweerstaanbare prijs.

Wie wil er nog een apparaat dat maar één ding kan? Het leven vraagt om flexibiliteit en je zoekt een pc die jou bijhoudt. De veelzijdige HP Pavilion x2 is afgestemd op jouw lifestyle, met vier standen voor één prijs.

Onze meest veelzijdige detachable

Meer dan een laptop of tablet
De Pavilion x2 heeft een magnetisch scharnier. Daarmee kies je gewoon de stand die jou op dat moment het beste uitkomt!

Tentmodus, om te spelen

Handig om games te spelen en apps te gebruiken.

Laptopmodus, om te werken

Rekeningen betalen, agenda updaten, lekker doorwerken.

Presentatiemodus, om te kijken

Perfect voor films en videoconferenties.

Tabletmodus, om op pad te gaan

Van boeken tot blogs, handig internetten onderweg.1

Duurzame flexibiliteit

Het nieuwe magnetische scharnier, dat niet apart vastgezet hoeft te worden, heeft uitgebreide kwaliteitstests ondergaan. We hebben het magneetmechanisme getest door het 25 duizend keer open en dicht te doen en door het 10 duizend keer los en weer vast te maken.

Lange batterijduur

De batterij houdt het tot 9 uur en 30 minuten vol. Dus tijd genoeg om een lange film uit te kijken of om lekker lang te gamen, internetten of werken.2

Meer poorten. Minder adapters.

SD-kaartlezer

Dankzij de gemakkelijk bereikbare SD-kaartlezer is het een fluitje van een cent om foto's en video's over te zetten op randapparatuur.

Handige micro-HDMI-poort

De micro-HDMI-poort geeft het videosignaal ongecomprimeerd door aan een grotere monitor of aan een tv, voor loepzuivere HD-video.

USB Type-C-connector

Opladen en gegevens doorsturen via dezelfde omkeerbare poort. Met de nieuwste en meest geavanceerde USB-connector kun je ook andere apparaten opladen en hoef je nooit meer te kijken of je het stekkertje wel op de juiste manier in het apparaat steekt.

USB 3.0-connector

Een USB 3.0-connector is er ook, dus geen adapters nodig. Je sluit heel simpel je bestaande USB-apparaten aan zonder extra te betalen voor allerlei dongles.

HP Audio by B&O PLAY met twee luidsprekers

A truly powerful audio experience

With dual speakers, immerse yourself in a truly authentic
audio experience. Don’t just listen… let HP with Audio by
B&O PLAY move you.

Extra functies
1. Internetservice is vereist en niet inbegrepen.

2. Batterijduur door HP getest met continue weergave van Full HD-video, resolutie 1080p (1920x1080), helderheid 80% (150 nits), geluidsvolume van systeem op 50%, geluidsvolume van speler op 100%, afgespeeld vanuit lokale opslag, hoofdtelefoon aangesloten, draadloos uit, automatisch dimmen uit. De werkelijke batterijduur hangt af van de configuratie en de maximale capaciteit neemt na verloop van tijd en door gebruik af.

3. Niet alle functies zijn beschikbaar in alle edities of versies van Windows. Systemen hebben mogelijk een hardware-upgrade en/of apart aangeschafte hardware, drivers en/of software nodig om de functionaliteit van Windows volledig te benutten. Zie http://www.microsoft.com external icon.

4. Kleuren kunnen per regio verschillen.