Originele HP toner. Het verdient zich terug.

Neem geen genoegen met een tweede keus; kies de kwaliteit en betrouwbaarheid van originele HP tonercartridges voor uw bedrijf.
cursor

cursor In tests werkten alleen originele HP tonercartridges altijd.

cursor

cursor Wij recyclen uw gebruikte originele HP tonercartridges GRATIS.

cursor

cursor Cartridges van concurrenten kunnen u tot twee keer zoveel kosten als de originele HP cartridge.

HET IS MEER DAN TONER

HET IS SOLIDE BETROUWBAARHEID

Originele HP TONER. HET VERDIENT ZICH TERUG.

Wist u dat 70% van het printsysteem van een HP LaserJet printer in de tonercartridge zit? Dus als u het beste uit uw printer wilt halen, maakt het veel verschil welke cartridge u kiest.

Originele HP tonercartridges zijn ontworpen om naadloos samen te werken met uw printer. Ze zijn het resultaat van intensief onderzoek en intensieve ontwikkelings- en testprocedures. Daarom bleek bij recente tests¹

Originele HP tonercartridges werkten altijd, echter twee van de vijf niet-HP cartridges produceerden vlekkerige, vage of streperige prints.
Meer dan 40% van alle niet-HP tonercartridges vertoonden een probleem, maar geen van de originele HP tonercartridges liet het afweten.
97% van de pagina's die met originele HP tonercartridges werden geprint waren geschikt voor elk gebruik, terwijl 39% van de pagina's die met niet-HP toner werden geprint matig of slecht bruikbaar waren.

Uw bedrijf verdient beter dan alleen 'goed genoeg'. Vertrouw op originele HP LaserJet tonercartridges voor superieure prestaties, telkens weer.

  • 1Onderzoek van QualityLogic uit 2010, in opdracht van HP, waarin originele HP LaserJet monochrome printcartridges worden vergeleken met tonercartridges van 9 andere merken die in Europa, het Midden-Oosten en Afrika leverbaar zijn voor de HP LaserJet P1505 en P4015 printers, HP 36A en 64A. Kijk voor meer informatie op: www.qualitylogic.com/EMEAmonotonertest.pdf.
  • 2Berekening van HP, gebaseerd op onderzoek van QualityLogic uit 2010, in opdracht van HP, waarin originele HP LaserJet monochrome printcartridges worden vergeleken met niet-HP tonercartridges die in Europa, het Midden-Oosten en Afrika leverbaar zijn voor de HP LaserJet P1505 en P4015 printers, HP 36A en 64A. Kijk voor meer informatie op: www.qualitylogic.com/EMEAmonotonertest.pdf. De berekening omvat papier, vervanging van cartridges en arbeid voor het opnieuw maken van prints. Er wordt uitgegaan van een gelijk aantal pagina's voor extern, intern en individueel gebruik. Arbeidskosten uit Mercer Global Pay Study 2009. Er is uitgegaan van een aanschafprijs van €140 voor de HP printcartridge en een 42% lagere aanschafprijs voor een niet-HP tonercartridge. Werkelijke prijzen, kosten en resultaten kunnen afwijken.