HP Pavilion Wave

$$list_links_tagline$$

Een aantrekkelijk design

Indrukwekkende kracht
Deze desktop biedt de kracht en prestaties van een standaard desktop-pc en neemt tegelijkertijd weinig ruimte in. Kies voor de prestaties van een 6e-generatie Intel® Core™ i-processor1, tot 8 GB geheugen en een optionele SSD.
Pure kracht op je desktop
Entertainment aan boord
Vul de ruimte met ongekend heldere muziek of webchats. De volledig geïntegreerde geluidsbeleving van HP's eerste tower met een ingebouwde luidspreker en microfoon maakt van jouw desktop een entertainmentcentrum.
Verdere kenmerken
Een totaal nieuwe wereld voor je desktop
Deze desktop-pc is niet aan je bureau gebonden. Met zijn compacte formaat, fraaie vorm en simpele aansluiting geeft de HP Pavilion Wave je alle vrijheid om nieuwe werelden te verkennen. Wat levert die vrijheid op?

1. Multi-core is ontwikkeld om de prestaties van bepaalde softwareproducten te verbeteren. Niet alle klanten of softwaretoepassingen zijn noodzakelijkerwijs gebaat bij het gebruik van deze technologie. Prestaties en klokfrequentie zijn mede afhankelijk van de applicatieworkload en uw hardware- en softwareconfiguraties. De nummering van Intel is niet gerelateerd aan het performanceniveau.

2. Kijk op www.microsoft.com Externe link voor landen waar Cortana wordt ondersteund. Voor bepaalde functies zoals Cortana met spraakondersteuning, Inkt aanbrengen en Continuum is meer geavanceerde hardware nodig. Kijk op www.windows.com Externe link. Apps worden apart verkocht.

3. Niet alle functies zijn beschikbaar in alle edities of versies van Windows. Mogelijk zijn een hardware-upgrade en/of apart aangeschafte hardware, drivers, software of een BIOS-update nodig om de functionaliteit van Windows volledig te benutten. Windows 10 wordt automatisch bijgewerkt en deze functie is altijd ingeschakeld. Voor updates kunnen op termijn ISP-kosten en extra vereisten gelden. Kijk op www.microsoft.com Externe link.

4. Een wireless access point en een internetverbinding zijn vereist. Openbare wireless access points zijn beperkt beschikbaar. De specificaties voor het 802.11ac WLAN zijn voorlopige specificaties. Indien de definitieve specificaties verschillen van de voorlopige specificaties, kan dit gevolgen hebben voor de communicatie van de notebook met andere 802.11ac WLAN-devices.