OMEN desktop pc

$$list_links_tagline$$

OMEN desktop pc

$$list_links_tagline$$

1. Multi-core is ontwikkeld om de prestaties van bepaalde softwareproducten te verbeteren. Niet alle klanten of softwaretoepassingen zijn noodzakelijkerwijs gebaat bij het gebruik van deze technologie. Prestaties en klokfrequentie zijn mede afhankelijk van de applicatieworkload en uw hardware- en softwareconfiguraties. De nummering van Intel zegt niets over het prestatieniveau.

2. Overschrijden van de kloksnelheid op bepaalde modellen. Wijziging van de klokfrequentie en/of het voltage kan leiden tot: (i) verminderde stabiliteit en een kortere levensduur van het systeem, de processor en andere systeemcomponenten; (ii) defecten in de processor en andere systeemcomponenten; (iii) minder goede systeemprestaties; (iv) extra hitteproductie of andere schade; en (v) verlies van systeemdata-integriteit. HP en Intel hebben de werking van de processor binnen de specificaties getest en bieden geen garanties buiten het specificatiegebied. HP en Intel hebben de werking van de overige componenten van het systeem alleen binnen de industriestandaard specificaties getest en bieden daarbuiten geen garanties. HP en Intel garanderen niet dat de processor en andere systeemcomponenten, als deze worden gebruikt met gewijzigde klokfrequentie en/of gewijzigd voltage, geschikt zijn voor een specifiek doel.

3 De hoeveelheid geheugen is afhankelijk van de configuratie.

4. Voor vaste schijven geldt dat 1 GB = 1 miljard bytes. De geformatteerde capaciteit is kleiner. Tot 35 GB van de systeemschijf is gereserveerd voor systeemherstelsoftware.

5. Gebaseerd op interne tests van HP met CrystalDiskMark benchmarkingsoftware. De prestaties zijn sequentieel sneller (alleen-lezen) in vergelijking met een traditionele 5400-rpm schijf.

6. Een wireless access point en een internetverbinding zijn vereist. Openbare wireless access points zijn beperkt beschikbaar. De specificaties voor het 802.11ac WLAN zijn voorlopige specificaties.
Indien de definitieve specificaties verschillen van de voorlopige specificaties, kan dit gevolgen hebben voor de communicatie van de notebook met andere 802.11ac WLAN-devices.

7. Alle specificaties vertegenwoordigen de gemiddelde specificaties van de onderdelenfabrikanten van HP; de werkelijke prestaties kunnen hoger of lager zijn.

8. FreeSync is een AMD-technologie voor FHD-schermen die vervorming en stilstand bij het weergeven van games en video's voorkomt door de refresh-rate van het scherm te koppelen aan de framesnelheid van de grafische kaart. Met DisplayPort™ Adaptive-Sync compatibele monitor, AMD Radeon™ Graphics en/of AMD A-serie APU zijn vereist. AMD Catalyst™ 15.2 bètaversie (of later) is vereist. Adaptieve refresh-rates variëren per scherm.

Intel, het Intel-logo, Intel Inside, Intel Core en Core Inside zijn handelsmerken van Intel Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.

NVIDIA, GeForce, Surround en het NVIDIA-logo zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van NVIDIA Corporation in de V.S. en/of andere landen.

Kijk voor DTS-patenten op http://patents.dts.comExterne link. Geproduceerd onder licentie van DTS Licensing Limited. DTS, het logo en de combinatie van DTS en het logo zijn geregistreerde handelsmerken en HEADPHONE:X en het DTS HEADPHONE:X-logo zijn handelsmerken van DTS, Inc. © DTS, Inc.

Alle rechten voorbehouden.

DisplayPort™ en het DisplayPort™-logo zijn handelsmerken die het eigendom zijn van de Video Electronics Standards Association (VESA®) in de Verenigde Staten en andere landen.

Video Electronics Standards Association (VESA®) in de Verenigde Staten en andere landen.

USB Type-C™ en USB-C™ zijn handelsmerken van USB Implementers Forum.