Bespaar tot 50% op de kosten van XL-cartridges


Originele HP XL inktcartridges bieden superieure afdrukkwaliteit met maximaal 50% kostenbesparing 1

Met Originele HP inkt krijgt u meer.

Reliability isn’t something you want to worry about, and you won’t with Original HP ink.

Meer betrouwbaarheid

HP printers presteren beter met Originele HP inkt. 15,7% van de cartridges die opnieuw waren gevuld toonden meteen al na het uitpakken gebreken, tegen minder dan 1% van de HP inktcartridges.2 Dit is niet iets waar u zich zorgen over wilt maken, en met Originele HP inkt hoeft dat ook niet.

You can help extend the life of your HP printer with Original HP ink cartridges.

Hogere prestaties

U kunt het leven van uw HP printer helpen verlengen met Originele HP inktjetcartridges. Ze zijn gekalibreerd om verstopte spuitstukken en verlies van afdrukkwaliteit tegen te gaan, en zijn stevig getest om heldere, scherpe afdrukken te kunnen garanderen.

Our commitment to the environment makes it easier for everyone to do their part.

Meer verantwoordelijkheid

De kunststof die door ons "gesloten-lus" recyclingsysteem werd ingezameld, werd opnieuw gebruikt in meer dan een miljard nieuwe Originele HP inktcartridges.5 Onze betrokkenheid bij het milieu maakt het voor iedereen makkelijker hun aandeel te leveren.

Ga naar de webpagina van HP Environment

1 Gebaseerd op een kostenvergelijking per pagina tussen HP 350 en 350 XL cartridges. Kosten per pagina zijn berekend op basis van de door HP aanbevolen winkelprijs en de door HP gepubliceerde aantallen pagina's. Daadwerkelijke prijzen kunnen variëren. Werkelijke aantallen variëren, afhankelijk van de gebruikte printer, de afgedrukte afbeeldingen en andere factoren. (Zie: www.hp.com/go/learnaboutsupplies). De resultaten van andere cartridges kunnen afwijken. Ga voor meer informatie naar hp.com/uk/supplies

2 Onderzoek van Quality Logic (januari 2010). Ga voor meer informatie naar http://www.qualitylogic.com/2010hpinktestemea.pdf (1.7 MB)

3 Citaat uit videogetuigenissen van klanten in het HP Ink Challenge, afgelegd in december 2011

4 Citaat uit het exit-onderzoek van het HP Ink Challenge, gehouden tussen 31 oktober 2011 – 11 november 2011

5 InfoTrends, “2009 U.S. Cartridge Collection and Recycling Refresh,” 24 november 2009. Onderzoek uitgevoerd door HP.