Betere print en digitale workflows

Uw imaging- en printingomgeving biedt de mogelijkheid om kosten te verlagen door een beter printerparkbeheer en een beter ontwerp van de workflows. Wij hebben organisaties geholpen tot 30%1 of meer te besparen op de algemene printkosten en analisten binnen de industrie beoordelen HP als leider op het gebied van Managed Print Services2.

Meer informatie
 
1. * InfoTrends, 2013 Vertical Marketing Study

2. Gartner, Magic Quadrant for Managed Print and Content Services, Worldwide, 6 november 2014, ID-nummer G00260810. Gartner beveelt de leveranciers, producten of services die in haar onderzoeken en publicaties zijn afgebeeld niet aan en adviseert technologiegebruikers niet om te kiezen voor de leveranciers met de hoogste scores of beoordelingen. De onderzoekspublicaties van Gartner bevatten de mening van Gartner's onderzoeksorganisatie en mogen niet als feiten worden beschouwd. Gartner is niet aansprakelijk voor expliciete of impliciete claims met betrekking tot dit onderzoek, met inbegrip van garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

IDC MarketScape: Worldwide Managed Print and Document Services 2014 Hardcopy Vendor Analysis, september 2014, ID #250631.

Quocirca, “Vendor Landscape: Managed Print Services,” Louella Fernandes, juni 2014