Waarom zou u HP PC Hardware Diagnostics moeten gebruiken?

Opens menu Share

De toepassing HP PC Hardware Diagnostics is een uitgebreide set tests die u helpen met het identificeren, isoleren en diagnosticeren van mogelijke hardwareproblemen op uw HP pc. Het hulpmiddel is eenvoudig te gebruiken en kan u in slechts een paar simpele stappen helpen bij het snel oplossen van hardwareproblemen - u kunt dit zelf doen óf met behulp van HP ondersteuningsmedewerkers. HP PC Hardware Diagnostics is ontwikkeld door HP en wordt sinds 2009 van te voren geïnstalleerd op bijna alle HP pc's, waardoor jaren ervaring en expertise met hardware zo op uw bureaublad staat.

Functie Voordeel

Geen besturingssysteem vereist

Windows kapot? Geen zorgen! Zelfs als uw besturingssysteem is beschadigd of gewist, komt alles goed - HP PC Hardware Diagnostics start voordat uw besturingssysteem dat doet.

Geen harde schijf vereist

Werkt uw harde schijf niet meer? U kunt de schijf nog steeds testen om te zien wat er mis is. HP PC Hardware Diagnostics kan worden uitgevoerd vanaf een USB-flashstation.

Veilig en zeker

Maakt u zich zorgen over virussen en malware? HP PC Hardware Diagnostics start voordat uw besturingssysteem start en is zowel versleuteld als digitaal ondertekend.

Up to date

HP PC HardwareDiagnostics wordt voortdurend bijgewerkt om gebruik te maken van de nieuwste HP technologie, en voor betere integratie met de HP ondersteuningsomgeving en hulpmiddelen als de HP Support Assistant.

Voor een snellere reactie van de ondersteuning kunt u de 24-cijferige Failure ID-code bij de hand houden, zodat u deze kunt invoeren op de HP ondersteuningspagina van uw product:

U kunt de HP ondersteuningspagina van uw product vinden door naar www.hp.com/support te gaan en uw productgegevens daar in te voeren..