HP ENVY LAPTOP

Een uitzonderlijk krachtige laptop met een slank, stijlvol ontwerp.

Envy laptop gesloten en scharnier

INNOVATIEF SCHARNIERDESIGN

Het hoger gelegen scharnier zorgt voor een ergonomische typervaring en betere koeling, waardoor u op uw best kunt blijven presteren.
Envy laptop open product rand-tot-randdesign

RAND TOT RAND

Dit prachtig efficiënte ontwerp combineert een ultradunne rand met een toetsenbord van rand tot rand.4
Envy laptop open product rand-tot-randdesign

RAND TOT RAND

Dit prachtig efficiënte ontwerp combineert een ultradunne rand met een toetsenbord van rand tot rand.4
Envy laptop luidsprekergril

KLINKT NET ZO GOED ALS HIJ ER UITZIET

Deze laptop is schitterend gemaakt, verbetert uw akoestische ervaring en tilt de esthetiek naar een hoger niveau.
Envy laptop open met gorilla glass

CORNING® GORILLA® GLASS NBT™

De sterke en duurzaam beschermde Corning® Gorilla® Glass NBT™-displays zijn bestand tegen stoten en krassen door dagelijks gebruik.15
Envy laptop gesloten met scharnier

GEMAAKT OM TE INSPIREREN

Deze laptop is ontworpen om de verfijning van uw stijl te weerspiegelen met een opvallend patroon dat u onderscheidt van de rest.

1. Systeemafmetingen variëren afhankelijk van configuraties en productieverschillen.

2. Multi-core is ontwikkeld om de prestaties van bepaalde softwareproducten te verbeteren. Niet alle klanten of softwaretoepassingen zijn noodzakelijkerwijs gebaat bij het gebruik van deze technologie. Prestaties en klokfrequentie zijn mede afhankelijk van de applicatieworkload en uw hardware- en softwareconfiguraties. Het nummer, de merknaam en/of de naam van een Intel-product zegt niets over het prestatieniveau.

3. 4K-content is vereist voor de weergave van 4K-beelden. 4K-scherm is niet op alle modellen beschikbaar.

4. Alleen beschikbaar op modellen van 33,78 cm (13,3 inch).

5. NVIDIA® grafische kaart alleen beschikbaar op bepaalde configuraties van ENVY modellen van 43,94 cm (17 inch).

6. De acculevensduur op Windows 10/ MobileMark varieert en is afhankelijk van diverse factoren, zoals het model, de configuratie, geladen applicaties, kenmerken, gebruik, draadloze functionaliteit en de voedingsbeheerinstellingen. De maximumcapaciteit van de accu neemt in de loop van de tijd en door herhaaldelijk gebruik af. Kijk voor meer informatie op https://bapco.com/products/mobilemark-2014/.

7. Accuwerktijd getest door HP met continu FHD-video afspelen, resolutie van 1080p (1920x1080), 150 nits helderheid, systeemaudioniveau op 17%, audioniveau afspelen op 100%, full-screen afgespeeld vanaf lokale opslag, hoofdtelefoon aangesloten, draadloos aan maar niet verbonden. De werkelijke accuwerktijd varieert afhankelijk van configuratie en de maximale capaciteit neemt af met de tijd en met het gebruik.

8. Niet alle functies zijn beschikbaar in alle edities of versies van Windows. Mogelijk zijn een hardware-upgrade en/of apart aangeschafte hardware, drivers, software of een BIOS-update nodig om de functionaliteit van Windows volledig te benutten. Windows 10 wordt automatisch bijgewerkt en deze functie is altijd ingeschakeld. Voor updates kunnen op termijn ISP-kosten en extra vereisten gelden. Kijk op http://www.microsoft.com.

9. USB Type-C™ en USB-C™ zijn handelsmerken van USB Implementers Forum.

10. Vier luidsprekers alleen beschikbaar op modellen van 33,78 cm (13,3 inch).

11. Privacyscherm beschikbaar op bepaalde modellen van 33,78 cm (13,3 inch) met FHD-scherm. HP Sure View is alleen beschikbaar op geselecteerde HP modellen en wordt in de fabriek geconfigureerd. Helderheid van deel- en privacymodus verschilt.

12. Voor vaste schijven geldt dat 1 GB = 1 miljard bytes. 1 TB = 1 biljoen bytes. De geformatteerde capaciteit is kleiner. Tot 35 GB van de systeemschijf is gereserveerd voor systeemherstelsoftware.

13. Alleen beschikbaar op bepaalde modellen van 43,94 cm (17,3 inch).

14. Laadt de batterij binnen 45 minuten op tot 50% als het systeem uit is (met de opdracht 'Afsluiten'). Aanbevolen voor gebruik met de HP adapter die bij de notebook wordt meegeleverd. Niet aanbevolen voor een lader met kleinere capaciteit. Zodra de batterij voor 50% is opgeladen, gaat het opladen door op normale snelheid. De oplaadtijd kan ongeveer 10% afwijken, afhankelijk van de tolerantie van het systeem.

15. Alleen beschikbaar op touchscreenmodellen van 33,78 cm (13,3 inch).

Microsoft en Windows zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.

Ultrabook, Celeron, Celeron Inside, Core Inside, Intel, het Intel logo, Intel Atom, Intel Atom Inside, Intel Core, Intel Inside, het Intel Inside logo, Intel vPro, Itanium, Itanium Inside, Pentium, Pentium Inside, vPro Inside, Xeon, Xeon Phi, Xeon Inside en Intel Optane zijn handelsmerken van Intel Corporation of zijn dochterondernemingen in de Verenigde Staten en/of andere landen.