HP ENVY x360

Voed je inspiratie altijd en overal met de ENVY x360.

ENVY x360 hoekscharnierweergave

GEMAAKT OM TE INSPIREREN

Verfijnde stijl met een opvallend patroon dat je onderscheidt van de rest.
ENVY x360 silver gesloten bovenkant weergave
ENVY x360 silver gesloten bovenkant weergave
ENVY x360 luidsprekerweergave van boven naar onderen

KLINKT NET ZO GOED ALS HIJ ER UITZIET

Prachtig vervaardigd voor een betere akoestische belevenis en meer esthetiek van het apparaat.
ENVY x360 gorilla glass schermafbeelding

CORNING® GORILLA® GLASS NBT™

Het krachtige, duurzame en krasbestendige touchscreen is vrijwel onverwoestbaar. Dat is ideaal voor mensen die vaak onderweg zijn.8
ENVY x360 scherm van rand tot rand en toetsenbordweergave

LOOP VOOROP

Elegantie en duurzaamheid zijn vervaardigd in een dun en licht ontwerp dat een full-size toetsenbord met microrand synchroniseert met een prachtig scherm met microrand.

1. De acculevensduur op Windows 10/ MobileMark varieert en is afhankelijk van diverse factoren, zoals het model, de configuratie, geladen applicaties, kenmerken, gebruik, draadloze functionaliteit en de voedingsbeheerinstellingen. De maximumcapaciteit van de accu neemt in de loop van de tijd en door herhaaldelijk gebruik af. Kijk voor meer informatie op https://bapco.com/products/mobilemark-2014/.

2. Multi-core is ontwikkeld om de prestaties van bepaalde softwareproducten te verbeteren. Niet alle klanten of softwaretoepassingen zijn noodzakelijkerwijs gebaat bij het gebruik van deze technologie. Prestaties en klokfrequentie zijn mede afhankelijk van de applicatieworkload en uw hardware- en softwareconfiguraties. Het nummer, de merknaam en/of de naam van een Intel-product zegt niets over het prestatieniveau.

3. Full high-definition (FHD) content is vereist voor de weergave van FHD-beelden.

4. 4K-content is vereist voor de weergave van 4K-beelden. Beschikbaar op bepaalde modellen.

5. Om de beschreven kenmerken te gebruiken is mogelijk software of een andere applicatie van derden vereist.

6. Laadt de batterij binnen 45 minuten op tot 50% als het systeem uit is (met de opdracht 'Afsluiten'). Aanbevolen voor gebruik met de HP adapter die bij de notebook wordt meegeleverd. Niet aanbevolen voor een lader met kleinere capaciteit. Zodra de batterij voor 50% is opgeladen, gaat het opladen door op normale snelheid. De oplaadtijd kan ongeveer 10% afwijken, afhankelijk van de tolerantie van het systeem.

7. Systeemafmetingen variëren afhankelijk van configuraties en productieverschillen.

8. Beschikbaar op 33,78 cm (13,3 inch) modellen met diagonaal scherm

9. Een internetabonnement is vereist, maar niet inbegrepen.

10. HP SureView is alleen beschikbaar op geselecteerde HP modellen en wordt in de fabriek geconfigureerd. Helderheid van deel- en privacymodus verschilt.

11. Multi-core is ontwikkeld om de prestaties van bepaalde softwareproducten te verbeteren. Niet alle klanten of softwaretoepassingen zijn noodzakelijkerwijs gebaat bij het gebruik van deze technologie. Prestaties en klokfrequentie zijn mede afhankelijk van de applicatieworkload en uw hardware- en softwareconfiguraties. De nummering van AMD zegt niets over de kloksnelheid.

12. Niet alle functies zijn beschikbaar in alle edities of versies van Windows. Mogelijk zijn een hardware-upgrade en/of apart aangeschafte hardware, drivers, software of een BIOS-update nodig om de functionaliteit van Windows volledig te benutten. Windows 10 wordt automatisch bijgewerkt en deze functie is altijd ingeschakeld. Voor updates kunnen op termijn ISP-kosten en extra vereisten gelden. Kijk op http://www.microsoft.com.

13. Systeemversnelling Intel® Optane™-geheugen is geen vervanging of vergroting van de DRAM-capaciteit in je systeem.

14. Beschikbaar op bepaalde modellen met een diagonale schermafmeting van 39,62 cm (15,6 inch).

15.  Beschikbaar op bepaalde modellen met een diagonale schermafmeting van 33,78 cm (13,3 inch).

Microsoft en Windows zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.

Ultrabook, Celeron, Celeron Inside, Core Inside, Intel, het Intel logo, Intel Atom, Intel Atom Inside, Intel Core, Intel Inside, het Intel Inside logo, Intel vPro, Itanium, Itanium Inside, Pentium, Pentium Inside, vPro Inside, Xeon, Xeon Phi, Xeon Inside en Intel Optane zijn handelsmerken van Intel Corporation of zijn dochterondernemingen in de Verenigde Staten en/of andere landen.

USB Type-C™ en USB-C™ zijn handelsmerken van USB Implementers Forum.